Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mali heroj

Ovo je pas koji je cijelu noć grijao djevojčicu i spasio je!

03.03.2013.
u 19:16

Temperature su pale ispod ništice tijekom noći potrage, ali je Czarek grijao djevojčicu i upozorio spasilački tim koji je tražio djevojčicu

Pas koji je u Poljskoj od smrzavanja spasio djevojčicu Juliju (3) tako što ju je grijao cijelu noć zove se Czarek. Djevojčica je iz obiteljske nestala u petak, a u subotu ujutro pronašli su je vatrogasci i to nekoliko kilometara od kuće. Temperature su pale ispod ništice tijekom noći potrage, ali je Czarek grijao djevojčicu i upozorio spasilački tim koji je tražio djevojčicu, donosi Reuters.

- Trčali smo oko 500 metara i bilo je tiho. Stali smo da oslušnemo te smo čuli psa i kasnije plač djeteta. Otišli smo u tom smjeru i vidjeli dijete kako leži u grmlju. Bila je mokra jer je u šumi bilo vode– rekao je Grzegorz Szymonowski, koji je bio zadužen za pretraživanje.

– Pas je najvažniji u ovoj priči. On je heroj. Mislim da je zahvaljujući njemu djevojčica preživjela noć – dodao je. Julijina baka rekla je da se malena nikad nije rastajala od psa.

- Bila je s psom cijelo vrijeme. Nigdje nije išla bez njega. Kada sam pazila na nju, stalno mi je govorila 'bako zovi Czareka u kuću' , a potom bi mi rekla da narežem kruha s kojim bi ga hranila - rekla je Danuta Balak.

>>Pas spasio život Juliji (3). Cijelu noć grijao smrznutu djevojčicu!

Ključne riječi

Komentara 12

DR
drznedaj
20:28 03.03.2013.

framus i bambolero, ajte malo prosipajte otrova i mrznje. Nema je dosta medju nama. Krentencici

DR
drznedaj
19:46 03.03.2013.

Treba ga sto prije dovest u Zagreb, da ga ekipa malo potruje pa da vidi di mu je mjesto. On ce grijat curicu i lajat, e ne moze.

JF
jure francetić
19:33 03.03.2013.

Ljubav,nježnost,odanost,hrabrost.Toliko osobina u ovome psu,da ih i neki ljudi nemaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije