Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav bez barijera

Ovakvu ljubavnu priču ne biste mogli ni zamisliti. Evo kako su ih spojili – zaljubljeni psi!

Slijepi par se vjenčao
Foto: THe GUIDE DOGS FOR THE BLIND ASSOCIATION
24.03.2014.
u 12:17

Priča je počela kada su se na dresuri "zaljubili" psi vodiči slijepih Claire Johnson (50) i Marka Gaffeya (51)

Da prava ljubav zaista ne poznaje granice, dokazuje i ova priča.

U domu ove četveročlane obitelji sve je puno ljubavi. Priča je počela kada su se na dresuri "zaljubili" psi vodiči slijepih Claire Johnson (50) i Marka Gaffeya (51). Dvije godine nakon toga vlasnici pasa su se vjenčali, a svoje su vlasnike na ceremoniju vjenčanja vodili upravo psi Venice i Rodd. Da priča bude još nježnija, romantičnija i posebnija, psi su imali i jastučiće na kojima je bilo vjenčano prstenje, javlja BBC.

Claire je ispričala da su se ona i Mark upoznali prije dvije godine u centru gdje su njihovi psi bili na dresuri za pse vodiče slabovidnih i slijepih osoba. Njihova dva psa odmah su se povezala, stalno su zajedno trčala i razigrano se igrala – priča Claire.

– Upravo oni su zaslužni što sam dobila priliku upoznati pravu sreću i ljubav svog života – rekla je.

Foto: THe GUIDE DOGS FOR THE BLIND ASSOCIATION

Nakon dresure Claire i Mark dogovorili su se da ne bi smjeli razdvojiti pse koji se tako dobro slažu pa su se počeli sastajati sve češće. Mark je prošle godine na samo Valentinovo zaprosio Claire, a ona je, naravno, pristala!

>>Na dan rođenja kćeri izrekli sudbonosno DA!

>>Vratila se s puta nakon 6 mjeseci i doživjela neopisivo iznenađenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije