Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

OTP banka d.d. ponovno najbolja banka u Hrvatskoj po izboru Global Financea

OTP banka
27.03.2024.
u 12:18

Ugledni financijski magazin Global Finance proglasio je OTP banku i ove godine najboljom bankom u Hrvatskoj, a OTP grupu ponovno najboljom financijskom grupacijom u Srednjoj i Istočnoj Europi. Također su u regiji najboljima u svojoj zemlji proglašene i OTP banka u Mađarskoj te članice grupe: Nova KBM u Sloveniji te CKB u Crnoj Gori.

Desetljećima se donositelji korporativnih odluka oslanjaju na nagrade za najbolju banku upravo Global Financea. Programi nagrada i priznanja financijskog magazina Global Finance pouzdan su standard izvrsnosti za financijsku industriju. Podržani su 37-godišnjom poviješću uredničke točnosti i integriteta. Korporativna i financijska publika Global Financea oslanja se na ove nagrade jer su vjerodostojne, pouzdane i izdržale su test vremena. Prepoznavanje najboljih banaka u pogledu usluga, stabilnosti i institucionalnog znanja izrazito je važno u ovom izazovnom vremenu, poručuju iz Global Financea..

Global Finance odabire najbolje banke po regijama u Africi, Aziji i Pacifiku, na Karibima, Srednjoj Americi, Srednjoj i Istočnoj Europi, Latinskoj Americi, Bliskom Istoku, Sjevernoj Americi i Zapadnoj Europi, kao iu gotovo 150 zemalja, teritorija i okruga , te na osam regionalnih tržišta SAD-a.

Mogu biti samo istinski ponosan na sve moje kolege u OTP banci i posao koji radimo jer dobiti dvije godine zaredom ovo prestižno priznanje kao najbolja banka u Hrvatskoj, ali i OTP Grupa kao najbolja financijska institucija Srednje i Istočne Europe, uistinu nije mala stvar. Također, zahvaljujem na povjerenju našim klijentima koji svojim partnerskim odnosom s nama kao svojom bankom prvog izbora potvrđuju našu vrijednost i našu posvećenost našim korisnicima “ rekao je predsjednik Uprave OTP banke Balázs Békeffy.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije