Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko je uništio euro

Optužila Angelu Merkel da se ponaša kao Don Corleone

'German Chancellor Angela Merkel arrives at a session of the Bundestag, the lower house of parliament, that will vote on a Spanish bank aid package in Berlin, July 19, 2012.  Merkel's authority withi
Pixsell
09.09.2012.
u 08:54

Optužbe da je Merkel kriva za uništavanje eura, za opsesiju svojom osobnom političkom moći te za instaliranje autoritarnog režima koji graniči s totalitarizmom političarka je iznijela u knjizi "Kuma"

Njemačka kancelarka Angela Merkel navikla je biti na meti kritika, karikatura pa čak i ismijavanja, no dosad je još nitko nije usporedio s Don Corleoneom.

Dosad, jer je Merkel u knjizi političarke Gertrude Höhler (71) prozvana "kumom". Optužbe da je Merkel kriva za uništavanje eura, za opsesiju svojom osobnom političkom moći te za instaliranje autoritarnog režima koji graniči s totalitarizmom političarka je iznijela u knjizi "Kuma: Kako Angela Merkel rekonstruira Njemačku..." piše The Independent

Höhler je politička veteranka, radila je kao savjetnica kancelara Helmuta Kohla te sjedila u upravnim odborima nekoliko njemačkih i švicarskih kompanija.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
09:10 09.09.2012.

To su radili Njemačkoj,koja je bila za sve kriva i od 1918.god ............pa se pojavio Hitler.

VL
????
09:52 09.09.2012.

Izgleda da je u planu 3. svjetski rat, na način da opet Njemačka bude kriva. Samo što je najtužnije u toj priči je da će 10 godina nakon što ju sravne sa zemljom ona opet biti razvijenija i bogatija od Hrvatske čak i kad bi nas taj 3. svjetski rat zaobišao.

OB
-obrisani-
09:09 09.09.2012.

Belosvetski "kumovi i kume", upravo preuzimaYU svet .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije