Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pritekao im u pomoć

Odvjetnik Zvonimir Hodak 'pro bono' će zastupati obitelj Vukić

'crna...Zagreb...08.07.2009.    Zupanijski sud, Vladimira Zagorac dolazi na sudjenje iz zatvora, odvjetnici Vladimira Zagorca Zvonimir Hodak i Kresimir Krsnik daju izjavu novinarima,  Photo: Goran Sta
'Goran Stanzl/Vecernji list'
15.11.2012.
u 13:07

Gospođa Vukić danas je sa suprugom otputovala u Zagreb kako bi odvjetnika Hodaka upoznala s cijelim slučajem

– Drago nam je da su odjednom svima u Hrvatskoj puna usta Vukića, čak nas i u Saboru spominju, ali ni tjedan dana nakon deložacije nama se nitko nije službeno obratio, ni iz jedne državne institucije, rekla nam je Tina Vukić Karađole, kći Višnje i Mire Vukića, koji su prošli tjedan zbog poreznog duga deložirani iz obiteljske kuće u zadarskoj gradskoj četvrti Arbanasi.

Unatoč službeno provedenoj deložaciji Općinskog suda u Zadru, Vukići su ipak dobili dopuštenje da još 20 dana mogu ostati u svojoj kući, spakirati se i pronaći drugi smještaj, ali i priliku da se nastave boriti za svoju djedovinu u kojoj su generacije prije njih živjele 200 godina.

– Pomažu nam dobri ljudi sa svih strana, skuplja se novac kako bismo mogli otkupiti svoju kuću koja je prodana na javnoj dražbi. Javio nam se i odvjetnik Zvonimir Hodak iz Zagreba i ponudio besplatnu pravnu pomoć pa se nadamo da ćemo sada imati veće šanse u borbi protiv sustava i zakona koji ne vrijede jednako za sve, otkrila nam je gospođa Vukić koja je danas sa suprugom otputovala u Zagreb kako bi odvjetnika Hodaka upoznala s cijelim slučajem.

U sklopu humanitarne akcije za pomoć obitelji Vukić, koju je pokrenula Udruga Živi zid, u nedjelju, 18. studenoga, organizirat će se aukcija slika u kafiću Porthos u Zadru, a 22. studenoga u dvorani Jazine održat će se veliki koncert na kojemu će nastupiti Mladen Grdović, Hari Rončević te brojne klape. Prihod od ulaznica uplatit će se na račun za pomoć obitelji Vukić.

>> Policija: Pri deložaciji obitelji Vukić postupali smo zakonito

Ključne riječi

Komentara 7

VE
vero
13:48 15.11.2012.

Gdine Hodak, svaka vam čast, spašavate obraz pravde, da je barem više takvih, a ovih koji bi razbojnike štitili.

TO
tomokaro
13:58 15.11.2012.

Nemam ništa protiv i pozdravljam odluku odvjetnika Hodaka. A L I !!!!!!!!!!!!!!!! Meni je susjed i prijatelj vodoinstalater i htio bi mi besplatno razvesti vodu po kući ..A L I Ne može jer bi to bio rad na crno. UU tome se vidi neutemeljenost zakona .

M3
Miške 3
13:25 15.11.2012.

Bravo Hodak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije