Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Okretanje leđa mimohodu okretanje je leđa Hrvatskoj vojsci, braniteljima, državi

Oni koji su protiv mimohoda čine to ili iz ideoloških pobuda ili iz dnevnopolitičkog politikantstva, ili pak reagiraju totalno emotivno, često i zapjenjeno

Komentari 51

RI
Rizlman
16:27 03.08.2015.

Oni koji su za mimohod čine to ili iz ideoloških pobuda ili iz dnevnopolitičkog politikantstva, ili pak reagiraju totalno emotivno, često i zapjenjeno.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
15:07 03.08.2015.

Naslov je uprav ono čim su se povodile i aktualne vlasti kdaj su ga išle organizirat. Ja volim svoju vojsku i svoje branitelje al za mene je Knin simbol pobjede jednako kak i Vukovar stradanja kolko god to pojedine političke garniture pokušavale spremenit !!!

VL
DU
Deleted user
15:21 03.08.2015.

Da li će kolonu predvoditi "pravi branitelji" Dražen Hrvojić iz ocupi Croatie i Martićev snimatelj Zoran Erceg ?

VL
BU
bura2
16:19 03.08.2015.

Neznam. Ali bolje je da Cetnici neznaju sta mi imamo. I 1991 su povjerovali pricama iz kafica pa smo ih deklasirali. Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka.

VL
KR
kresimirn
14:00 03.08.2015.

slusaj ti majstore despot, sto ti onaj premijer ne ode u knin, di su stavili kamen tuđmana

VL
Avatar utunelu
utunelu
14:19 03.08.2015.

kad sam bio mladi mislio sam da su neki poznati ljudi kao novinari politicari vrlo intelektualno visoko i da sve znaju,danas znam drugo da njh 90% nemaju blage veze s nicim!Zvonko ovo nije nikakav mimohod pobjede ovo je parada tastine zorana milanovica!umjesto da ti objassnjavas nama politicke govore tijela ja moram tebi.meni lici ova parada na demostraciju snage bivse jna!i protiv koga cevta sdp armija ratovati,protiv slobodumnih hrvata?protiv domoljuba?prava pobjeda je oslobodenje knina a zagreba,pozivam vas da ne sudjelujete u tom sdp cirkusu

VL
TA
tajgan
18:49 03.08.2015.

ako je HTV ,VL, Jutarnji zatrpan sa izvješćima i hvalospjevima o paradi onda tu nešto gadno smrdi................

VL
HI
Hik
14:01 03.08.2015.

Ja se mimohodu radujem jer drazimo srbeke. Samo misle kak ce nam se osvijetiti. Kak su stoljecima govorili o osvijeti nad Turcima radi 1389, tak se sada zude osvijetiti se nama radi 5 Kolovoza 1995. To je tak smijesno.

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
20:04 03.08.2015.

Kad jednom premijeru narod zviždi, nešto nije u redu.. Ili je narod izopačen, ili je premijer izopačen. Možemo se naći i na pola puta...pa opet, premijer snosi svoju polovicu odgovornosti. A ja još nisam vidio da je netko tako biobio izviždavan, kao Milanović...čak ni naši 'najgori' političari...jer on ipak spada u tu nesretnu klasu. I sad, na kaju svega..neće držati govor u Kninu...zašto? Em je svjestan da će ga opet izviždati, em se inati. I to je njegovo pravo. Ali, i ostali onda imaju svoje pravo, i za, i kontra njega. Mimohodu čast i slava, podržavam, dakako, sve što se tiče Hrvatske. Ali imam i pravo preferirati ovo ili ono iz nekih pobuda. Subjektivan jesam...ali nek se javi jedan objektivan ili 100% korektan oponent, skidam kapu. Na stranu kradeze, kako već zovete, na stranu puno toga...imamo nesposobnog premijera i nseposobnu mu Vladu, kojima je vhunac podzetništva legalizacija istospolnih zajednica, te financiranje udruga koje konstantno rovare protiv ove zemlje. Da je sve u redu, nebi Pupovac, Teršelić, Pusić i sl..nastanjivali ovu zemlju, nakon toliko prolivene krvi..a oni zapišavaju svaki naš dan Časti i ponosa. Da se mene pita i da imam moć...a bolje da me se ne pita....vidjeli bi oni što je radikalizam...a samo zbog onih grobova koje su posijai od 90e pa nadalje. I takvi da nam drće opet govore, monologe i pljucaju po nama.. Nebi oni meli ulice u ovoj zemlji, a kamoli iali mjesta u svetom Hrvatskom Saboru.

VL
DU
Deleted user
12:34 03.08.2015.

svaka čast vojnicima iz mimohoda a ovi mobilizirani dragovoljci i invalidi Vesne Nad koji predstavljaju branitelje zaslužili su okretanje leđa i jednu dobru reviziju...

VL
Avatar Getrib
Getrib
16:58 03.08.2015.

Izborili smo i imamo državu, ali neki bi još nastavili stvaranje države sredstvima koja nisu primjerena mirnodopskim uvjetima. Iskazivanje protivljenja legalnoj vlasti i istovremeno obezvređivanje obilježavanja jubilarne godišnjice Oluje mimohodom, doprinosi nepotrbnim podjelama.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
20:37 03.08.2015.

Što se čudimo. Mi Hrvati smo stvarno poseban narod, u Slobodnoj Dalmaciji je u vrijeme domovinskog rata izašao članak o teoretskim postavkama o odumiranju države kao normalno procesu. Isto tako vrijedno je spomenuti da je jedna mlada novinarka također u tijeku domovinskog rata postavila pitanje predsjedniku Tuđmanu o Demokraciji. Je li to pitanje postavljeno sa svrhom da ojača demokracija ili da nestane tek stvorena Hrvatska država. Ako se netko sjeća više detalja navedenog događaja volio bih da ih dodatno opiše.

VL
MP
mparac3
16:40 04.08.2015.

Zna se tko je bio protiv svecanog mimohoda ponosne hrvatske vojske - prva hrvatska predsjednica, i bivsi suradnik UDBE, Tomislav Karamarko (Garavi), trenutno infiltriran na celo "zlocinacke"....

VL
BU
budnadusa
11:40 04.08.2015.

http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1689007-hrvati-vi-ste-fuj-ubijali-ste-srbe-ruke-su-vam-krvave-do-lakata-pismo-hrvatskog-politicara-o-oluji-zapalilo-je-svet

VL
LA
Laras
20:18 04.08.2015.

Nitko Oluji ne okreće leđa..samo se zna gdje je mjesto njenoj proslavi

VL
DU
Deleted user
11:17 04.08.2015.

ovo je hrvatska vojska-naš hrvatski ponos-a politika nema veze s vojskom koja je čuvar i jamac opstojnosti domovine--da je franjo živ ne bi nitko srao protiv mimohoda

VL
Avatar velika jabuka
velika jabuka
16:21 03.08.2015.

mimohodom se slave vrline pobjede, a dernekom mržnja prema poraženoj strani, uz obilati kult F.Tuđmana. pobornici ta dva događanja su dva svijeta i samo naivac ih može istodobno žvakati.

VL
Avatar bludnisin
bludnisin
18:48 03.08.2015.

Nakurio ih HDZ da se dure i bojkotiraju,a sada im pune oči suza i knedla u grlu kada vide vojsku u koloni. Samo se vi dajte manipulirati, narod je ponosan i podržat će svoju vojsku, a vi okrenite leđa i stišćite ćube. Možete ovdje tipkati od jada što god želite,omalovažavati ostale sudionike rata, ali narod je na kraju bitan, a narodu je puna kapa podjela.

VL
SL
slovenija
19:20 03.08.2015.

Despote, to je kao kad bi Srbi organizovali vojni mimohod u čast oslobođenja Srebrenice. I ti spadaš u red onih s druge strane koji bi se čudili i prizivali anatemu na normalan svijet koji bi takve stvari bojkotovao.

VL
JW
Jim West
22:28 03.08.2015.

Ne, ne, nećemo tako. Naslov kolumne je dobar, ali sadržaj prešućuje činjenice i ponovo širi antagonizam prema Hrvatima. Nisu ljevičari ti kojima ovakva Hrvatska ne paše, da se razumijemo. Najveći je namjerni propust nespominjanje onih koji su željeli i organizirali mimohod, a to je vlada. Vlada na čelu s premijerom Milanovićem i ministrom Kotromanovićem. Prošli su pokušaje opstrukcije predsjednice (koja nije htjela mimohod, kao želi ga iduće godine) i oporbe koji su jeftino podbadali pokušajem podjele Hrvata. Kolumnu treba graditi na istini, ovo to nije. Očekivano.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.