Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolovao od leukemije

Odvjetnik Ante Madunić preminuo u bolnici

Ante Madunić (1)
20.12.2013.
u 14:49

Madunić je radio sve donedavno, zastupao je svoje stranke sve do prije mjesec dana. Bio je iznimno cijenjen u pravosudnim krugovima ne samo zbog svoje stručnosti nego podjednako zbog toga kakav je čovjek bio.

Ante Madunić (55), odvjetnik, a iznad svega čovjek kojeg je krasila jednostavnost i ljudskost, preminuo je danas ujutro u zagrebačkoj bolnici Rebro. Bolovao je od akutne leukemije, koja mu je nedavno otkrivena, unatoč trudu liječnika galopirajuća je bolest prekinula njegov život.  

Madunić je radio sve donedavno, zastupao je svoje stranke sve do prije mjesec dana. Bio je iznimno cijenjen u pravosudnim krugovima ne samo zbog svoje stručnosti, nego jednako i zbog toga kakav je čovjek bio. Jedan od najboljih kaznenih odvjetnika bio je smiren i jednostavan u komunikaciji, jednak prema poznatima i priznatima te malim ljudima.

Rođen je u Cisti Provo 1958. godine, osnovnu školu i gimnaziju završio je u Omišu, a diplomirao je na zagrebačkom Pravnom fakultetu. Odvjetništvom se bavio od 1988. godine. Zapravo nije bilo većeg kaznenog predmeta u kojem on nije zastupao optužene. Branio je u posljednje vrijeme, među ostalim, u aferi Fimi media Mladena Barišića te Stjepana Fiolića u slučaju Planinska. Bio je i jedan od odvjetnika Branimira Glavaša. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece, sina maturanta i kćer studenticu druge godine na Medicinskom fakultetu.  

  >>Suđenje Nevenu Jurici odgođeno jer se odvjetnik Madunić razbolio

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije