Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pastor na Fejsu

'Pistorius je proklet jer podržava prljavi život homoseksualaca'

Oscar Pistorius (1)
DPA/PIXSELL
27.02.2013.
u 14:42

Pastor Bougardt smatra da je Pistorius "jedna od sportskih zvijezda koja podržava prljavi život homoseksualaca". – Vjerujem da je Pistorius proklet jer otvoreno podržava homoseksualce – napisao je pastor.

Pastor Oscar Bougardt iz Južnoafričke Republike napisao je na Facebooku komentar da je Oscar Pistorius, zlatni paraolimpijac koji je optužen za ubojstvo djevojke, proklet zato što podržava homoseksualce, piše News24.

Bougardt je poslije uklonio svoj komentar jer su ga "uznemiravali homoseksualci", a ne zato što je promijenio svoje mišljenje. 

– Nastavit ću iznositi mišljenje dok ne umrem. Netko mora govoriti o njihovu prljavom stilu života – dodao je pastor misleći na homoseksualce.

Pastor Bougardt smatra da je Pistorius "jedna od sportskih zvijezda koja podržava prljavi život homoseksualaca". 

– Vjerujem da je Pistorius proklet jer otvoreno podržava homoseksualce – napisao je pastor i dodao da je po Svetom pismu homoseksualnost odvratna Bogu te kako će svaka osoba koja je podržava "završiti u paklu".

>>Cimerica Pistoriusove djevojke: Reeva je bila vrlo sretna!

Komentara 10

Avatar ludi kekec
ludi kekec
16:30 27.02.2013.

ovaj pastor zaista nema nikakve veze sa bogom... bog je stvorio i homoseksualce i heteroseksualce... a ovaj pastor božje djelo naziva "prljavim"???

LI
LILLIT
16:41 27.02.2013.

Europsko drustvo se priviklo na homoseksualce, U Njemackoj je ministar vanjskih poslova Westerwelle homoseksualac, a gradonacelnik Berlina Wowereit, takodjer i to nikoga ne interesira. Sexolozi smatraju da su homofobicari potencijalni homoseksualci.

PP
pp
16:42 27.02.2013.

Možda i je. Tko će ga znat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije