Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se žalila

Cimerica Pistoriusove djevojke: Reeva je bila vrlo sretna!

Oscar Pistorius (1)
Reuters/PIXSELL
27.02.2013.
u 08:43

Reeva Steenkamp nekoliko sati prije nego što je ubijena poslala je poruku cimerici da neće dolaziti kući jer je prekasno da vozi

Reeva Steenkamp, djevojka atletičara Oscara Pistoriusa za čije je ubojstvo optužen, večer prije nego što je ubijena poslala je svojoj cimerici poruku da neće doći kući jer je prekasno da vozi.

Gina Myers, koja je dijelila dom s Reevom u Johannesburgu, rekla je za Sky News da je to bila posljednja poruka koju je primila od svoje prijateljice. Dodala je da je Pistoriusa upoznala kada je dolazio k njima kući i da ga nije poznavala dobro, ali da joj se svidio.

– Bila je to normalna veza. Nije bilo nikakvih znakova za upozorenje. Reeva je bila sretna s njim. Vrlo sretna – ispričala je cimerica.

– Reeva nije bila osoba koja se stalno žali na nešto, ali znam da nikada ne bi bila u vezi s nekim, a da nije sretna. Njezin je moto bio biti sretna i nikada nervozna – dodala je.

>> Pistorius usmrtio Reevu jer je bila trudna s drugim?

Ključne riječi

Komentara 1

PO
Pomeja
09:38 27.02.2013.

Bila je jako sretna. S jednim je bila u drugom stanju, a s drugim se pojavljivala u javnosti. I to je sreća?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije