Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTIN POKAZAO SNAGU
Povratak na članak

'Pobijedili smo fašizam, a novi se rađa u Ukrajini'

Gledatelji na Russia Todayu: “Nedostaje mi SSSR, sad Amerika misli da može činiti što želi” i “Britanci i Rusi bili su saveznici”

Komentari 37

Avatar Josip Kir
Josip Kir
12:01 11.05.2014.

Britanci su u velikom strahu nakon spektakularne parade ruske vojske u srcu Moskve u petak, povodom Dana pobede nad fašizmom, kojom je predsednik Ruske Federacije prikazao moć svoje zemlje. Borbena plovila Naime, juče je britanski Dejli mejl naveo da Putin Putin sada Zapadu predstavlja veću pretnju nego ikad i da je marš 11.000 ruskih vojnika centralnim moskovskim Crvenim trgom, ali i kolona tenkova i drugih borbenih vozila, u stvari poruka koja je jasna kao dan - Rusija se kao sila vratila na velika vrata, a njene namere svetu su potpuno nepoznate.

VL
Avatar Retardo
Retardo
07:43 11.05.2014.

Putin je antifašist i bori se protiv fašizma, a istovremeno i protiv gay-eva, na istoj strani kao i U ime obitelji. Kakav moždani vrtlog za naše antifašiste, više im ništa nije jasno.

VL
Avatar smuljko
smuljko
07:50 11.05.2014.

pitajte se zašto su je 27 američkih mornara dalo petama vjetru poslije "insceniranog napada" ruskog aviona koji je novim elektronskim sustavom HIBINI paralizirao elektronski sustav na američkom razaraču 90 minuta. znači američki vojni brod bio je 90 minuta izložen fingirajućemm npadu ruskog aviona sa elektronskim kontejnerom. 27 mornara koji su napustili službu još i danas ima traume..svjesni su bili da tako lako mogu biti a dnu crog mora

VL
MA
maraosta
10:27 11.05.2014.

Neka Bog poživi Rusiju. Neka crkne imperijalistićki fašizam i Novi Svjetski Poredak.

VL
LO
lojtra1
07:27 11.05.2014.

I u Hrvatskoj imamo "antifašiste s greškom" koji sve što im ne paše nazivaju fašizmom. Pa i demokraciju ako i kada im ne donosi profit.

VL
Avatar H/S/P
H/S/P
07:07 11.05.2014.

Kad se nam drugih argumenata onda uvijek pomaze Fasizam.......

VL
CA
carpediem
09:45 11.05.2014.

Janukovic je dosao na vlast sa Putinovom Metodom a to svi koji su bili protiv Janukovica oni su bili otrovani ili su zavrsili u zatvoru pa kad je Janukovic dosao na vlast onda je poceo krasti i sve davati rusiji u srednjem vijeku su tako kraljevi bili smaknivati i glave su im se sjekle pa sad kad Putin nema svojeg politicara u Ukrajini onda je zeli raskomadati na sve strane i uzeti sta se moze naravno da im je Krim najvazniji jer onda imaju dodir sa Rumunijom i Bigarskom koju sebi zele pripojiti ili je destabilizirati kako bi imali spoj sa Srbijom i eto ih ponovo blizu srednje Europe a glupi europljani su potrcali Putinu u zagrljaj gladni resursa i milijardi Eura dok Putin igra sa njima samo ruski Rulet tako da Europska Unija ovdje ispada najveca KURVA a sto se tice Ruskih metoda za osvajanjem tudjih teritorija pa to nam je vec sve poznato kako oni to sve rade prezivili smo to na vlastitoj Kozi i mislim da znamo kako ce sve to ici dalje

VL
CR
crniohhelo
10:22 11.05.2014.

Ako se bez rata situacija u Ukrajini hoce rijesiti morali bi ti koji su za danasnji kaos krivi svoj stav pronijenili jer ti su srusili staru vlast Ukrajine svejedno kakva je ta vlast bila dobra ili losa to je za to vrijeme bila birana domokratska vlada, da se o demokraciji moze diskutirati jer uvijek sto je za jedne demokracija za druge je to nesto drugo, to je danas u cijelome svijetu tako, jedino tamo gdje vlada diktatura ili gdje vlada kaos kao sada u Ukrajini nema demokracija nikakvoga uspjeha jer tu je rijec jacega vaznija i sa pogleda druge strane slabije strane vodi to do kaosa, a ima primjera kao u Svicarskoj da jedna zemlja koja je u ovome slucaju isto tako mala za ljude koji zive Svicarskoj svoj jezik svoj govor mogu u razlicitima dijelovima Svicarske govoriti sto je jos teze jer izmedju Njemackoga, Franzuskoga i Svicarskoga jezika leze velike jezicne prepreke ali ne ljudske prepreke, ne zivotne prepreke jer samo tako moze jedna zemlja uspjesno i Svicarska je jedna bogata i uspjesna zemlja se dalje odvijati, sa mrznjom prema drugome prema tima koji su do prije nekoliko mijeseci zajedno i mirno u jednoj zemlji , zemlji Ukrajine zivjeli moze to i dalje sve tako biti i ako neki misle da moraju nesto promijeniti onda u boljemu smijeru ne obrnuto, jer lose su imali do sada, i zasto sada losu situaciju jos pogorsavati, Ukrajina pripada Ukrajincima svejedno koji jezik govore i ako jedan dio zeli Ukrajinski jezik u jednome dijelu Ukrajine i taj dio zeli veci utjecaj EU-je, je to tako dugo uredu dok druga strana Ukrajinskoga naroda Ruski jezik i Ruski utjecaj za sebe vidi kao jedno rijesenje, jer tako moze Ukrajina u cijelome pojacana i jaca iz te situacije izaci, jedna Ukrajina jedan Ukrajinski narod kao jedna jos k tome Neutralna zemlja izmedju EU-je sa jedne i Rusije sa druge strane, to bi bila jedna velika sansa jedan veliki dobitak za sve te koji sa danasnjom situacijom samo su ti koji svakim danom vise i vise izgubljivaju i na kraju ce svi sve izgubiti a najvise narod, jedne cijele Ukrajine koje onda nece vise biti u srcima svih tih koji u Ukrajini i dalje zivjeti moraju.

VL
DU
Deleted user
09:31 12.05.2014.

Odvratno licemjerje. Fašisti su Rusi. Rusi su pobili 9 milijuna Ukrajinaca pa kad su došli Nijemci, dočekali su ih kao osloboditelje, slično kao i Hrvati, Slovaci ... Sovjetski komunizam samo se tako zove. Stvarno TO je fašizam .

VL
Avatar superhik74
superhik74
15:03 12.05.2014.

Na Russia Todayu? What dou you pises u ovim newpapersima? VL je poznat po nepismenim prepisivacima ali ovo je ipak previse: Na Russia Todayu?

VL
Avatar tajar
tajar
14:20 11.05.2014.

Vladimir Vladimirovič priča o ukrajinskom "fašizmu", dok sam primjenjuje fašističke metode u širenju svog imperija.

VL
MX
Mister X
10:46 12.05.2014.

Svako tko je protiv referenduma-naroda da iskaže svoju volju; taj je bio i onda protiv kada smo mi Hrvati svoj održali .. A znamo tko su ti bili ...

VL
PL
@ploto@
13:58 11.05.2014.

Rusiju sa Putinom,prvenstveno treba gledati kao centar svjetskog antiglobalizma,kojeg predvodi neoliberalni korporativni fašizam.

VL
Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
22:55 11.05.2014.

ko o čemu..fašist o fašizmu

VL
OR
orcapipa
07:42 11.05.2014.

Najveci Fasisti su rusi sami,to sto druge optuzuju za isto,je samo takticki potez. Mi smo imali srece da nismo kao ostale zemlje istoka osjetili rusku cizmu poslije rata.Rusi trebaju cvrstu ruku,a Putin je kao i svi ostali diktatori samo takoko dugo na vlasti dok Rusima to daje.Demokracija i Rusi ne ide zajedno.Kojim pravom on odredjuje jednoj samostalnoj Ukrajini sa kime ce biti u savezu???A sto je sa Cecenima,Tatarima ,Uzbekima????Prvo neka pocisti ispred svojih vrata!!!!

VL
ZI
Zidoooo
16:39 12.05.2014.

Što bi danas bilo s Krimom da je ostao dio Ukraine? Koliko bi tamo bilo ljudskih žrtava? Zar nije ljudski život vredniji ... i referendum jedan od najpravilnijih izbora? Zašto nam se daje na izbor...ili Crno ili Bijelo? Zašto jee Naše (vaše) cjenjenije od Vašeg (našeg)? No, Fašizam (Odesa...) ni pod kojom izlikom nema opravdanje! Zar ne bi trebalo zaustaviti Oružje iz Kijeva dok je još vrijeme? Zar je za Dijalog , uvijek, neophodan AS u rukavu? Da ...za političku i busines elitu! A što da radim ...ja....mali čovjek? A moja djeca?!

VL
FE
felix20i
18:32 11.05.2014.

Sve tovarise rusofile poslao bih na mjesec u Rusiju nakon sto za vizu plate 100€ i cekaju 5 dana na putovnicu koju ruskao veleposlanstvo teeba obraditi, pa malo da prosecu po periferiji, ne po moskvi, da vide kako se tamo zivi! Pa da odsjednu u kakvom hotelu sa wc na kraju hidnika, da vide njihovu infrastrukturu i usluznost i cistocu, pa ce prestati govoriti gluposti o velikoj civilizaciji. Uglavnim se radi o korupciji , reketu a zivot covjeka vrijedi jako malo, bolje receno nista ako Vas se dohvsti kakav " policajac" ili drug sa vezama. Ukraina je u jednakoj situaciji kao mi 89/90 sa balvan revolucijom i srbima koji su dolazili i placani bili iz Srbije da rade nerede i kaos. Dok Srbin nije dobio po glavi, nije naucio lekciju, tako ce morati biti i sa Rusijom.

VL
SA
santos008
07:44 11.05.2014.

Jedan neoantifasista=deset starih antifasista.Ni oni od prekjuce nisu sto su nekad bili

VL
AS
asi2013
08:21 11.05.2014.

Hrvatski narod, njegov patriotski dio, tko se takav smatra, bez obzira tko je veći ili manji državnik. dali je EU "prdi mahovina", dali je Obama strašljivi liberal, treba podržati Ukrajinsku borbu za nezavisnost. Paralele su veoma slične sa nama. Uz pomoć Zapada, Rusija ju je najprije razoružala, zatim otela Krim, sada će imati referendum. Najznačajnije je to da su Ukrajinci "fašisti i ekstremne skupine"! Dali vidite isti scenarij i kod nas. Mlate okolo jučer svojim antifašizmom i upozoravaju da je fašizam tu negdje, ali nikad nikoga ne imenuju, jer tu su sudovi, koji bi tražili da im to i dokažu. A među antifašiste spada i Zoran ljiga i Teršelička, veliki "ljubitelji" Hrvatske. Još jedino nije bilo Save Štrbca, ali i njega uskoro možemo očekivati! Sada je samo jedno pitanje? Jesmo li mi u većini takvi? Čak i to nije u pitanju! Lustracija je jedini odgovor, jer onakvi kakvi su nas mučili 45 godina, nastavili su bez stida istim putem. Sada je samo pitanje dokle će ići i kojom brzinom.

VL
UR
urbanum
08:22 11.05.2014.

Bilo bi vrijedno truda kad bi se na stranicama ovog lista neki od novinara potrudio sastaviti listu onih ljudi koji su u razdoblju od pobjede boljševičkog "antifašizma" bili optuživani za fašizam i nacizam. Isto to vrijedilo bi napraviti s ljudima koji su za takvo zlo bili optuživani u Jugoslaviji i posebice u Hrvatskoj. Bila bi to svakako lista s mnogim časnim i uglednim ljudima. Oni su se pokazali časnijima od "antifašista" no kako se vidi i u današnjoj Hrvatskoj broj "hrabrih antifašista" nije mali. Kad god i gdje god mogu jave se oni da posluže vlastima znajući da svaka slaba i otuđena vlast koketira s takvim "antifašizmom"

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.