Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Italije

Pismo bomba poslano grčkom veleposlanstvu u Parizu

policija
AFP/Pixsell
12.12.2011.
u 19:22

Pismo je bilo sumnjivo jer nije bila navedena adresa pošiljatelja, kazao je glasnogovornik veleposlanstva

Pismo bomba poslano je na adresu grčkog veleposlanstva u Parizu, a pretpostavlja se kako je poslano iz Italije, javlja Reuters.

– Bomba je uspješno deaktivirana, a pismo je bilo sumnjivo jer nije bila navedena adresa pošiljatelja, kazao je glasnogovornik veleposlanstva.

Posljednjih nekoliko dana pisma bombe su bila poslana talijanskoj ministrici pravosuđa, Paoli Severino, kao i Gianniju Alemanu, gradonačelniku Rima.

Podsjetimo, prošli tjedan je bankar Deutsche banke, Josef Akerman, uspješno izbjegao pismo koje je sadržavalo eksploziv u prahu, dok je šef jedne porezne agencije otvorio svoje pismo zbog čega je ostao bez prsta i ozlijedio oči. Za oba napada je odgovornost preuzela talijanska anarhistička grupa.

Grčko ministarstvo vanjskih poslova potvrdilo je kako je pismo stiglo iz Italije te kako nitko nije ozlijeđen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije