Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propast carstva
Povratak na članak

Pevec prodaje imovinu, počeo s kućom od dva milijuna kuna

Iako je raspolagao imovinom, kako je izjavljivao, vrijednom tri milijarde kuna, u konačnici bi doista mogao ostati bez ičega.

Komentari 34

DR
dreamteam
10:45 22.05.2010.

Kakve li gluposti.Policija i Interpol traze stranog ulagaca.Sto su ulagaci tajni? Gdje su podpisani dokumenti od tih ulagaca?

VL
DR
dreamteam
11:03 22.05.2010.

Steta ovih jadnih konja koji ce zavrsiti u klaonici.

VL
Avatar Zagrebacki frenter
Zagrebacki frenter
11:08 22.05.2010.

Eeee, sad je i PEVEC zakukurikal...

VL
OR
ordinaryhandsome
12:34 22.05.2010.

@hmmmm nemoj više znamo da znaš ;) premda mnogi doživljavaju ovo kao slavlje, malo je groteskno to znate.. nije se lijepo veselit tuđoj nesreći. pogotovo ako je u vašem dvorištu. nebi trebala ambicija ove nacije bit i siromaštvo u kojeoje nas većina ovog društva zove. čovjek je puno napravio iz te garaže, previše čak i tu bi mu mogli mnogi zamjeriti ustvari. nažalost svi su trgovci. osobno nije ni pogrješio puno radeći s djelom novca od dobavljača, kompenzirajući ih s kreditima. U velikom poslu trgovca brzo širenje je u interesu i dobavljača itekako, ali neimaština će satrati i najveće igrače. primjer koji nebi trebao biti predmet ismijavanja uglavnom.

VL
CP
cuperak plavi
12:43 22.05.2010.

Ne mislite valjda ozbiljno da taj prevarant nije na vreme izneo kes i stekovao ga na nekom tajnom racunu i inostranstvu,a da se ovakvim predstavama za domacu javnost zeli prikazati kao jadnik i siromah koji je propao.Pa taj i njemuu slicni olos, imaju para za jos pet zivota i takve skotove ne treba zaliti vec ih izvesti pred sud, a prava muka je onima koje je isti prevario i iskoristio i koji danas nemaju ni za hleb.Neka je i na lizing ali zapitajte se kolika je mesecna rata za jedan AMG mercedes i kako je taj \"sirotan\"placa.Sramota.

VL
OB
-obrisani-
13:02 22.05.2010.

22.05.2010. u 12:43h cuperak plavi je napisao/la: Ne mislite valjda ozbiljno da taj prevarant nije na vreme izneo kes i stekovao ga na nekom tajnom racunu i inostranstvu,a da se ovakvim predstavama za domacu javnost zeli prikazati kao jadnik \"\"\"\"\"" Da samo sa tom kesom danas moze u Afganistan, Bosnu ili RH. Sigurno je da sa tom kesom ne moze doci u neku razvijenu clanicu EU jer ce ostati bez kese a i jaja .....

VL
BA
banijash
13:18 22.05.2010.

Pa neznam sad pozadinu svega toga, ali nekako mi zao te firme jer je u tako veliku firmu i pored novca trebalo ulozit i dosta truda, a kasnije to bude sve dzabe, budes proglasen za nitkova, nesposobnjakovica, lopova itd.... Putujuci Njemackom mogu reci da sam od svih najcesce vidjao na auto-putevima bas kamione od Pevca, sto znaci da su u toj firmi ipak nesto radili. Mozda treba postaviti pitanje dali je uopce moguce poslovat u Hrvatskoj pored velikih troskova poslovanja, preskupe energije, visokog poreza, previsokih doprinosa, precenjene kune...i drugih faktora.... to nesto luksuza sta se Pevcu nabija na nos mislim da bi si to on mogao priustit i bez te firme.. a lako da je i njihov privatni kapital prije te firme bio veci nego sta je sada. Ti u Hrvatskoj mozes ovako propast najvise ako nemas neke veze sa nekim politicarom ili imas veze ali to nije bio onaj pravi.

VL
OB
-obrisani-
13:29 22.05.2010.

lako je poslovati kad imaš stručne i odgovorne ljude koji svačaju firmu kao svoju vlastitu ,kao dugogodišnji kupac u pevecovim prodavaonama često sam imao vidjeti nebrigu do uskladištenja robe ,nemar radnika ,polupijane ili pijane djelatnike te sam se sa pravomm pitao dokle će to trajati vjerojatno da su pevecovi bili i potkradani od vlastitih djelatnika jer više nadzora nad firmom nije bilo...žao mi je te firme ipak su imali kvalitetan i jeftin asortiman

VL
NE
NenadK
13:29 22.05.2010.

Stvar je samo u tome da je trebalo nekoga srušiti. Tek tolko. Po istoj analogiji bi trebalo srušiti i Agrokor jer su dužni 9 milijardi kuna. Čovječe 9 milijardi a ukupni dug u RH je 28 milijardi. Pa vidite ko koga .... Ali kad bi se sve tako srušilo svi smo još jače v riti. A moglo bi se dogoditi.

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
13:32 22.05.2010.

Ferdo... Više su ga opljačkali komercijalisti... Istina je, dugo godina su se bezbrojna domaćinstva snabdjevala kod njega. Kupovali se televizori, tehnička roba, građ materijal, sve bitno jeftinije... Mnogi danas imaju više, jer su kupovali povoljnije. I nije fer pljuvati po Zdravku.

VL
OR
ordinaryhandsome
13:32 22.05.2010.

@svecenik ma gle, tko god daje drugom plaću, uglavnom se pretvori u svinju da oprostiš. to dolazi u paketu - be someone - be pig haha;) gotovo nema fine firme ovdje. još manje vani. Ne branim ja Peveca, ali 140000 ljudi hranit nije bila mala stvar. Kakav god pajcek bio kako kazes (a navodno su mu pravi pajceki bili sinovi), meni je zao svega toga. Sreo sam ga prvi i zadnju put u životu u prvom malom dućanu na Žitnjaku koji je otvorio kad sam kupovao kameru, ak se ne varam ima 10-ak god od toga. bio je još tada piggy, ali je djelovao i sposoban. Dućan je bio velik ko jedan osrednji konzum. I doć do 1400 woooow! No nastranu toga, htjedoh simbolično reć da je pomalo žalosno što se dobar dio ovog društva naslađuje tuđoj nesreći, usput i svojoj. Posebice u vremenu gdje je i zaposlit jednog navodno uspjeh (pa je 1400 onda nemoguće;). Čudno.

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
13:35 22.05.2010.

Ordinary.. mali neno je dobar dečko. a dado je budala i svinja (stariji sin).

VL
OB
-obrisani-
13:43 22.05.2010.

ni jedno sjerozapadno firmu država nije pomogla pitate zašto ,pa naravno jer HDZ je tu uvijek gubio izbore i na taj se način osvečivao biračima ...koliko samo novaca je ugurano u konstruktore ,azbeste,TLM,brodogradilišta i da ne nabrajam više ...nadam see da će i ovi iz HDZ odsvirati svoju lopovštinu

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
13:49 22.05.2010.

Kada je Pevec želio nagodbu oko poreskog duga, u kojega j euletio jer ga je opljačkao jedan čovjek, tkoji nije ni procesuiran radi toga ali to sada ovdje nije bitno, država nije željela ni razgovarati. Opraštani su dugovi hajducima, dinamima, inama, željeznicama, kome vragiu sve ne, njemu nisu htjeli. I indirektno dovela ljude na cestu. možda se moglo više. da li je on bogat ili nije? da, bogat je. Ali, ne zaboravimo, višnja potječe iz vrlo bogate gastarbajterske obitelji.

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
13:51 22.05.2010.

Je agrokor je toliko dužan. I onda se desi, da ti duguju dvije godine sto tisuća kuna, a ti se baviš, recimo, nekakvim marketingom, i nazove te nekakav bahati konj iz agrokora i kaže ti da ti šalju dva šlepera kisele vode pod cijenu. možeš si to samo spremiti...

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
13:53 22.05.2010.

Kada smo kod plaća, važno je napomenuti, da su plaće kod velikog žutog bile u dan točne. i nije bilo keša nikada. sve preko računa, osim eventulane stimulacije , ali boga mi i destimulacije, dobio si sliku sa budalaštiama koje ti je ON stavljao na dušu i skidao plaću.

VL
OB
-obrisani-
17:11 22.05.2010.

nije žvaka za seljaka!

VL
KO
kocen
17:58 22.05.2010.

Pa kaj nemre Višnja Pevec to vratit sa svojim pjevanjem.Počela je pjevat i stala a navodno je velika pjevačka nada

VL
ZX
zark x
19:02 22.05.2010.

Pevec je bio veliki covjek. Bio je najjeftiniji i pomogao svima u hrvatskoj. Njegovi dugovi nisu na ustrb Hrvatske nego samo njega. Nije pokrao Hrvatsku. Pokusao je. Zivio je. I sada se vratio na svoje.

VL
SA
sargu123
19:05 22.05.2010.

Joj , joj ....... čovijek koji se \"toliko brinuo\" za svoje zaposelnike i sad da mu se tak nekaj desi .... joj joj .... još bu Višnjica morala opet početi nekaj prodavati da ne bi bili kruha gladni ...... jojoj joj !......... :-)

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.