Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb: užas u školi
Povratak na članak

Ovo je mladić kojem je 
učenik smrskao lice zbog bivše


Roditelje iz škole o slučaju nisu obavijestili, policajac im je javio da je sin u bolnici

Komentari 57

CH
chemica
19:23 21.02.2013.

Bog blagoslovio školu ravnateljice Vokić. Ako želiš dobro svom djetetu, sigurno ga nećeš poslati u nekakvu "graditeljsko-tehničku". Postoje obrazovne ustanove, a postoje i zvjerinjaci za neprilagođene. U moje vrijeme su to bile srednja drvna i poljoprivredna. Ponavljači, divljaci....bacanje petardi za profesorima na hodniku...Lijepa su to bila vremena, jer kao što vidimo može to i puno gore. Tako je to među sirotinjom koja ne želi učiti. Bar neka se onda pokolju među sobom. Gimnazije za elitu koja želi i ima za studij, a strukovne škole za niže društvene slojeve. Pravi kapitalizam.

VL
Avatar Stipo Li
Stipo Li
12:40 22.02.2013.

Ovo je sve posljedica kulture u kojoj se živi, posljedica utjecaja nasilja sa video igrica, filmova....pa bože moj i crtića....gdje je nestao zekoslav mrkva??? I prije su se djeca tukla po školama.....ali nikad nije bilo lomljenja lica, ubijanja..... sve jeje se svodilo na pokoji udarac i to je sve.....ali ovo što se danas dešava je katastrofa!

VL
SA
sargu123
19:02 21.02.2013.

Tog "boksača" treba na par godina u odgovarajuću ustanovu pa nek tamo trenira obranu od napada "s leđa" ! Mnogi će mu se tamo razveseliti, sigurno !

VL
NE
nezaposleni
21:23 21.02.2013.

S teškim potresom mozga, potpuno smrskanom jagodičnom kosti i kosti oko oka 15-godišnji Valentin Celinić je vrlo izgledno : Budući Invalid. Račun i brigu oko uzdžavanja treba se dodijeliti Napadaću , da do kraja svojega života odvaja buduću Plaću za nesretnika kojega je osobno stvorio

VL
Avatar maximus69
maximus69
17:57 22.02.2013.

Stav Ministarstva obrazovanje bi sad bio, da se tog siledžiju treba pustiti na miru, a nesmije ga se marginalizirati i osuđivati...S njim treba raditi, razgovarati, te svi trebaju trpiti dok on izađe na pravi put...Jer valjda je taj jedan ili pojedinci važniji od svih i mogu sve i svakoga maltretirati...

VL
Avatar maximus69
maximus69
17:58 22.02.2013.

Jiriki, gdje si ti rastao "kad je toga bilo svaki dan"? Jel ti znaš što je jagodična kost?

VL
LO
lorens
13:09 22.02.2013.

Nije mi jasno zašto žrtvi objavljujete ime i prezime a okrivljenome ne.Ispada da vi štitite kriminalce,razbojnike,lopine a silovane ,prebijeni,ranjeni nisu vrijedni poštovanja i mira.Pa u srednjem vijeku su još okrivljene stavljali na stup srama.U tome je razlika pristupu prema žrtvi i okrivljenom.

VL
Avatar dariodario551
dariodario551
19:04 21.02.2013.

Nasilnik će biti otužen za nanošenje ozljede po život opasne . Moguć maloljetnićki zatvor u trajanju od 10 godina

VL
Avatar reciklirana_hrenovka
reciklirana_hrenovka
19:13 21.02.2013.

Pa dobro, koji vrag se događa sa ovom mladeži?! Svako malo neko nasilje, daj saberite se malo

VL
JO
JozoJozić
19:14 21.02.2013.

Da je to mom sinu napravio, ja bih se potrudio da mu se to dogodi.

VL
ML
mladaklada
19:17 21.02.2013.

Razbijač "hoću biti boksač" prebije klinca koji hoće učiti i trenira rukomet, u sve umiješana cura koja ponavlja razred, ekipa koja štiti nasilnika i prijeti ostatku razreda da šuti...zašto me to sve ne čudi? Razbijača će pratiti socijalne službe koju godinu i to je to, vjerujem da neće biti ozbiljnije kažnjen, jer zašto mu upropastiti život zbog mladenačke nepromišljenosti itd. A napadnuti nikad više neće biti zdrav i ostat će mu posljedice dok je živ. Roditelji, tužite napadača i njegovu obitelj za sve što imaju plus one dvije plaće prekoračenja prije nego ih ukinu.

VL
RE
reason
19:19 21.02.2013.

Svaka čast samohranoj majci napadača, nije svima lako progutat g***o svoga djeteta i iskreno se ispričat... a mulca se treba adekvatno kaznit!

VL
JO
JozoJozić
19:20 21.02.2013.

Ma neće na sudu ništa od odštete dobiti... već je krenula kuknjava kak je napadačeva stara neka samohrana majka, pa bi to značilo da je teška kukavelj. Ono, prezentiraj se kao socijalni slučaj. Napadaču! Ako ovo čitaš... kunem ti see majkom da si mome malome ovo napravio, nitko ti ne bi mogao pomoći. NITKO!

VL
Avatar babas
babas
12:35 22.02.2013.

Ljubomora je opasna psihička bolest

VL
OB
-obrisani-
19:26 21.02.2013.

Iz dana u dan saznajemo za maloljetničke delikvencije, obračunavanja mladih na svim mogućim mjestima. Zaboravljaju se žrtve potencionalnih ubica koji će jednoga dana kada iziđu iz Popravnih domova nastaviti. Da li su baš svi smješteni na preodgoj ili šetaju međuu nama. Mnogi su na onaj svijet otišli a da nisu ništa napravili, razbojnicima se nije svidjela frizura, nije im se u trenutku viđenja osoba svidjela, odnosno višak adrenalina je bio ispoljen. Roditelji žive svoj život i jako malo uglavnom se radi o dobrostojećim obiteljima brinu o svom potomstvu. Najvažnije je što više zaraditi kako bi bogatstvo dječica mogla oplođavati jednoga dana. Naše sudstvo je korumpirano i jako malo maloljetničkih delikvenata bude učinkovito obrađeno. Koliko mladih monstruma vozaća ima, koji su oduzeli nevinim osobama živote, ali oni šetaju. Upravo tatini sinovi koji će jednoga dana nastaviti oplođivati obiteljsko bogatstvo umjesto u pritvor budu oslobođeni, kao makarani. Imamo stručnog ministra Jovanovića koji je učinkovit u školstvu, te će i ovo iskorijeniti.

VL
DU
DuplaKava
19:30 21.02.2013.

Šta je ovo, dijete ti mogu i ubiti u školi, a ravnatelj ne bi nazvao roditelje, ni provjerio je li boksač 'u pohodu', dom zdravlja ne bi mrdnuo prstom da pomogne ?! Kakve bi lijepe otkaze podijelila!

VL
OG
Oger
19:30 21.02.2013.

A koja je to svinjarija od Doma zdravlja u Sigetu odbiti pruzanje prve pomoci i ne nazvati hitnu? Ne, nego poslati decka van. Totalno neprofesionalno i neljudski.

VL
Avatar blackula9
blackula9
19:38 21.02.2013.

Mislim da nema potrebe naglašavati kako Valentin nije bio u vezi s tom djevojkom, jer se time implicira kako bi u slučaju 'da je bio' takav divljački napad bio sasvim opravdan.

VL
TM
tesla moj ponos
19:55 21.02.2013.

U državi u kojoj nema pravde nema ni Božjeg mira. U Hrvatskoj nema pravde - nema niti Božjeg mira ! Svaki dan smo svjedoci svega i svačega upravo zato što su državne institucijepostale smeće iz kojih jedino je stvaran - smrad!

VL
AN
Antiša
22:22 21.02.2013.

Toga nije bilo u jednoumlju, ali sada u bezumlju ima...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.