Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
defile borbenih sastava
Povratak na članak

Građani i po velikom pljusku pratili generalnu probu vojnog mimohoda

Mimohod će se održavati od Avenije Marina Držića do Savske ulice, a u mimohodu će sudjelovati pješački, zrakoplovni te motorizirani, mehanizirani i oklopni postroji s različitim borbenim i neborbenim vozilima.

Komentari 162

DU
Deleted user
20:58 02.08.2015.

Sretan Dan pobjede svima koji vole Hrvatsku.

VL
DH
dalibor.hren
18:16 02.08.2015.

Hoće li premijer bit u svojoj ratnoj uniformi ili u civilki?

VL
ZG
zgblabla
20:43 02.08.2015.

copy-Cilj:Stvaranje Velike Srbije ( V-K-K ) bez nesrpskog stanovništva na raspolaganju cijela JNA Zaključak suda: http://www.icj-cij.org/docket/files/118/18422.pdf "According to the ICTY, the leadership of Serbia and that of the Serbs in Croatia, inter alia, shared the objective of creating an ethnicallythnically homogeneous Serb State." Haag presudio da su krivi JNA, srpske paravojne postrojbe i Srbija na čelu sa Slobodanom Miloševićem s ciljem stvaranja Velike Srbije i protjerivanja svega nesrpskog stanovništva i za masovne zločine nad nesrpskim stanovništvom. Rezultat: Haag dokazao što smo svi znali da su Srbi imali za cilj stvaranje Veliku Srbiju ( V-K-K) bez ne srpskog stanovništva,ali na srpsku nesreću su poraženi od HV-a u HR i BiH,a na kraju ih satrla i NATO baza Aviano kad počinili Srbi masovne zločine i protjerali stotine tisuća civila sa AP Kosova i ostale im samo granice današnje Srbije ( Srbija je uz Kosovo najmlađa država u Europi) Hrvatska cilj: Nezavisna država u granicama AVNOJ-a Rezultat : Hrvatska u granicama AVNOJ-a ( Bonus bežanija Srba Knin –Beograd i remetelački faktor sveden na manje od 4%) i poraz Srbije Haag: Hrvatska u potpunosti oslobođena svih optužbi , Oluja je vojno-redarstvena akcija odrađena po najvišim vojnim standardima,a Srbi pobjegli nakon vojnog poraza jer su bili krvi za zločine nad Hrvatima(Od 2500 izmišljenih od strane Srba ubijenih civila u Oluji u Haagu dokazana 42 , većina u borbama. Od 25.000 izmišljenih od strane Srba zapaljenih stala, kuca za vrijeme Oluje i poslije Oluje u Haagu dokaza 154 većina u borbama). Milošević: Molim vas, 6 hiljada Hrvata je branilo Vukovar pola godine; napadala je cela Prva armija, vazduhoplovstvo, čudo, sva sila koju je imala JNA, a oni nisu odbranili Knin, kojem se može prići samo iz tri pravca; nisu ga mogli braniti ni 12 sati!? Oni ga nisu branili, jer po svim izveštajima koje smo dobili od policajaca, građana i ostalih, čim je prestala artiljerijska priprema u sedam uveče, oni su naredili - bežaniju! Slobodan Milošević će za 20 godina u Srbiji biti opjevan kao najveći srpski junak ,a Oluja kao najveća srpska „pobjeda“ ( iako završilo totalnim porazom Srba u 3 dana i bežanijom za Srbiju) uz bok srpskoj „pobjedi“ u Zapadnoj BH kad im HV uništio KK u 3 dana i uz bok srpskoj „pobjedi“i protiv NATO-a kad ih satrla NATO baza Aviano i AP Kosovo postalo nezavisno.

VL
BO
bozzika
20:04 02.08.2015.

Molio bih urednike da napisu koji clanak i o srbskom prestavniku Miloradu Papavcu,da se zapitate hoce li doci na mimohod?Jel ipak je on drzavljanin RH pa bi trebo.Od nas gradjana uzima placu pa mislim da bi cak i moro ili nek tera svojoj kuci svoje za nos vuci!!!!!!

VL
MA
malena1983
22:22 02.08.2015.

Vidjela sam ih danas..baš su impresivni.Lijepo je što je ipak odlučeno da se parada održi,bila sam mala kad je bio rat.Ali sam danas osjetila ponos.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
18:44 02.08.2015.

kakva vam je to drzava di vam Mesi i Pupovac drze predike..ahahahahahhah i Stanimirovic i Djakula..ahahhahahah

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
18:27 02.08.2015.

Zasto nikad nema Suskove zene u Hrvatskoj na priredbama...

VL
RA
rament123456
22:48 02.08.2015.

Stvar je vrlo jednostavna. Da niste dizali balvane, da ste se okanili parole virovitica-karlovac-karlobag ne bi morali bjezati. Ovako gospodo srbi zavrsili ste kako ste zavrsili. Sretan vam 5.8. vas dan zalosti!!!!!

VL
RA
rament123456
23:04 02.08.2015.

A najbolje mi je kad srbi danas kazu to je bila miloseviceva politika. Valjda je onih sto tisuca ljudi na tzv "ne cujem dobro" skupu u beogradu doslo sa marsa.

VL
ZG
zgblabla
22:31 02.08.2015.

jeli bre srbi jel vam žao?

VL
HR
hromcan
23:16 02.08.2015.

Kakvi su to komentari pa nije oluja nikad bila vojna akcija protiv Srba več protiv velikosrpske politike. Ja osobno znam neke Srbe koji su se borili u HV-u.

VL
RA
rafaell
00:07 03.08.2015.

glavni problem HV je što ima dvije brigade plaćenika koji nemaju nikakvo ratno iskustvo te su u sustavu ciofašističkog saveza za mlaćenje nedužne sirotinje u okupiranim zemljama Trećeg Svijeta za interese demonske elite te njihovih korporacija,a pravde,demokracije,nezavisnosti i slobode manje nego za Hitlera i Staljina

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
18:41 02.08.2015.

Zasto nepuste Sanadera na mimohod ipak on nije ko Mesic izdao Savudriju....

VL
Avatar traktoraš
traktoraš
20:21 02.08.2015.

Pod uvjetom da ne pada ovako velika kiša ko' što je Bog pustio na komunjare i mi traktoraši došli bi na mimohod.Rado bi na traktorima povezli sve koji nikada rata vidjeli nisu,a to je večinom ekipa oko našeg premjera,i onn sam.No ako i padne kiša mi se traktoraši znamo snaći,utećićemo pred njom kao što smo i 95' utekli pred Hrvatskom vojskom.

VL
Avatar blederhund
blederhund
22:46 02.08.2015.

...ako ja kritiziram moje...ne znači odma da sam četnik...ili....?...

VL
TO
Tomislav
22:19 02.08.2015.

Privrzeni su Srbima jer smo mi iskompleksiran narod. Sramotno je reci da slavis "Oluju" i to je tipicni hrvatski gaf. Tko od uljudjenih nacija slavi ratne operacije? Slaviti treba oslobodjenje i tu nam nitko ziv ne moze prigovoriti. Uostalom, moj je stav da mi i ne slavimo oslobodjenje jer mi imamo kompleks od Srba i zelimo slaviti to sto slavimo. Mozda nam tako i treba.

VL
PA
Pave42
07:45 03.08.2015.

Mnogima se smučilo od prepucavanja zbog proslave i mimohoda,KGK je misecima provocirala i svađala se oko tog događaja od velike važnosti,prvenstveno istinskim braniteljima koji su stvarno sudjelovali u Oluji. Zbog nje su mnogi branitelji odustali od dolaska u Knin ii organizirat će proslave sa svojim suborcima i sugrađanima,s posebnim naglaskom na to da ne žele sudjelovati na proslavi gdje će govor držati osoba koja se borila za uhićenje našeg generala i suborca,Ante G. i koja je sa drugim izdajnicima otvarala šampanjac kad su ga uhitili.

VL
Avatar blederhund
blederhund
22:43 02.08.2015.

...majka Kozara....iz koje si ti zemunice...izmigoljijo...hehe...

VL
TO
Tomislav
00:19 03.08.2015.

Steta sto imamo taj kompleks od Srba pa ne mozemo normalno u duhu mira i slobode proslaviti oslobođenje, nego u rusko-sjevernokorejskom militantnom stilu slavimo - pazi sad - ratnu operaciju. To sa Srbima stvarno prelazi u teski kronicni hrvatski kompleks. Ova parada porucuje - ionako u miru ne znamo sta bi sa drzavom al imamo svoju Antisrbiju.

VL
RP
rpzagreb
20:37 02.08.2015.

Događaj neće biti značajan ako bandic ne iskoči iz nekog tenka, haubice, šahta ili već nečega...... Samo da i tog dana ne propustimo njegove šuplje priče, egocentrizam i nakaradno samoljublje.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.