Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:
Povratak na članak

HDZ-u želim dati političku vjerodostojnost

HDZ-u želim dati političku vjerodostojnost, aktivnošću i programski svim članovima želim dati novi impuls i vratiti povjerenje birača, kazao je Plenković

Komentari 35

Avatar juricamesko
juricamesko
22:19 29.06.2016.

to što su Plenkovića podržale sve četiri dalmatinske organizacije ne znači ništa.podržalo ga dvjesto članova od 50 tisuća a taj veliki ostatak želi čuti najprije program,odnos prema Domovinskom ratu,odnos prema velikosrpskoj agresiji,odnos prema komunističkom i partizanskim zločinima,odnos prema zločincu Titu,odnos prema kriminalu Sdp i njihove 4 godine uništavanja države.sve dok članstvo te stvari jasno ne čuje nema tih organizacija koje će ih nagovoriti da Plenkoviću daju glas,a budu li nezadovoljni trećina će ih napustiti stranku jer nisu tu svi članovi uhljebi i zbog fotelja.

VL
Avatar comparator
comparator
21:50 29.06.2016.

Ako mislite izmisliti čovjeka koji će zadovoljiti sdepeovce umjesto mene kao Hrvata i branitelja onda ste sto posto uspjeli .Osobno preferiram ljude koji se suprotstavljaju divljanju ljevice .

VL
Avatar Matija22
Matija22
19:28 29.06.2016.

sanader broj 2

VL
JK
ja-kan
19:31 29.06.2016.

Pa nije baš da je Plenković jako dobar kandidat kako ga mediji i ulizice iz HDZ-a opisuju on nema iskustva osim birokratskog, ni o čemu (regionalizaciji, pobačaju, promjeni izbornog sustava...) nije rekao ni riječ, ako nije kršten, nije išao na vjeronauk i nije vjernik to bi moglo dio desnih glasača okrenuti prema drugim desnim strankama npr. MOST-u.

VL
CA
carlo20
19:26 29.06.2016.

Plenković i hdz pobjeđuju! Hdz-ovi birači nisu nigdje otišli od hdz-a kako partijske ankete to sugeriraju. Hdz ima svoju sigurnu bazu od 27 do 30 posto, sad samo HDZ treba okupiti oko sebe stranke desnog centra da ne propadnu ti glasovi i HDZ s koalicijskim partnerima osvaja sigurno 35 do 40 posto glasova. P.S. više sdp neće moći krasti glasove preko apisa i plaćenika u izbornim povjerenstvima niti će im anketarske agencije moći tu krađu potvrditi, jednom su to napravili i više nikad, a kad HDZ pobjedi, oni sdp-ovci koji su u toj krađi sudjelovali će i odgovarati. Dorh sve zna, ali oni su partijski represivni aparat i ne rade svoj posao profesionalno i štite svoju partiju, ali ne još dugo!

VL
Avatar TrueStory
TrueStory
19:29 29.06.2016.

... što će biti deifnitivan kraj HDZ-a. Evo 'malo' razloga: Andrej Plenković je u ponedjeljak, 20. lipnja ekspresno zahvaljujući Titovim skojevcima i tatinom minulom radu na HRT-u odmah dobio prostor u udarnom terminu, odnosno središnjoj informativnoj emisiji “Dnevnik”. Kako bibi Plenković rekao „doflajao“ (u prijevodu doletio) je tako direktno iz Bruxellesa, gdje de facto živi skoro 20-tak godina, (vjerujemo da bolje poznaje taj grad nego neke kvartove u Novom Zagrebu, a da ne govorimo o malim napuštenim selima po još uvijek razorenoj Slavoniji, Lici, Baniji, Kordunu, dijelovima Karlovca, sve gdje je bio krvavi Domovinski rat, dok se Plenković skrivao u ‘bruxelles bojni’, kao i njegov prijatelj Zoki). Prosječan đak i slab košarkaš Svaka čast Andrej, da si niste “skemijali” status dragovoljca i branitelja kao neki drugi pripadnici inozemnih satnija i bojni! Ali, Plenkoviću mlađi slobodni smo Vas priupitati kako to da u svojoj kratkoj i dužoj biografiji vrlo malo pišete o svom djetinjstvu i razdoblju do 1990. godine godine? Malo pišete i o razdoblju od 1990. do 1995. godine. Vi, doista vjerujete da se o Vama ništa ne zna? O Vašem ocu? I cijelom procesu stvaranja Vas, kao nekoga tko će sudjelovati u budućem nastavljanju tekovina sustava u kojem je Vaša najbliža obitelj sudjelovala na ideološkom, političkom, kadrovskom, demagoškom i znanstvenom nivou. Bez obzira što je sve “prebrisano” u internetskom pretraživaču. Vidite, Plenkoviću, sjećamo se mi, Vas i Vašeg oca. I Vašeg djetinjstva u osnovnoj školi “Jordanovac”. Mi koji smo rođeni purgeri, znamo tko je uopće stanovao u tom kvartu, tj. kome su se dodjeljivali kadrovski stanovi u tom tada iznimno elitnom novom zagrebačkom kvartu – Jordanovac. Sjećamo se Plenkoviću i kako ste bili aktivni u titovoj omladini, što na nivou razreda, ali i škole, a poslije i tadašnje općine Maksimir. Sjećamo se i kako je tata senior, često dolazio u školu jer niste bili baš besprijekoran učenik kako se predstavljate. Sjećamo se kako ste igrali košarku posebno u klubu Maksimir, koji je u kultnim 80-tim podjednako bio jak i u muškom i u ženskom sastavu. Mi smo tih godina, generacijski svi bili “zaraženi” uspjehom zagrebačke “Cibone” i majstorijama pokojnog velikana Dražena Petrovića. Niste bili u prvoj postavi, više ste bili na klupi, morate priznati!

VL
B2
bokida 2
21:10 29.06.2016.

Sve bolje od Milančeta i njegovih Jugovića..

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
09:37 30.06.2016.

HDZ-u želi dati političku vjerodostojnost u sljedečem domoljubnom zbrinjavanju i održavanju tvorevine u liku 200 bogatih zavičajskih balkanskih familija.

VL
DU
Deleted user
20:59 29.06.2016.

Sa drugim sanaderom hdz gubi najmanje 10 % biraca ....

VL
DU
Deleted user
19:28 29.06.2016.

Plenković nema veze s Tuđmanovom vizijom Hrvatske. Obični briselski plaćenik istog obiteljskog pedigrea kao i Milanović koji moj glas niti glas iskrenih domoljuba neće nikada dobiti.

VL
GF
gfrancic
20:21 29.06.2016.

HDZ nece ama bas nikad biti vjerodostojan, nikad

VL
DU
Deleted user
19:16 29.06.2016.

Sa istom sanaderovom i karamarkovom ekipom ćeš ti biti vjerodostojan? Poškakljaj me da se nasmijem.

VL
DU
Deleted user
19:27 29.06.2016.

Uistinu je lijepo pročitati što Plenković želi HDZ-u i Hrvatskoj, no puno bi interesantnije bilo da je objasnio što stvarno može učiniti na čelu Karamarkove ekipe koja se sada ne mijenja, a pogotovo uz skučene ovlasti koje će biti još i manje jer mu ta ekipa sprema izmjenu statuta stranke prema kojoj će oni, a ne on oblikovati politiku stranke. Pravo je čudo što ga novinari ne pitaju to što je zapravo najvažnije znati uoči izbora.

VL
SA
Saskakempa
19:13 29.06.2016.

Ako misle da ce sa plenkovicem postici cudo i privuci nekakve uljudjene glasace onda im je stvarno 21 posto maksimu.to ako ce netko u hdzu moci sloziti dvije prosirene recenice a iza ce se smijati vaso haso milinovic sustar i slicni ne znaci nista sa ovakvim likovima. sdpu ce izbori pasti u ruke a sve ce opet biti na mostu i jos gore na zivom zidu.

VL
EB
EBERT
13:29 30.06.2016.

njima nitko nikad nemoze vratiti vjerodostojnost. Sastavljajte novu stranku jedino je da prezivite u politici.

VL
BA
batman
22:19 29.06.2016.

Milanče ovaj gospodin ima malo više škole od svih skupa u sdp-u,koji ne znaju je li im glavni grad domovine Zagreb ili Beograd 😎😎😎😎😎😎😀😀😀😁😁😂😂😃😃😃😃😄😄😅😅😆😗

VL
SM
Slobodan_Milošević
07:20 30.06.2016.

HDZ vjerodostojan ko Vasina diploma

VL
AB
anto.bosnjak.167
18:39 29.06.2016.

Nadam se da u HDZu nece pogrijesuti u uizboru .Sigurno da je Plenkovic jedini pravi kandidat koji moze spasiti da se Zoki sa svojim komunjarama i nevjernicima ne vrati na vlast.OnHe pravi kandidat i mora da paze da opet neizaberu nekog koji bi bio najnepupolarniji politicar kao Karamarko.Zato izaberite Plenkovica koji bi sigurno bio ustanju da privuce glasace koji ce HDZu omoguciti pobjedu na izborima.

VL
Avatar maroje.bartolic
maroje.bartolic
20:02 29.06.2016.

Politička vjerodostojnost se ne daje nego se stječe kroz ponašanje u određenim situacijama. Bit će zanimljivo čuti mišljenje g. Plenkovića o Crnoji, Hasanbegoviću, Sanaderu, Tuđmanovoj ideji o nekoliko stotina bogatih obitelji u Hrvatskoj, postignućima Oreškovićeve vlade itd.

VL
PR
prarvat
22:30 29.06.2016.

lukavo i pametno od hdz-a. skidam kapu. sa skretanjem previše udesno postali mi možda čak treća stranka po broju glasova. da, pogodili ste tko bi pojeo glasove moderne centar-blagodesne opcije

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.