Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama ispred kluba

Pijan prolijevao benzin ispred BBS-a jer su mu zabranili ulaz

\'06.04.2010., Zagreb - Nocni club BBS, Remetinecka cesta 11.  Photo: Robert Anic/PIXSELL\'
Robert Anić/Pixsell
17.03.2012.
u 07:00

Željko C. tvrdi da je nevin te da su zaštitari bez razloga nasrnuli na njegova prijatelja koji je, kaže, završio u komi

\"Veselo\" je bilo u noći na četvrtak ispred noćnoga kluba BBS na zagrebačkoj Kajzerici. Željko C., kojemu je tridesetak godina, pojavio se mrtav pijan ispred kluba na Remetinečkoj cesti oko jedan sat.

Kad mu zaštitari nisu dopustili da uđe zbog stanja u kakvom je bio, Željko im je počeo prijetiti. S obzirom na to da je slabije tjelesne građe, mršav i nizak, zaštitari su ga, navodno, samo ismijavali. Na kraju mu je prekipjelo pa se zaputio do najbliže benzinske postaje, kupio je benzin i prolio ga po cesti ispred kluba u koji ga te noći nisu pustili. Na sreću, nije se igrao upaljačem ili šibicama. Kako bi ispalo da su ga pretukli zaštitari, lupio je glavom o asfalt.

Ubrzo je stigla policija, stavila mu lisice na ruke i odvela ga na otrježnjenje. Idućeg jutra završio je na razgovoru u državnom odvjetništvu te je pušten da se brani sa slobode.

Ovu verziju priče ispričalo je vodstvo BBS-a, a tvrde da se sve ispričano jasno vidi na snimkama nadzornih kamera.

No, Željkova verzija bitno se razlikuje od one iz BBS-a, odnosno neslužbeno iz policije. On tvrdi da je žrtva agresivnih zaštitara te je sukob počeo u klubu, a ne ispred BBS-a.

– Zaštitar je nogom u leđa udario mog prijatelja samo zato jer je htio skinuti majicu dugih i ostati u majici kratkih rukava. Pao je sa zadnje stube i, koliko ja znam, teško je ozlijedio glavu. Čuo sam da je u komi, da leži na KBC-u Rebro. Mene su odmah poslije toga snažno udarili palicom po glavi. Tako su me jako istukli, da se ne sjećam ničega i nemam pojma ni o kakvom benzinu – ispričao je Željko i dodao kako upravo ide u Kliniku za plućne bolesti Jordanovac jer ga od silnih batina \"bole pluća\".

Željka C., mladog, zaposlenog oca, policija je prijavila, tvrdi, zbog prijetnje.

– Trebao bih podići privatnu tužbu protiv zaštitara – kazao je Željko C.

Ključne riječi

Komentara 10

Učitelj
08:12 17.03.2012.

mladi zaposlen otac bio je u noćnom klubu usred tjedna u 1 iza ponoći.

Avatar Ledeni
Ledeni
08:32 17.03.2012.

Ma ne, svi oženjeni trebaju, po uzoru na Učitelja, svaki dan, po cijele dane, biti ženi uz suknju.

DU
Deleted user
08:51 17.03.2012.

A možda su redari iz ATJ LUČKO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije