Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVČANO KAŽNJEN

Pijan tražio još alkohola, no konobarica ga odbila uslužiti: Krenuo razbijati i sam uzimati piće

Ilustracija
Patrik Macek/PIXSELL
24.05.2023.
u 23:47

Ukupno je četiri boce od pola litre piva razbio, a četiri popio. Nakon toga, stigla je policija te ga uhitila i odvela na triježnjenje

Muškarac Toni (40) u siječnju ove godine u općini Generalski Stol remetio je javni red i mir u ugostiteljskom objektu. Kako je navela sutkinja, pri koncentraciji alkohola od 2,05 promila od djelatnice je zatražio da ga usluži alkoholom, no ona je to odbila jer je bio pod vidnim utjecajem. To je kod njega, kazala je sutkinja, izazvalo revolt te je vikao pogrdne riječi konobarici, piše Danica

Osim verbalnog ispada, došao je do hladnjaka pored šanka te krenuo uzimati boce piva. Jednu je razbio o pod, drugu popio, a potom to ponovio još nekoliko puta. Ukupno je četiri boce od pola litre piva razbio, a četiri popio. Nakon toga, stigla je policija te ga uhitila i odvela na triježnjenje.

VEZANI ČLANCI:

Prekršajna sutkinja u Dugoj Resi osudila ga je na novčanu kaznu od 100 eura, uz plaćanje 20 eura troškova prekršajnog postupka. S obzirom na to da je dva dana proveo u policijskom pritvoru, od kazne mu se odbija 80 eura. Presuda je nepravomoćna te se na nju mogu žaliti 40-godišnjak i Policijska uprava karlovačka.

VIDEO Portugalska policija priprema potragu u blizini brane za tijelom nestale Madeleine McCann

 

Komentara 2

SE
Senior2
10:20 26.05.2023.

Ovakve kazne su nagrada. Da je ostao u zatvoru još jedan dan još bi mu država trebala platiti. Ovo nije krivosuđe, to je nesuđe.

Avatar bozijo
bozijo
09:42 25.05.2023.

Kada si žedan nisi svoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije