Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad ovčara

Petogodišnjaka očnjacima unakazio njemački ovčar

'pes 92280236'
''
04.02.2012.
u 09:00

– Čula sam da je na putu do bolnice mali bio pri svijesti i da je rekao: Tukao sam ga štapom. Valjda mu pas nije dao prići do igračke koja se nalazila u njegovoj blizini. Otac je poslije toga sjekirom ubio psa – ispričala je susjeda.

Da nisu došli na vrijeme, taj bi veliki pas rastrgao malog. Bože, pa to je strašno, on ima samo pet godina – još potresena kazala nam je susjeda obitelji u Modruškoj Munjavi u kojoj je pas napao petogodišnjeg dječaka.

Dječak išao po igračku

Pas je dječaku navodno teško ozlijedio lubanju te mu je oderao kožu na nekoliko mjesta. Dječak je u Klaićevoj operiran i, kako kažu roditelji, operacija je dobro prošla. U Josipdolu, na čijem se području nalazi Munjava, napad psa na petogodišnjaka danas je bila glavna tema. Kako govore mještani, nakon što je dječak došao kući, ostao je sam u dvorištu. Malo potom ukućani su ugledali njegovo tijelo posve u krvi ispod psa, prepričavaju susjedi. Riječ je o njemačkom ovčaru koji je veći dio života proveo na lancu, a mještani tvrde da je bio oštar i nikome nije dao prići u njegov prostor. Što se dogodilo u tih nekoliko kobnih minuta, prepričao je sam dječak.

– Čula sam da je na putu do bolnice mali bio pri svijesti i da je rekao: Tukao sam ga štapom. Valjda mu pas nije dao prići do igračke koja se nalazila u njegovoj blizini. Otac je poslije toga sjekirom ubio psa – ispričala nam je jedna susjeda.

Petogodišnjeg dječaka iz Modruške Munjave nedaleko Josipdola napao je pas vezan na lancu i nanio mu niz ugriznih rana u području glave. Prema podacima iz Opće bolnice u Ogulinu riječ je o teškim povredama. Službene su to informacije iz PU karlovačke kojima su potvrđene priče susjeda obitelji o potresnom događaju koji se u dvorištu obiteljske kuće dogodio u četvrtak oko 15.30 sati. Riječ je o psu mješancu o tipu njemačkog ovčara. Iako nikakvu službenu dojavu o događaju nisu zaprimili policija je pokrenula istragu nakon što su dobili informacije o intervenciji Hitne medicinske pomoći. Petogodišnji dječak, koji je prije napada psa tukao štapom, prevezen je u Zagreb u Dječju bolnicu u Klaićevoj, te je podvrgnut operativnom zahvatu kojim su sanirane ozljede na glavi. Policija je o ovom događaju proslijedila izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Problem s lutalicama

– Žao mi je što se to dogodio, pogotovo zato što smo puno proračunskog novca utrošili na borbu protiv pasa lutalica i propisno uklanjanje njihovih lešina – rekao je Zlatko Mihaljević, načelnik općine Josipdol.

Ključne riječi

Komentara 323

TA
Takaros
09:13 04.02.2012.

pardon u dvorištu...samo u dvorištu?

CV
CENZURIRANO_VL
12:37 04.02.2012.

U tome svemu nije sporno da je psa trebalo eutanazirati, već način na koji je to učinjeno i činjenica da je vlasnik glavni krivac za nesreću.

OB
-obrisani-
15:42 04.02.2012.

piješ kavu? daj i meni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije