Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUSTAFINA KLADA

Otac petero djece sletio traktorom s ceste, pa na mjestu poginuo

traktor
Arhiva VL
17.03.2010.
u 21:20

Unesrećeni je otac petero djece, a traktorom se vraćao s imanja gdje je kako smo doznali uzgajao konje.

MUSTAFINA KLADA-Večeras oko 18.30 sati na cesti Mustafina Klada-Vrtlinska u općini Velika Ludina smrtno je stradao Vlado Mohar(44) iz Mustafine Klade. On je upravljao traktorom Univerzal bez kabine u smjeru Vrtlinske i kada mu je ususret došao kamion pokušao se maknuti ustranu te je zahvatio bankinu i kanal te se traktor prevrnuo na vozača kojem nije bilo pomoći.

Unesrećeni je otac petero djece, a traktorom se vraćao s imanja gdje je kako smo doznali uzgajao konje.

 

 

Komentara 2

ST
strebericano1
19:51 18.03.2010.

Poštovani autoru ovoga članka, Molim vas da više pažnje obratite istini nego senzacionalizmu i podizanju prodaje vaših novina. Iznjeli ste neistinu (oklevetali) vozača kamiona koji je na mjesto nesreće naišao u 18:40 i pokušao pružiti pomoć unesrećenom, zajedno sa ljudimaudima koji su se već nalazili na mjestu događaja. U vašem članku, također ste naveli krivi smjer kretanja traktora, što je vidljivo po tragovima guma na mjestu događaja. Naveli ste da je smjer kretnje bio iz Mustafine Klade prema Vrtlinskoj, a bio je suprotan, dakle od Vrtlinske prema Mustavini Kladi. Uz činjenicu što je preminuli uistinu otac petero djece i djed jednog unuka, također je žalosno što se nesreća dogodila kada je bio na na putu prema obiteljskoj kući, od koje ga je djelilo manje od 500 metara. (od prilike 300.) Hitnoj pomoći bilo je potrebno točno 39 minuta da stigne na mjesto događaja od vremena prvog poziva, nakon čega su uslijedili još mnogi pozivi zabrinutih susjeda, jer unesrećeni nije pokazivao znakove života. Nakon predugih 39 minuta stigla je hitna pomoć doma zdravlja Kutina, umjesto doma zdravlja Čazma koji je udaljen samo 10-ak kilometara od mjesta događaja, iako je u drugoj županiji. Pa zar nije u ovakvim situacijama bitna blizina najbližeg doma zdravlja, a ne terirorijalno ustrojstvo? Da je na njegovu mjestu bio na primjer neki Mađar, zar bi čekali bolničare iz njegove države i još k tome općine. Njegova liječnika opće prakse možda? Mislim da jer obitelj preminuloga pretrpljela već dovoljno boli i patnje i nije primjereno od vas da neistinama koje ste iznijeli klevećete nedužne građane koji su samo pokušali pomoći susjedu. Kakvu poruku time šaljete građanima?Ionako je većina njih nesklona pomaganju u takvim situacijama....što im ovo govori?Pomozite unesrećenome pa ćeto biti optuženi da ste skrivili nesreću?!Molim vas da drugi puta pomnije provjerite sve činjenice, prije nego što prionete pisanju članka. Iskrena sućut obitelji unesrećenog

NS
nek se zna!!!
15:43 24.03.2010.

E sve to stoji ,ovo sto se dogodilo je velika tragedija za cijelu obitelj mohar!!!! puno je sad rasprava i prica sto se i kako dogodilo,ali takoder postoji puno nelogicnosti u ovoj prici da je sam izletio sa ceste.... vjerujem da je osoba koja je naletjela sa kamionom pomagala,ali osoba odnosno auto sa kojim se je susreo i mimoilazio zna puno vise sto se desilo...Vlado je bio cjeli zivot na traktoru i nije sletio sa ceste samo tako..polija je trbala malo vise istraziti sta se dogodilo a ne trnutno zakljuciti da je sletio ,,samo tako\"....ppozdrav obitelji mohar i zelim vam da saznate istinu i pravi razlog ove tragedije....sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije