Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opel Astra

Pogledajte kako izgledaju novi MUP-ovi automobili

auti
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
09.04.2015.
u 15:00

Ukupno je nabavljeno 240 vozila u vrijednosti od 6 milijuna eura i koristit će za potrebe učinkovitog rada granične policije na vanjskoj granici RH

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić danas je na Policijskoj akademiji u Zagrebu policijskim službenicima predao ključeve 50 vozila bez policijskih obilježja odnosno Opel Astra karavana koji su nabavljeni putem Schengenskog instrumenta za rad granične policije.

Uručivanju je prisustvovao i ravnatelj policije Vlado Dominić.

Ukupno je nabavljeno 240 vozila u vrijednosti od 6 milijuna eura i koristit će za potrebe učinkovitog rada granične policije na vanjskoj granici RH. Vozila će se koristiti u 11 policijskih uprava i u ustrojstvenim jedinicama Uprave za granicu Ravnateljstva policije.

Komentirao je incident sa zaštitarima Milanke Opačić.

– To je dokaz da sustav funkcionira i da onaj koji prekrši zakon, za to odgovara.

>> Policija kupuje 13 presretača za 5,75 milijuna kuna

Komentara 18

DU
Deleted user
12:57 09.04.2015.

Sustav pljačke ide dalje,Dali je tko pitao što ta ministrica radi na Uskrsni vikend sa tolikom pratnjom u Dubrovniku kad su sve državne institucije ztvorene?

OB
ObrenM
12:48 09.04.2015.

U svijetu sa najvisim drzavnicima tjelohranitelji nemaju mnogo posla,a kod nas se stite najneobrazovanije osobe.Po tomu se vidi koliko ih narod voli.Koliko ce se novaca trositi na njihovu "sigurnost",nakon njihovog sramotnog mandata?

BI
billynik
12:45 09.04.2015.

I našem novinaru očito smeta hrvatski grb, najbolje da uklonimo sve ono što podsjeća na hrvatsku državnost pa će dio naših građana zajedno s novinarom i Ostojićem biti sretan. Ovo je moje mišljenje i nikoga ne vrijeđam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije