Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preko 40 izlagača

Otvoren 9. Vukovarski etno sajam: Tradicijski suveniri, vina, med, razne udruge i obrtnici

9. Vukovarski etno sajam
Foto: Branimir Bradarić
30.09.2016.
u 13:30

Održat će se program za djecu pod nazivom Jesenja bajka, radionice za djecu "Slama kao inspiracija", uključili su se i Obrtnici Hrvatske koji su organizirali prezentaciju i konzumiranje autohtonih hrvatskih specijaliteta

U organizaciji Turističke zajednice Grada Vukovara danas je, u prostorima  Radničkog doma, započeo je 9. Vukovarski etno sajam. I ove godine na sajam su se odazvali proizvođači tradicijskih proizvoda, suvenira, meda, vina, obrtnici, udruge i drugi koji su izložili svoje proizvode. Sudjeluju proizvođači ne samo iz Vukovara nego i iz slavonske regije.

- Ove godine imamo 42 izlagača. Neke smo morali i odbiti jer su zakasnili s prijavom, rekla je direktorica Turističke zajednice Vukovar Jasna Babić koja je i organizator manifestacije.

Organizatori kažu kako Sajam iz godine u godinu napreduje i raste tako da ove godine, uz proizvođače iz Vukovara, sudjeluju i proizvođači iz okoliceali i cijele Slavonije.

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, koji je i otvorio Sajam, rekao je kako je ovo jedna lijepa manifestacija koja je kroz godine postala prepoznatljiva i među građanima ali i među samim proizvođačima i obrtnicima.

-Ima tu svakakvih proizvoda i za svakoga po nešto. Mogu reći da smo zadovoljni s sajmom i svime što on donosi. Vjerujem da su i proizvođači i obrtnici zadovoljni i da imaju određene koristi iz toga što se pojavljuju na ovakvim događanjima, rekao je Penava.

U okviru 9. Vukovarskog etno sajma biti će održan program za djecu pod nazivom Jesenja bajka, radionice za djecu "Slama kao inspiracija", uključili su se i Obrtnici Hrvatske koji su organizirali prezentaciju i konzumiranje autohtonih hrvatskih specijaliteta. Biti će upriličen i prikaz tradicijskih zanata.

>> JANAF financirao opremanje dječjeg igrališta u Vukovaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije