Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mrtvozornik potvrdio

Pila 10 litara coca-cole dnevno pa umrla od srčanog udara

Coca Cola
Reuters/Pixsell
12.02.2013.
u 13:28

To je dvostruko veća količina kofeina od one koja se preporučuje na dan te 11 puta više šećera nego što je dozvoljeno

Prekomjerno konzumiranje coca-cole uzrok je smrti 30-godišnje Natashe Harris iz Novog Zelanda, potvrdio je to mrtvozornik, piše BBC. Žena, koja je preminula prije tri godine, pila je deset litara tog napitka svaki dan.

To je dvostruko veća količina kofeina od one koja se preporučuje na dan te 11 puta više šećera nego što je dozvoljeno.

Iz Coca-Cole su kazali da je nemoguće dokazati kako je umrla od toga, no mrtvozornik je to sada potvrdio. Žena je, naime, dobila srčani udar.

Godinama je bila bolesna, no nikada se nije mogla odreći tog gaziranog pića. Njezina obitelj kazala je da je bila ovisna o coca-coli i da bi se tresla ako je ne bi pila. Zbog omiljenog je napitka čak ostala i bez zubi.

Mrtvozornik David Crerar kazao je da je zbog coca-cole imala srčane aritmije, srce joj je kucalo ili prebrzo ili presporo.

– Svi su dokazi razmotreni, da nije pila toliko coca-cole, pitanje bi bilo bi li umrla i na koji način – rekao je.

>> I da su najbogatiji na svijetu, Hrvati bi najradije pili coca-colu

Komentara 14

CH
chemica
22:01 12.02.2013.

Za probavne probleme, nema bolje stvari. Kamilici treba bar pola sata da počne djelovati, ali ovaj otrov...Kao da istog trena sredi stvar. Da, Coca Cola se na početku prodavala kao LIJEK. Zato, pamet u glavu. Lijekovi ubijaju u prevelikoj dozi, a piješ ih tek kada si BOLESTAN. Ne svaki dan i ne deset litara dnevno.

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
13:35 12.02.2013.

Eto zašto ja pijem vino i rakiju i živ sam i zdrav

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
16:12 12.02.2013.

Da se razumijemo, cola je kemijsko industrijsko smeće napravljeno s pitaj boga kakvom vodom, bojilima, kiselinama E-ovima i groznim glukozno fruktoznim sirupom nebi li bilo što jeftinije za proizvesti. Ali ovdje nije kriva kokakola nego neki poremećaj u mozgu nesretnice. Da se uhvatila nalijevati bilo čime u tim količinama, i vodom, nebi dogurala ništa dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije