Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMAMO S KIM'

Plenković odgovorio na poziv Grmoje: Politička sitnež poput Mosta nije netko s kim bismo se sučeljavali

Zagreb: Održana tribina Obrtničke komore Zagreb i Udruženja obrtnika grada Zagreba
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
09.04.2024.
u 18:06

Premijer se ovog utorka pred medijima ponovno obrušio na zorana Milanovića, a odgovorio je i na poziv Nikole Grmoje na sučeljavanje

Premijer Andrej Plenković ovog je utorka posjetio Kozari Bok u Zagrebu gdje se družio s građanima u jeku predizborne kampanje za parlamentarne izbore. Komentirao je pred medijima uspjehe vlade u posljednja dva mandata, pa poručio kako su Hrvatsku ''izvukli iz smeća gdje je Milanović ostavio još 2016. na razinu gdje se potvrda odgovornom upravljanju financijama vidjela i prilikom izdanja narodne državne obveznice''. Potom se i ponovno osvnuo na predsjednika Zorana Milanovića. 

- Mislim da je najprije pitanje kakvo je to ponašanje nekoga tko je formalno predsjednik Republike, što je prestao biti kad se pojavio na Odboru SDP-a, krši sve ustavne propise, zakone, prijeti kaznenim progonom. Pitanje je kako netko takav može biti na odgovornoj poziciji. Ove četiri i pol godine vidjeli smo samo vulgarnost, primitivizam, govor mržnje i optužbe u kojima jasno govori da bi instrumentalizirao tijela kaznenog progona - komentirao je pa nastavio o tezi o dvije Hrvatske:

- To su dva svijeta, ne dvije Hrvatske. Sramota je za Hrvatsku da imamo ovakvo neustavno uplitanje u izbore nekoga tko je uskoro bivši predsjednik. Milanović bi se trebao baviti Merzel Lovrić, Kovačevićem i njegovim jatacima. Očito se svaki dan budi i lupeta bez veze, ide kao protuha po Hrvatskoj umjesto da se drži zakonskih odredbi. 

POVEZANI ČLANCI:

Odgovorio je i na pitanje novinara o pozivu Nikole Grmoje na sučeljavanje

- Sučeljavali bismo se da imamo s kim. Grbin je kapitulirao prije formalne kampanje, Milanović krši Ustav, a politička sitnež poput Mosta nije netko s kim bismo se mi sučeljavali - poručio je. 

Komentara 68

BU
BuckovićNepotist
18:38 09.04.2024.

Politička sitnež kaj te muči ti je Njonjo. Trebaš samo dobro oprati pa će sitnež možda ispasti. Vjerojatno se dobro začahurila, ali bez brige pomoći ćemo za koji dan da sitnež sama izmigolji i ponovo duboko zavuče u novi otvor.

RE
REYAM
18:19 09.04.2024.

A od tebe smo vidjeli jezik ljubavi i poštovanja prema drugima.

LL
Litos(l)av
18:26 09.04.2024.

Oproste Aleksandare P., vožde političke klateži, pardon krupneži, nismo vas prepoznali! Sam sebe persira haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije