Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena

Pakete s drogom u krovu vozačke kabine nanjušio pas Rex

trava
Duško Marušić/PIXSELL
04.08.2011.
u 13:33

Prilikom kontrole vozila službeni je pas nanjušio marihuanu pa je pretragom vozila u unutarnjem prostoru krovnog dijela kabine vozača pronađeno 20 paketa marihuane, ukupne težine 20 kilograma i 680 grama.

U teretnom vozilu Iveco Daily pulskih registarskih oznaka koje je jučer u 7.45 sati zaustavljeno na području Ližnjana policija je pronašla i zaplijenila oko 20 kilograma marihuane, a 26-godišnjak iz Pule uhićen je i jutros priveden u istražni centar Županijskog suda u Puli. Sinoć je uhićen i njegov kompanjon, 29-godišnjak iz Ližnjana, nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Kako je danas izvijestila PU istarska, jučer ujutro u zajedničkoj akciji mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice i policajaca iz Odsjeka kriminaliteta droga PU istarske na području Pule zamijećeno je teretno vozilo za koje se sumnjalo da se koristi za prijevoz droge. Prilikom kontrole vozila službeni je pas Rex nanjušio marihuanu pa je pretragom vozila u unutarnjem prostoru krovnog dijela kabine vozača pronađeno 20 paketa marihuane, ukupne težine 20 kilograma i 680 grama.

 

Ključne riječi

Komentara 3

X2
xychhr-200
15:45 04.08.2011.

Bilo bi bilje da si je to nabio u guzicu... tamo pas ne bi mogao nanjušiti... osim nekog političara kojem je to namijenjeno. ZNA se iz koje bi stranke taj mogao biti...

KE
kedalv
16:11 04.08.2011.

osam soma godina je cannabis sativa ljekovita i manufakturna biljka. onda hadeze dodje na vlast i odjednom je Droga!? zakaj je tome tako? ...http://www.zelenisvijet.bi​z.hr/?p=338

TR
trstech
13:17 14.08.2011.

A gdi je Rex? Nema ga na slici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije