Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Ostojić: Trebali smo reći istinu o pravom stanju, zaletjeli smo se

rajko ostojić
Robert Anić/PIXSELL
Autori: ik, dli/VLM
24.03.2013.
u 14:09

U emisiji Aleksandra Stankovića gostuje Rajko Ostojić, ministar zdravlja i SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba.

- Ja vozim automobil star sedam godina - otkrio je Rajko Ostojić, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba u HRT-ovj emisiji Nedjeljom u 2.

Ostojić je priznao da je vlast mogla bolje odigrati s nabavom novih vozila i da je svjestan da je u javnosti to loše odjeknulo.

Opet kritizirao SDP-a
U subotu je Ostojić kritizirao svoju stranku za način kako su u SDP-u rješavali situaciju s Milanom Bandićem, a u sličnom je tonu i danas nastavio u emisiji Aleksandra Stankovića:

“Da, nema rezultata, nema gospodarskog oporavka. Možda smo se zaletjeli, nešto previše obećali, ali situacija nije dobra” priznao je Rajko Ostojić te dodao da su građanima trebali reći istinu prije godinu dana.

Kazao je da će se i za to možda jednom netko ispričati, kao što se on ispričao za Bandića, kojeg je SDP podržavao i kad je postalo jasno da nije, kako je Ostojić rekao, socijaldemokrat, nego autokrat.

“U prvom mandatu je bio dobar gradonačelnik, a poslije ga je uzelo, preuzela ga je vlast”, kazao je za aktualnog gradonačelnika Zagreba.

”Vidi se iz aviona da je na desnici samo on kandidat, socijaldemokraciju on ne živi”, dodao je Ostojić. Nije želio komentirati konferencije za novinare predsjednika Vlade Zorana Milanovića, rekavši da je imao pravo reagirati na izjavu jedne političarke a na inzistiranje voditelja Aleksandra Stankovića da objašnjava postupke premijera, pružio mu je ruku i rekao, “Ne znam jesmo li se mi upoznali, ja sam Rajko Ostojić, ne Zoran Milanović”.

“Ja nisam među onim ministrima koji će dobiti novi automobil”, odgovorio je na pitanje o nabavci novih automobila, ocijenivši da je taj potez opravdan jer su neka vozila stara više od deset godina, ali da se i tu možda moglo uštedjeti. A on će štedjeti i kad postane gradonačelnik, kao što je štedio kao ministar.

“Začepit će se sve rupe kroz koje je novac curio, kumstvo kao paradigma poslovanja i upravljanja gradom će nestati, a vratit će se transparentan način dobijanja poslova” naglasio je. “Arena” će se privatizirati, “Dinamu”, “svetinji Zagreba” kako je rekao, novac će se možda i prepoloviti, dio Holdinga će također u privatizaciju, a prirez smanjiti.

Komentara 93

DK
dkatica2
14:38 24.03.2013.

HDZ je sve napravio od ulaska u UN , NATO i EU , a vi ljevičari se grabite za fotelje i uhljebljivanje , kad dođe HDZ sve će vas razjuriti ko panta pitu,amen!

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
14:40 24.03.2013.

Maknite se kukurikavci! Odlazite!!

DO
docholliday
14:35 24.03.2013.

Ostojiću zdravstvo ti je korumpirano do zla Boga, uzduž i poprijeko, a ti pričaš o poštenju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije