Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo i samoubojstvo

'Šokirali smo se. Vikala je: Moj Ive je ubijen, mrtav'

Rijeka ubojstvo smrt
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/13
17.01.2014.
u 22:52

- Bilo je tu svega, ekscesa, svađa, tuče, alkohola, dolazilo je tu puno muškaraca dok je Ivo bio u bolnici – ispričala je Jurasić.

Večeras u stanu zgrade u Ulici Milana Rustanbega 17 u riječkom naselju Škurinje pronađena su tijela dvojice muškaraca starije dobi.

Prema prvim informacijama, potvrdio je to županijski državni odvjetnik Doris Hrast, riječ je o ubojstvu i samoubojstvu pištoljem, ubijenom 83-godišnjem muškarcu i 70-godišnjaku za kojega se sumnja da je počinio samoubojstvo. Motivi su još uvijek nepoznati, a svemu je svjedočila žena, koja je zbog lakših ozljeda odvezena u bolnicu.

"Vikala je "moj Ive je ubijen, mrtav"

Mjesto događaja obišao je i i Željko Kruneš, načelnik sektora kriminalističke policije. Susjedi su potvrdili da je riječ o ubijenom Ivanu Krstačiću koji je u stanu u prizemlju živio s znatno mlađom partnericom, Violetom Milošević, no tko je drugi muškarac, nitko od njih ne zna. Vidno potresena susjeda s prvoga kata Mirjana Pleše čula je nešto iza 17 sati viku i vrisak.

- Šokirali smo se, čula sam, čini mi se, tri pucnja, a kada sam izašla iz stana vidjela sam susjedu svu krvavu. Vikala je "moj Ive je ubijen, mrtav", nisam htjela da mi uđe u stan, a onda je stigla policija – kazala je potresena Mirjana Pleše. Ondje smo zatekli i prvu susjedu ubijenog Krstačića, Ćamu Baćinović. I ona je vidjela okrvavljenu Violetu. Nitko od njih nije znao da je policija u stanu Krstačića zatekla tijelo još jednog muškarca.

"Bila je sva krvava"

- Bila je sva krvava, a kada sam je pitala tko ga je ubio, počela je vriskati – potvrdila je Ćama Baćinović. Veli kako su Violeta i Ivan Krstačić duže vrijeme živjeli zajedno, a on je imao obitelj, djecu. Ona i suprug Mustafa, koji je, kazao je, bio dobar s ubijenim Krstačićem, isprva nisu shvatili što se zapravo dogodilo. Mislio sam da netko iskrcava drva, nije mi bilo jasno, kazalo je Mustafa.

I Ružica Jurasić nije odmah shvatila što se događa u zgradi. - Čula sam najmanje dva pucnja i jaku vrisku. Kada sam izašla iz stana, zaustavili su me policajci. Znam da su stariji gospodin i žena par, živjeli su zajedno, on je zbog nje napustio obitelj. Bilo je tu svega, ekscesa, svađa, tuče, alkohola, dolazilo je tu puno muškaraca dok je Ivo bio u bolnici – ispričala je Jurasić.

Nešto kasnije pred zgradu je stigla i mlađa žena koja je pokušala saznati što se dogodilo. Nakon kratkog razgovora s policijom, otrčala je u suzama. Saznali smo da je riječ o kćeri drugoga muškarca, čiji je identitet zasad nepoznat.

>>Vozač (33) automobila poginuo u sudaru na virovitičkoj obilaznici

Komentara 7

BO
bonamassa
12:25 18.01.2014.

kakav članak, ako ja tu išta kužim

AN
ante42
20:45 17.01.2014.

ljubavni trokut?

PO
posluzitelj
22:38 17.01.2014.

"Jedan od susjeda posvjedočio je da je čuo urlike iz stana susjeda koji živi sa ženom. Policija ju je odvezla na Hitnu pomoć".... Ah...sad' mi je sve jasno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije