Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak suđenja

“Pavlović mi je rekao da će profi u hranu staviti tabletu”

Optuženi opet privedeni nakon ljetne stanke n. čutuk/pixsell
Nikola Čutuk/PIXSELL
30.08.2011.
u 10:17

Za G. Laktašić i D. Pavlovića sudska vještakinja tvrdi da imaju poremećenu osobnost zbog alkohola

Uz promijenjene iskaze nekih svjedoka, u odnosu na istragu, na sisačkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje Gordani Laktašić (32) i Dragomiru Pavloviću (37), optuženima da su lani iz koristoljublja zajednički tabletama leponexa u piću otrovali Jadranku Podgoršek (47), a Pavlović još i Damira Zaimovića (63).

– To mi je jutro profesor Zaimović platio pivo na tržnici i otišao, a kasnije je došao Pavlović, koji mi je rekao da će profi staviti tabletu leponexa u hranu. Popodne sam čuo da je profa umro u Pavlovićevu stanu - svjedočio je Mustafa Porić.

Ugostitelj Amir Sejdinović izjavio je kako ga je Pavlović jednog vikenda molio da mu hitno “posudi” leponex za terapiju, ali on to nije htio jer je znao za njezino djelovanje. Trgovac Kasim Japić potvrdio je kako je u stan okupljanja društva dovezao sanduk piva. Tu je na podu vidio i nižu žensku osobu kako pije pivo, a drugi je dan čuo da je to bila Jadranka Podgoršek koja je preminula.

Komentara 2

SV
sveznalica100
11:30 30.08.2011.

I ja imam poremećenu osobnost zbog sveopćeg stanja u društvu i opće neimaštine, hoće li mi to biti olakotna okolnost za neko krivično djelo??????

CF
celtic f.c.
13:54 11.09.2011.

nema se tu šta puno reći..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije