Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGLA OTMIČARU

Petrinjac oteo 29-godišnjakinju pa dobio zabranu približavanja žrtvi

policija
Arhiva VL
22.06.2010.
u 12:00

Pretragom kuće u Lekeniku koju 33-godišnjak koristi pronađen je upaljač ručne bombe s detonatorom i žicom, bez tijela bombe.

Policija je priopćila da je u četvrtak popodne u Žažini, na cesti Sisak - Zagreb, 33-godišnji Petrinjac u svoj osobni automobil ugurao 29-godišnjakinju protivno njenoj volji, zaključao vrata automobila te krenuo vozilom prema Selima pokraj Siska cijelim putem je rukom pritišćući uz sjedalo.

Dolaskom do nenastanjenog dijela ulice zaustavio je automobil, a djevojka je iskoristila priliku i pobjegla iz vozila te ju je ubrzo zatekla policijska ophodnja koja je već bila obaviještena o ovom događaju.

Počinitelj je također vrlo brzo zaustavljen i uhićen, a od oštećene djevojke, kojoj su u Stanici hitne medicinske pomoći u Sisku utvrđene lakše tjelesne ozljede, zaprimljena je kaznena prijava zbog protupravnog oduzimanja slobode.

Pretragom kuće u Lekeniku koju 33-godišnjak koristi, u otvorenoj garaži pronađen je upaljač ručne bombe s detonatorom i žicom, bez tijela bombe, a provjerom načina i mjesta držanja njegovog oružja koje posjeduje uz dozvolu, utvrđeno je da dvije puške ne drži na adresi prebivališta u Petrinji već u Lekeniku, i to u nezaključanom ormaru. Također je pronađen i pištolj za koji nema dozvolu. Sve oružje mu je oduzeto, a protiv 33-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode doveden je istražnom sucu Županijskog suda u Sisku, gdje je nakon saslušanja pušten na slobodu, uz izrečenu mjeru opreza – zabranu približavanja žrtvi i svjedocima na udaljenosti manjoj od 200 metara.

Komentara 4

ĆI
ćiva
14:35 22.06.2010.

sramota!jos ce jadnu djevojku optuzit za silovanje.pa gdje mi to zivimo. odrezite mu alat za silovanje.

OB
-obrisani-
12:55 22.06.2010.

i on je branitelj sa arsenalom ukradenog oružja

OB
-obrisani-
13:03 22.06.2010.

Pušten na slobodu???? Jebem ovo pravosuđe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije