Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gazirano piće

I da su najbogatiji na svijetu, Hrvati bi najradije pili Coca-Colu

Coca Cola
Reuters/Pixsell
Autori: VLM, Josipa Ban
11.11.2011.
u 13:09

Drugoplasirana je Cockta, treća Jamnica, a slijede Fanta i Schweppes, pokazalo je istraživanje.

Coca-Cola je uvjerljivo najkvalitetnije gazirano piće, smatraju hrvatski građani. Pokazalo je to istraživanje Qudala, Quality meDAL DEEPMA za 2011/2012. godinu koje je proveo međunarodni Centar za istraživanje tržišta GfK.

Naime, u spomenutom istraživanju građane se pitalo koje bi gazirano piće najradije kupovali da imaju neograničenu količinu novca i da ih prilikom kupnje zanima jedino vrhunska kvaliteta. Uvjerljivi pobjednik tog istraživanja je Coca-Cola za koju je glasovalo 39,2 posto građana, dok je drugoplasirana Cockta osvojila tek 4,2 posto glasova. Treća je Jamnica s podrškom od 3,5 posto građana, slijedi Fanta (3,2 posto) te Schweppes (3 posto).

– Koliko potrošači cijene Coca-Colu, ponajbolje govori činjenica da bi ona bila njihov prvi izbor čak i u situaciji da imaju neograničena sredstva na računu, da im novci nisu nikakav problem i da pri kupnji odabiru isključivo i samo najkvalitetnije" – rekao je Robert Slavečki, direktor programa Qudal za Hrvatsku.

Ključne riječi

Komentara 65

Avatar Bulldog
Bulldog
22:07 05.12.2011.

dzizs fkn šit wat a krep, kant bolivet. cola je služila u 18 st za odmašćivanje strojeva i mehaničkih dijelova umazanih naftom i uljem. Pa su je počeli piti. Stvarno kvalitetno investigativno novinarstvo. Hrvati bi pili sokiće bez šećera i vino u brasseriama i cafetteriama da mogu. problem je veleprodaja. svaki ugostitelj radi ekskluzivni ugovor jer dobije extra pića ili caffe aparat ili sl. Osobno volim traubisodu, ali kad pogldeam tko zarađuje tantijeme i tko je u odboru te firme, muka mi bude. Najveći narkosi kupuju slastice i sokare da oslade sirotinji život. da naprave nešto dobro i opravdaju si stil življenja. Sirotinja kupuje kokakolu da barem ima nekakav sok da počaste kada im gosti stignu. sirotinja nema za veganske kolače i vremena za proučavanje vedskih kuharica i makrobiotičkih uradaka onlajn. sirotinja mora raditi. kakva stoka hrvati. kasnimo dva stoljeća a vi napišite članak tako da mladež ismijava tu sirotinju koja im nudi kolu. domaća kokta kaj nije fora? domaće punionice i sokare još se nisu oporavile od ratnog pustošenja... neka, treba amerikancima dati da zarade na nama, i zubari - neka caklina puca od muke i bijede

Avatar Bulldog
Bulldog
22:09 05.12.2011.

hrvati su strojčeki, od čelika su. treba održavati stroj iznutra - odmašćivati

ZU
Zucho
19:06 02.01.2012.

Svako jutro kad prođem po Slavonskoj kraj punionice Coca Cole tak me lijepi smrad oplahne da mi se digne želudac!!! Mislim da ono kaj je prirodno i zdravo ne smrdi. Sličan smrad, čak i jačeg intenziteta, se javlja kraj svakog McDonaldsa. Zar nam to ne govori da nas Amerikanci sustavno truju!!! Iskreno preporučujem film \"Super Size Me\" koji govori o čovjeku koji je mjesec dana živio samo na brzoj prehrani, tj. McDonalds i COCA COLA!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije