Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priveden

Osječanin mjesecima seksualno zlostavljao učenice na praksi

policija
Arhiva VL
18.05.2010.
u 12:04

- Muškarac je priveden zbog dva kaznena djela, i to spolnog odnošaja zlouporabom položaja i bludnih radnji - kratko nam je rekla glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Mjesecima su dvije 16-godišnjakinje, učenice drugog razreda osječke Ugostiteljsko-turističke škole, trpjele seksualna zlostavljanja svoga mentora, 40-godišnjeg Osječanina.

On je, uz kaznenu prijavu, 13. svibnja priveden u Istražni centar Županijskoga suda u Osijeku.

- Muškarac je priveden zbog dva kaznena djela, i to spolnog odnošaja zlouporabom položaja i bludnih radnji - kratko nam je rekla glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Kako neslužbeno doznajemo, 40-godišnjak je mjesecima zlostavljao učenice. On je kao kuhar u jednom osječkom hotelu bio mentor dvijema srednjoškolkama koje su ondje pohađale praksu. Kuhar je 16-godišnjakinje navodno ucjenjivao jer je znao da izostaju s nastave, pa im je prijetio da će izgubiti godinu ako ne udovolje njegovim seksualnim željama.

One su sve to trpjele, no prije nešto više od dva tjedna jedna je djevojka odlučila progovoriti. Sve je ispričala majci koja je potom otišla na policiju. Osječanin ih je, kako doznajemo, u početku dirao po tijelu, a sve je započelo masažama.

Policija je prijavu dobila 7. svibnja i već pet dana nakon toga privela 40-godišnjaka.

Komentara 4

Avatar neugodan
neugodan
13:14 18.05.2010.

Sex manijacima odrezati spolni ud!!!!!!!!!!!!!!!!!

CI
cile1977
11:41 19.05.2010.

Stručnjaci kažu da rezanje uda ne pomaže kod takvih devijanata - kažu da postanu još gori i koriste razna pomagala....

TU
Tupislav
20:15 19.05.2010.

Zasto se ne napiše istina ?! Mislile su da je šef. Kad su saznale da je samo kuhar, prijavile su ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije