Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Oporbena taktika prema kojoj je jedini program rušenje HDZ-a čisti je promašaj

11.03.2024. u 12:34

Što se HDZ-a tiče, već je dugo analitičarima jasno, što pokazuju ankete, da sve moguće afere oko HDZ-a, bile one stvarne ili fabricirane, gotovo uopće ne utječu na rejting stranke.

Ključne riječi

Komentara 5

BA
bacenheider
13:43 11.03.2024.

Ova Vlada ima promasaja ali i daleko vise uspjeha.SDP-ova Vlada sa Milanovicem nas ekonomski unistila ali novinari nisu bili tako negativno. nastrojeni ko prema ovoj.Ova Vlada isplatila 4miljarde kuna za brodogradnju,a jamstva dala Vecim dijelom Milanoviceva Vlada.Platili takoder 2,2 miljardi Madarima za izgrbljenu arbitrazu,a Petrov nas ubjedivao da u arbitrazi stojimo dobro.O tome su novinari jako malo pisali.Za malog Mihalica su nas dva tjedna drzali napetim i sto se desilo,nista,mali i dalje na slobodi,a HDZ bio za novinare glavni krivac.Servirali nam lazne afere danima ali Mozemovaca i SDP-a mali clanak i dosta.Sto bi pisali da je u Zagrebu na vlasti bio HDZ i nisu organizirali docek o tome bi nas dva tjedna glavili,s mozemovce jedno popodne.

LL
lijepa_li si
13:02 11.03.2024.

živili mi, dole oni. kontinuitet družine je očit. red borbenih, red parola, i vječna destrukcija je njihov program.

IV
ivica.vranjic
17:18 11.03.2024.

Nakupina koja jedva čeka da izgubi izbore jer ništa drugo i ne znaju raditi osim tražiti krivca za sve u HDZ-u. Kad god i gdje god su dobili priliku stvorili su nepriliku! Pogledajte Zagreb. Bandić nije valjao, a grad su u skoro tri godine pretvorili u džunglu i ruglo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije