Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je uz nju

Pas spasio život Juliji (3). Cijelu noć grijao smrznutu djevojčicu!

pas
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
02.03.2013.
u 20:59

Trogodišnja Julia nestala je iz obiteljske kuće dok je vani bila temperatura ispod ništice.

Da je pas čovjekov najbolji prijatelj potvrđuje i slučaj iz Poljske gdje je, prema pisanju stranih medija, mali pas vjerojatno spasio život trogodišnjoj Juliji koja je nestala iz obiteljske kuće dok je vani bila temperatura ispod ništice.

Djevojčica je nestala u petak, a u subotu ujutro pronašli su je vatrogasci i to nekoliko kilometara od kuće. Ležala je u močvari, a pored nje je pronađen i pas koji je cijelo vrijeme bio s njom i grijao je, te se pretpostavlja da ju je tako i spasio. Djevojčica se trenutno nalazi u bolnici.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
12:48 03.03.2013.

Ovaj pes je zaslužil da mu se kupuje najskuplja hrana do kraja života!

HR
Hrvat1949
10:07 03.03.2013.

ovaj cuko je bolji od nasi politicara

OS
osica
21:59 02.03.2013.

neka ovo pročitaju "oni trovači pasa" u Zagrebu. Pas je definitivno čovjekov najbolji prijatelj, ali i ogledalo vlasnika - često puta plati glavom zbog neodgovornog vlasnika. Prestanite se iživljavati nad životinjama, prijavite neodgovorne vlasnike. . Još je Tolstoj rekao :ekao : "Čovječe ne ponosi se svojom superiornošću nad životinjama, jer one su bez grijeha."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije