Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.01.2023. u 08:58

Pravi razlog smjene vjerojatno leži u činjenici da je Plenković jednostavno zaključio da to sada može napraviti

Komentara 9

UV
Uvijeksevratim
09:05 13.01.2023.

Tramišak nije dovoljno krala što je Plenkoviću bio dovoljan razlog za smjenu.

DL
Dvanaest__legija
17:42 13.01.2023.

Pravi razlog smjene vjerojatno leži u činjenici da je Plenković jednostavno zaključio da ministrica zadužena za EU fondove nije preusmjerila dovoljno novaca na njegov račun!

DU
Deleted user
09:35 13.01.2023.

Ti apostrofirani slavonski kadrovi su "prebjezi" iz HSP-a, a tamo se malo što konstruktivno zbivalo. Samo žestina! Pa su te nezgodne osobine prenijeli i u HDZ, kad su "transferirani". Ukratko, još nije do kraja shvaćeno u HDZ-u na nižim razinama - oni moraju imati baby face na čelu stranke, inače učas izgube izbore. Kad je na vrhu HDZ netko s finim manirama, onda to djeluje kao sedativ na cijeloj pol. sceni - a i time privuče centrističke glasače, bez kojih ni nema izborne pobjede. Kad bi na vrh "sletio" neki takav žestoki lik, kao što su slavonske frakcije, odmah bi se od njih razbježali centristički glasači. Već viđeno s Karamarkom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije