Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvali novinare

Osječki HDZ: Kod nas nema pikanterija!

tuđman, hdz (1)
Arhiva VL-a
28.10.2011.
u 11:55

Sve što je trebalo biti rečeno, rekla je premijerka jučer, rekao je prvi čovjek gradskog HDZ-a Tugomir Kuduz.

– Znam da očekujete čuti nešto drugo, ali pikanterija ovdje nemamo. Sve što je trebalo biti rečeno oko istrage Državnog odvjetništva rekla je jučer premijerka Jadranka Kosor koju podržavamo u nastojanju da se stvari raščiste. Kako bi to narod rekao, ako se dokaže da je netko uhvaćen s prstom u pekmezu, neka odgovara – rekao je danas prvi čovjek osječkog HDZ-a Tugomir Kuduz otvarajući konferenciju za novinare sazvanu bez otkrivanja njezine teme.

Na dan početka suđenja bivšem predsjedniku te stranke i drugi dan od saznanja da se protiv njih vodi istraga, u osječkom su HDZ-u ozračje ocijenili odličnim te pobrojili ulaganja Vlade u cestogradnju u Osječko-baranjskoj županiji u protekle četiri godine.

– Aktivnosti redovito provodimo, radimo svoj posao i dajemo podršku našoj premijerki – dodao je Kuduz.

Na naš upit ima li i Vladimir Šeks njihovu podršku da bude nositelj liste za IV. izbornu jedinicu, prvi čovjek gradskog HDZ-a uzvratio je:

– Nositeljica svih naših lista je Jadranka Kosor, a o ostalom se nije razgovaralo.

Što se samog zbroja tiče, Vlada je uložila 3,5 milijardi kuna u gradnju cesta što je, smatra potpredsjednik GO HDZ-a Željko Kovačević, dokaz da odnos prema Slavoniji nije bio maćehinski već očinski.

– Kad budu birali, pozivamo građane da vide tko je koliko uložio u našu regiju. Siromašna Slavonija nekima je samo argument za postojanje – kazao je Kovačević.

 

Komentara 2

BA
babica5
13:51 28.10.2011.

EJ KUDUZ ! Jel Kosorica dala pare HDZ-a za tu cestu? E nije ,lepi moj tupane nego svi mi malo obični iz poreza i prireza. NE kitite se tuđim perjem ni našim novcima!

Avatar wratnik
wratnik
22:58 28.10.2011.

-HI KUDUZ- Jeli te silne ceste daju dovoljno kruha tom siromasnom stanovnistvu? Ili je bilo bolje za neke (rentabilne) produktivne ustanove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije