Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o referendumu
Povratak na članak

Pahor: Ništa više neće blokirati hrvatske pregovore

Cijenim izjavu premijera Pahora da ništa više neće blokirati hrvatske pregovore s EU, rekla je Kosor.

Komentari 25

DU
Deleted user
11:57 07.06.2010.

Poštovano uredništvo VL što spavate na ušima. Zašto ne objavite vijest dana: Jadranka Kosor traži hitan razgovor sa Janezom Janšom. I mi bi hitjeli znati o čemu se radi. Unaprijed najljepša hvala!

VL
ST
standup
00:20 07.06.2010.

tu su najvisé izgubili Slo-Nacijonalisti,..od Zmaga-mitraljeza, Zérjavovoga -zavoda-umobolne norisnice..., a Jasnsá je \"odgodija\"-Rusénje Pahora..., koji je politicki bija \"sa jednom nogom u grobu, a sa drugom na kori od banane\"...-:))

VL
Avatar pinko_palinko
pinko_palinko
00:52 07.06.2010.

najjadnija i deprimirajuca cinjenica u cijeloj ovoj prici je sto HR sve ove ucjene podnosi pasivno ali uz ovakvog papka kakav nam je ministar vanjskih poslova ne preostaje nam nista drugo nego da stiscemo zube i pustimo da nas kara ko god to pozeli

VL
OB
-obrisani-
10:58 07.06.2010.

Janezi Baš ste me razočarali. Niste u stanju ni referendumom nas usporit, suprotno mojim nadanjima. Dajte izmislite još nešto da nas bar malo zaustavite, dok ne vidimo rasplet situacije u vašoj uniji..

VL
RA
rakun235
11:33 07.06.2010.

dudeki i regice opet smo vas pustili u neko organizacijo u koji niste poželjeni,svi da se počnete klanjat nama,pripremite Ankice dolazimo.

VL
PO
power123
08:45 07.06.2010.

Ako nasi arbitri budu na razini zadatka Slovenija nece uspijeti.Njima to nece predstavljati poraz vec samo propustenu sansu jer nisu nista izgubili a s druge strane ulazimo u EU posto bi daljnja blokada mogla Slovence dovest u kritican polozaj

VL
OB
-obrisani-
09:40 07.06.2010.

procitali smo dana s u novinama kak je EU stegla janeze i rekla: sud ilji bumo okrenuli plocu, hehehehehehhe, janezi se posralji od straha hehehehehehehe

VL
ST
standup
16:15 07.06.2010.

dihur-rakun235,..... ti nas ne zanimas´.., vazno je da su Slovenke-zénske glasale \"za-masazú\" na Jadranu.., a vi Muski u Sloveniji itako visé volite Bullmastifice...-:)

VL
OB
-obrisani-
22:12 06.06.2010.

bote je on u paksu

VL
DR
dreamteam
22:42 06.06.2010.

Fala gospon Pahor....od danas smo sretni narod.Vec smo se bojali da cemo gladovati bez EU....

VL
DU
Deleted user
22:53 06.06.2010.

Problemi tek dolaze: pravosuđe, temeljna ljudska prava, korupcija, brodogradilišta, uređivanje granica sa svim ostalim državama, a to uključuje i Mađarsku, da ne nabrajam dalje. Pahor je od danas dalje izgubljena duša jer je razdvojio narod na dva pola. Ono što ti je Pahor obećao to si izbij iz svoje glave. Obaviještena si da ako bude arbitražni sporazum prihvaćen, SDS neće glasovati za ratifikaciju pristupa Hrvatske EU sve dok ne vide odluku arbitražnog suda, izjavio je čelnik SDS-a i vođa opozicije Janez Janša (a njemu se pridružuje i stranka SLS i SNS). To je sposoban učiniti jer ga podržavaju dvije moćne stranke i 50 % ljudstva. Sada o tome malo razmisli ti ili onaj koji te budu nadomjestilo. Ja na biralište ne izlazim.

VL
IN
Individuao
22:56 06.06.2010.

Dajte više slovenci otkačite se i vi i ta budalasta EU...

VL
BK
bez_komentara_2
23:09 06.06.2010.

Ajd Jaco reci gdje se guraš u tu EU,zašto onda ne koristimo predpristupne fondove i ostale prednosti EU?????????????????????????????????????????????? NIJE MI JASNO,TO MI NE IDE U GLAVU! možda zato što se tu svaki euro mora opravdati

VL
DU
Deleted user
23:11 06.06.2010.

Pahor pravi račun bez krčmara! Naime, za ratifikaciju pristupnog ugovora RH je sine qua non 2/3 većina u DZ-u, a što drugim riječima znači da tu neće biti moguće izdriblati Janšu, kao u ovom slučaju gdje mu je to uspjelo via pitijski sročena ocjena Ustavnog suda. Pahor nema 2/3 za arb. sporazum i Janša mu može metnuti kajlu kad se bude ratificirao pristupni ugovor RH. Tko zna prilike u slov. politici, e taj veoma dobro poznaje legendarnu osvetoljubivost Janše. U tom slučaju automatski ide storno arb. sporazum jer se radi o tzv. bitno promijenjenim okolnostima odnosno HR je sklopila sporazum u dobroj vjeri da SLO više neće podmetati balvane pod EU pristup RH.

VL
ZM
zmaj5
23:12 06.06.2010.

Boli mene tuki za slovenski referendum,berem ja brigu kako misle ovi na vlasti riješiti svakodnevne probleme koji nas sve tište. Hebeš ti sve ,ali Jaca još nije potegnula niti jedan potez za izlazak iz krize osim što me svaki dan osiromašuje. I šta,sad ću slušati njezin monolog par dana kako je to uspjeh,bla,bla,bla,a život teče. pljuc

VL
NI
niko36
23:22 06.06.2010.

Nista vise nece blokirati pregovore? Mogu Hrvati!!!!!!!!!!!

VL
DU
Deleted user
23:36 06.06.2010.

... Ništa više neće blokirati hrvatske pregovore... .... vidjecemo... 2 trecine ce biti tesko skupiti ako ne bude islo po volji kep(k)eca..

VL
PG
praseca gripa
22:57 06.06.2010.

Ma,za mene ovo nije nikakva vijest. Sve ide svojim tijekom. Imamo mi i vecih problema od slovenskog referenduma. Nasi politicari se uvijek odusevljavaju time sto drugi o nama odlucuju i misle,a zapostavljaju vlastiti narod. Ponasamo se kao retardirano dijete kojee uvijek ocekuje pohvale. Kako ne znaju uputit niti jednu negativnu primjedbu prema \"europi\"koja ni izdaleka nije tako pravedna i savrsena kako nam je nasi politicari zele prikazat. Tudjman je znao rec ono sto ih ide pa ga zato i nisu tako jako simpatizirali,ali je narod imao satisfakciju. S ovima samo padamo nicice i kad \"udjemo\",nece nas vise ni bit.

VL
MM
Mladen Miletić
00:35 07.06.2010.

Pahor Kosorici: Ništa više neće blokirati hrvatske pregovore, strahovita sreča za nas Hrvate nema blokade ali samo od strane Slovenije.. Sada možemo da slavimo i pijemo do besvjesti... NašA TAJNA i svestrana investicija se ipak isplatila ... To je onono bilo tajnovito onda jeli mu dala ili nije danas je i zadnjima jasno zna se...

VL
JU
▄▀▄▀JUMPEṚ
00:45 07.06.2010.

Jorasi………., vi ste mogli prišparat ova 4 mio €, koje ste platili za ovaj referen-dum-dumdski circus. Mogli ste prišparati i mnoge milijune €, koje ste i koje ćete potrošiti za sve predstojeće cirkuse jer ćemo mi Hrvati, kada postignemo svoje svoje ciljeve, proglasit ishode ove arbitraže NIŠTAVNIM, -ukoliko bi Hrvatska bila na bilokoji način oštećena, što podupire i međunarodno pravo jer je do ishoda došlo pod ucjenom i pritiskom.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.