Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera watergate
Povratak na članak

Ostojić: Stan u kojem živim je notorna činjenica

Ministar unutarnjih poslova u razgovoru za Novi list kazao je kako je policija otkrila tko su bili kuriri, a otkrit će i krajnjeg naručitelja kao i njegove motive

Komentari 118

JO
jojaktejakarim
09:15 27.10.2012.

EKSKLUZIVNO Klicin kum i jataci skrivali 50 kg tajnih policijskih dokumenata! ___________________________________________ Ovo su Karamarkovi i ADZe ljudi.Dolazi dan D kad će mnogi podviti rep.....i upirati prstom jedan u drugog.Znakovito je da Šeks,Jaca,Kujundzić šute,oni i ne pomišljaju da brane ŠPIJUNČINU!Gotov je!

VL
OB
-obrisani-
09:29 27.10.2012.

Iz pogleda se išćitava zabrinutost i odlučnost, da će uspješno sačuvati svoju fotelju, bez obzira na istinito-lažne optužbe. Najednostavnije je dogovorno optužiti one kojih bi se htijeli rješiti. To je jajučinkovitiji recept svih moćnika. Kada bi se ugledali u sveve države, korupcija sa kriminalom nastojala bi se iskorijeniti što više. Svi potezi bivših i sadašnjih, nisu nam obečavajući. Svi uglavnom dokazani pronevjeritelji budu jedno vrijeme na oporavku u Remetincu ako je za vjerovati. Imovina ako se i oduzme je zanemariva ako se usporedi sa utrošenim sredstvima datim poštenim izvikanim uspješnim odvjetničkim timovima. Ovaj koji je živio u iznajmljenom stanu kojeg je izdala jedna od uspješnih jami-firmi, trebao je znati da je to sukob interesa samo za laika. Sve poklonjene olakotne okolnosti imaju i svoju cijenu, što Ostojić dobro zna. Sve je prijatelju ja tebi ti meni i dobro nama. Kada bi trošili svoja sredstva odabirali bi sobe, i bili sretni što u državni štedljivi dužnosnici.

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
09:30 27.10.2012.

Ma mene brine tko će biti predsjednik HDZ-a nakon ovog kotrljanja :-)

VL
Avatar puky
puky
09:30 27.10.2012.

"Ostojić: Stan u kojem živim je notorna činjenica" ... stan je notorna činjenica u smislu postojanja - je tamo je na toj adresi ... no notornije je slijedeće: ... ministar živi u stanu osobe koja je državi dužna silan poreznizni dug ... ... umjesto da država utuži svoj dug, ona plaća kiriju svom dužniku ... ... vlasnik tog stana je vlasnik medijske kuće ... ... mediji te kuće lako dolaze do tajnih podataka iz straga i objavljuju ih ... ... taj ministar je Ministar unutarnjih poslova iz kojeg "cure" informacije ... ... baku su za 600 kuna zatvorili a prijatelja stanodavca ni ne pitaju za dug ... ... strava ...

VL
Avatar tkozna
tkozna
09:30 27.10.2012.

He he he ovo sa stanom ministar može prodati samo SDP-ovcima pod zakletvom (ne pod prisegom) SDP koliko se sječam nije još zaokružio godinu dana na vlasti a on se poziva da je 5 godina u tom stanu, zašto je tamo bio prije 4 godine nije problem ali zašto je ostao poslije tu je prblem sukoba ineteresa. Zna se dobro da je prijašnja vlast bila JAKO povezana sa kriminalcima i raznim tajkunima pa je izmedju ostalog tko zna koliki broj stanova uzela u najam od istih a ovaj zna samo za" svoj" stan, ma mislim stvarno i odmah tu prestaje tvoja odanost pravdi itd, ostavka je najbolje rješenje vidjet češ da SDP ima i boljih rješenja od tebe O stojiću!!

VL
RT
Rollo Tomasi
09:30 27.10.2012.

Notorna činjenica je da policiju vodi onaj koji nema pojma o ničem, a kamoli o policiji. A ovo sa stanom je samo sitan detalj o njemu jer je to tek početak borbe pa se još ne vadi teško naoružanje...

VL
Avatar puky
puky
09:36 27.10.2012.

"Ostojić navodi da je to notorna činjenica i da nikome nije smetalo što u njemu živi pet godina." ... pa drug ostojić nije baš isto biti "obični saborski zastupnik" ili ministar u vladu kad je u pitanju prijateljstvo sa velikimm poreznim dužnikom i vlasnikom medija u kojem izlaze informacije iz resora koje su dnevno politički štetne za partijske protivnike a korisne za partiju i partijsku mafiju koja "ne postoji" samo zato jer je drug ministar zbog partijske zabrane ne želi uhvatiti ... strava ...

VL
JO
jojaktejakarim
09:36 27.10.2012.

Profil HDZe glasača je ovaj notorni (puky),koliko do jučer je Sanadera nazivao vitezom,Jacu djevom,......danas brani neobranjivo s Karamarkom,kojeg usput glavni HDZovci iz stranke ne mirišu,već sutra će taj (puky) pljuvati po Karamarku...a uzdizati u nebesa Kujunduića ...do njegovog pada.takvi su HDZe birači,svakako bi neki psihijatar morao dati dijagnozu o takvim ljudima.

VL
QW
qwas33333
09:36 27.10.2012.

notorna je činjenica da većina ljudi u današnje vrijeme skoro svoj cijeli život radi za stan, naravno ako tatica to nije riješio.

VL
Avatar tkozna
tkozna
09:37 27.10.2012.

bolesnodruštvo ja sam ti denul minusa, reci mi čime je netko , osim argumentima, zastrašivao ovog ministra,a to da jesmo u ozbiljnim problemima nije plod "zastrašivanja" nego neznanja i nesposobnosti od MIlanovića, Čačića pa do Ostoića, anaravno i predhodne vlasti!

VL
JO
jojaktejakarim
09:37 27.10.2012.

puky,je'l tvoj sadašnji idol Karamarko stanovao u Petračevom stanu?Kraj priče.

VL
JA
jajan
09:37 27.10.2012.

Ma gđe bi crvena oličenja "svepoštENJA i svepraveDNOsti" mogli bit u prekršaju Pravilo 1 - Crveni Svepravednici nisu nikad ni zašto krivi Pravilo 2 - Ako i zgriješe, što je nemoguće, vrijedi pravilo 1 Pravilo 3 - Ako se utvrderde Notorne činjenice o prekršaJU, jope vrijedi pravilo 1.....

VL
VO
VolimZagreb
09:40 27.10.2012.

Od 172000 stanovu u najmu u Zagrebu, naš ministar želi baš taj. S R A M O T A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar tkozna
tkozna
09:41 27.10.2012.

Ohhhooo već imamo poput HDZ ovih dezurnih forumaša i forumaše sa Iblerovog trga,pioniri moji maleni, bolesnodruštvo i jojaktejakarim. Blagodarim na iicijativi! Lako vas je prepoznati niste suptilni!

VL
JO
jojaktejakarim
09:41 27.10.2012.

HDZeovci,samo se trebate prisjetiti tko je vladao 18 godina,i koja je stranka proitzvela sva ZLA za nas Hrvate.Ne treba dalje rovariti.Kad to izanalizirate,ak' imate IQ veći od cipelskog broja,stvari će vam biti jasne kao bijeli dan.Jasno?

VL
RP
ruzni patak
09:55 27.10.2012.

Ministre,poanta je u cijem ste stanu a jos veca enigma TKO JE PLACAO RACUNE OKO TOG STANA,molim odgovor,ako je i jedan racun platio Pavic,OSTAVKA

VL
OB
-obrisani-
09:42 27.10.2012.

Zašto ti, Ostojiću, ne izbaciš dvoje djece iz nekog četverosobnog stana, kao Jaca, pa da ti ga nakon toga Ministarstvo obrane pokloni?

VL
JA
Jaximus
09:43 27.10.2012.

Mislim da je svima jasno da je Jutarnji list glasilo CK SKH.

VL
DZ
dzukaficuka
09:43 27.10.2012.

U ZG ti nemozes naci stan naravno da ga neces dobiti od nekog normalnog covijeka 80 kvadrata treba platiti mijeseno ane zabadave kao ovaj to je pranje LOVE drug kaj ti delas.Drzava HR ovom 2500 Kuna aon tebi na zajj na racun ili gotovini u kovertu.Majmune jedan niko nije blesav kako si ti pametan.

VL
BO
bolesnodrustvo
09:15 27.10.2012.

Ako se u ovoj zemlji zastrašuje ministar policije i policija onda smo u velikom problemu.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.