Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje pistoriusu

Povraćao slušajući detalje ubojstva

Oscar Pistorius
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
10.03.2014.
u 13:58

Poznati sportaš prošlog je tjedna u sudnici prekrio uši rukama dok je njegov susjed opisivao prizor koji ga je zatekao nakon što je ušao u kuću poznatog olimpijca

Oscar Pistorius povraćao je u sudnici dok je patolog iznosio detalje ozljeda njegove ubijene djevojke Reeve Steenkamp, javlja Daily Mail. Paraolimpijcu kojem se sudi zbog Reeveina ubojstva pozlilo je dok je liječnik Gert Saayman davao mučno svjedočanstvo o višestrukim ranama od metaka.

Saayman je izjavio da je Steenkamp pogođena četiri puta – u glavu dva puta, u bok i u lijevu ruku. Slušajući svjedočenje, Pistorius je neprestano plakao i tresao se. Iako je sudac u jednom trenutku htio prekinuti suđenje, Pistoriusov odvjetnik izjavio je da njegov klijent želi čuti sve dokaze.

Poznati sportaš prošlog je tjedna u sudnici prekrio uši rukama dok je njegov susjed opisivao prizor koji ga je zatekao nakon što je ušao u kuću poznatog olimpijca.

Podsjetimo, Pistorius je Reeve upucao kroz kupaonska vrata, a tvrdi da je mislio kako je riječ o provalniku. Ako ga osude, prijeti mu najmanje 25 godina zatvora prije mogućnosti uvjetne kazne.

>> Svjedočio susjed: Pistorius tijekom suđenja drhtao i prekrio uši rukama

 

Komentara 2

TP
Tihomir Prdež
14:04 10.03.2014.

u laži su kratke noge

Avatar EU afrodita
EU afrodita
16:25 11.03.2014.

žao mi je tog jadnika, bio on kriv ili nevin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije