Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svađa u Zagrebu

Pijan ubo susjeda nožem pa pobjegao, a zatim se opirao uhićenju

nož
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
18.01.2014.
u 12:58

Koji je motiv svađe koja je završila u krvi još uvijek nije poznato, ali svemu je kumovao i alkohol

Svađa između dvojice susjeda zamalo je završila kobno za 47-godišnjeg M. Š. kada ga je T. P. (41) napao nožem te ga ubo u prsa u njegovu stanu u Krvarićima na zagrebačkom Črnomercu u petak oko 22 sata navečer.

Koji je motiv svađe koja je završila u krvi još uvijek nije poznato, ali svemu je kumovao i alkohol, jer je T. P. u trenutku kada je napao susjeda imao više od jednog promila alkohola u krvi.

U stanu osim ovog dvojca nije bilo drugih ljudi, a hitnu pomoć i policiju su pozvali susjedi koji su čuli galamu i viku u zgradi.

Nakon što je policija došla u stan na Krvarićima M. Š. se već bio udaljio sa mjesta događaja, ali su mu uspjeli ući u trag već nekoliko minuta kasnije. Kada su mu pokušali staviti lisice na ruke počeo se opirati, ali policajci su ga brzo svladali i priveli u postaju.

>>'Šokirali smo se. Vikala je: Moj Ive je ubijen, mrtav'

Komentara 1

NO
novkovka
09:54 19.01.2014.

izgleda da ovo vrijeme loše utječe na ljude.svaki dan netko ubijen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije