Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Blaga lepršavost'
Povratak na članak

Petrov i Jandroković komentirali česte istupe Ivana Pernara

Etički kodeks trebao bi sadržavati smjernice za rješavanje stvarnih i prevenciju potencijalnih sukoba interesa, proporcionalne mjere za sankcioniranje kršenja etičkih standarda, mehanizme samokontrole...

Komentari 52

Avatar Brahma
Brahma
17:05 25.10.2016.

Pernar im ga meće ne vadi ga

VL
KU
kuckuc024
17:24 25.10.2016.

Ne možeš vjerovat...pa šta se to dogodilo? Pa zar radi jednog čovjeka vi želite uvesti "Etički kodeks"? Do sad ga nisu mogli donijeti nikako, e al sad kad je Pernar malo stiso, svi se složili da treba uvest neki "kodeks" jer nemože tako baš govorit istinu. Pernar je stvarno osvježenje, čak i za vladu, brže-bolje donijet neke kvazi zakone da samo saborskim uhljebima bude bolje. A ovaj Petrov skupa s MOST-om se pravi grbav, opet je izdo i ono malo birača što je imo, pred nosom mu Plenki s ekipom siše lovu, a njegove izjave su: "Ne znam ja ništa, ja sam ovde biciklom!"

VL
Avatar bokolo
bokolo
17:07 25.10.2016.

Pernara vam je problem? ... A Mesic daje izjave da Hrvati i Srbi spemaju rat u Bosni za "Balkan Insight" portal.....Sta ga vi jos placate za "promociju" Hrvatske u svijetu ?

VL
Avatar Brahma
Brahma
17:23 25.10.2016.

Mladi Pernar se totalno napalio na HDZ - most anal.

VL
GO
GodfridBujonski
17:10 25.10.2016.

Samo nemojte ograniciti slobodu govora i slobodu mišljenja kao i ravnopravnost pred zakonom!

VL
ŽI
živ
17:38 25.10.2016.

hoće ućutkat dr pernara

VL
Avatar Brahma
Brahma
17:27 25.10.2016.

Pernar je objasnio onomad kad je dao uputstvo za slučaj da ga uhapse.

VL
KO
kompakt
18:16 25.10.2016.

Usvojite zakon Lex-Pernar i zabranite mu raspravu u saboru jer ima negativan stav prema poziciji.

VL
UF
ufrm
17:29 25.10.2016.

Problem pernara je sto ne nudi rjesenja nego populisticki kritizira .....

VL
LI
livoguza2
18:51 25.10.2016.

Koliko se ja razumijem u politiku Bože Petrova i njegova trulog mosta, i ova njegova inicijativa ima cilj omalovažiti Ustav. Tko ne poštuje Ustav i poslovnik Sabora s etikom nema veze. U demokratskim državama nije neetično ni počupati se zbog svojih političkih uvjerenja. Jedino treba kažnjavati zastupnike koji šire lažne informacije. Jer je laž neetična. Lp.

VL
DY
dynasty1402
17:32 25.10.2016.

Zašto Pernar nije kada je navodio sta su mu bili djedovi, bake i roditelji, nije naveo sta je i on.... Zato sto nije nista, ni škole ni zvanja. Zato se od najranije mladosti i gura u nekakve "građanske".., neovisne, recimo socijalne udruge i društva te traži mjesto gdje ce se uhljebiti. Čak se i u HDZ učlanio . Mora mu se priznati da i sa tim niskim koeficijentom inteligencije u tome je i uspio, no na žalost to vise govori o onima koji su ga birali nego o njemu samome. Da ta nakaradna udruga zvana ŽZ, nije nista drugo nego hrpa likova kakav je i Pernar vidi se sada kada su zamirisali novci od izbora....rasuli se a sada muljaju sa novom strankom da bi maznuli novce. Na žalost nisu ono za sto se predstavljaju, borci za pravdu i prava, već su paraziti koji kroz tuđe nesreće stvaraju lažnu sliku o sebi i svojim ciljevima.... Ovo je sramota za Hrvatski sabor.....!!!!?

VL
Avatar Brahma
Brahma
18:06 25.10.2016.

Vucic je mlad Vojvoda,tek je karijera pred njim

VL
CI
cinbenik
07:39 26.10.2016.

Hrvatska nije imala nenarodnijeg presednika i podpresednika sabora,,Bozo je nazor presednik sabora,dosao na to mjesto politickom trgovinom ,a samo je Vukovarski branitelj sabo bio u zatvoru.Jandrokovic je nanio nesagledive posljedice raznim duznostima kao HDZeovac,i joope u saboru.....Bozu nisu birali Hrvati da bude presednik sbora,a za svog jednogodisnjeg djelovanja nanijo je ogromnu stetu Hrvatskoj i Hrvatima..trebalo bi ga biti sramota sto presjedava saborom,a on se jos i ponosi..pernar bar zastupa svoje birace i njih dostojno prestavlja u Bozinom nenarodnom cirkusu.

VL
Avatar mama mia
mama mia
16:45 26.10.2016.

Kad HDZ-ovcima nešto ne paše izglasat će zakon po kojem zastupnici u Saboru neće imat pravo glasa osim naravno HDZ-jovaca i Mostovaca demokracija na visini gospodina Reinera

VL
HR
Hrvoje20
19:06 25.10.2016.

Dragi moji ljudi. Pernar vam prodaje iste isprazne spike, ko i drugi političari. - Izvlači stvari iz konteksta - služi se krivim smjerom zaključivanja, ... uzme neku pojavu, a onda si slaže opravdanja kako mu odgovara. - O makroekonomskim sustavimavima nema pojma, ali ide prodavati pamet o njima. - O članstvu o EU i blagodatima, ... nema pojma Ako je vama krenulo loše u životu, nemojte tražiti krivce oko sebe, nego se uhvatitie problema i prestanite slušati ovakve, lažne proroke. Lik samo baca kritike, ali se nije ponudio niti sa jednim rješenjem, a kada ponudi nešto, što samo on smatra rješenjem, ... onda je to tolika glupost, koja bi nanjela 100 više štete samo

VL
Avatar quousque tandem
quousque tandem
18:09 25.10.2016.

Ne radi se tu samo o Pernaru (koji možda je na egotripu, ali je bar za razliku od Vilibora skoro pa duhovit), do sada je i osim njega bilo puno političara koji nisu ozbiljno shvaćali svoj poziv nego su se ponašali poput pijanaca u seoskoj krčmi. Prostom puku je to možda zabavno, ali tako ponašanje stvarno nije dostojno jednog zastupnika u najvišem zakonodavnom tijelu. Sve ozbiljne i ugledne struke imaju svoje kodekse ponašanja, nevjerojatno je da saborski zastupnici tako nešto još uvijek nemaju.

VL
ML
Mlllado
17:54 25.10.2016.

Pernar i Sincic su jedini pravednu ljudi u Hrvatskoj Bozo hoce kodeks a dok je kod javnog Biljeznika obecavo to je zaboravio on more krsit sve a mali Pernar ne .Mostovci i HDZovci mi vi Gradani sve polako vidimo nemoze te njima nista jer su oni za vas Doktori nauke

VL
Avatar Brahma
Brahma
18:10 25.10.2016.

Dobrokaze Milan Tarot za Vucka, covek je klasican stand up. Pogledaj to na u tubu.

VL
Avatar Brahma
Brahma
17:57 25.10.2016.

Živela Srboslavija i drug Slobodan Milošević

VL
Avatar Pravednik80
Pravednik80
17:33 25.10.2016.

Jandrokovi na svakoj snimci iza pernara sjedi i smije mu se. Pretpostavljam da zato jer ne razumije što Pernar govori. Na stranu što je Pernar takav i onakav, jandroković ne da je njonjo nego šup***a. Treba ga spljuskati. Vidi mu se na faci da je jedva osnovnu školu završio.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.