Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostvarili zadano

Oduševio učenike: Ravnatelj za nagradu otplesao 'Gangnam style'

Željko Kerum
Foto: Nino Strmotić
1/2
12.06.2013.
u 21:53

Ravnatelj Penketha Jeff Hughes obećao da će izvesti "Gangnam Style" za učenike ako postignu edukacijske ciljeve koje je škola postavila

Vidjeti učitelja koji vam je obećao kako će izvesti "Gangnam style?" Pa, ako ste učenici srednje škole Penketh High School u Velikoj Britaniji, želja vam se ostvarila.

U prosincu je ravnatelj Penketha Jeff Hughes obećao da će izvesti "Gangnam Style" za učenike ako postignu edukacijske ciljeve koje je škola postavila. Nakon što su učenici odradili svoj dio posla, on je morao izvesti svoj dio pogodbe - zajedno sa 50 profesora i školskim medijskim timom snimili su urnebesan video, prenosi HuffingtonPost.

Video koji je postavljen na YouTubeu krajem svibnja pogledan je preko 245.000 puta. Sniman je prije i poslije škole, u roku od četiri tjedna, javlja Liverpool Echo.

Hughes je bio iznimno zadovoljan reakcijom javnosti na videu.

- Mislim da bi ovo moglo postati moja plesna rutina za zabave zauvijek. Započela je kao obećanje iz srca i malo zabave kako bi potaknuo 11 učenika da naporno rade za svoje ispite i preuzelo je vlastiti život - rekao je Hughes.

Iako Hughes (58) ovog ljeta odlazi u mirovinu, "Gangnam Style" video može mu pružiti buduće mogućnosti. Nedavno mu je ponuđeno da sudi juniorsko Gangnam Style natjecanje.

>> VIDEO Ne hoda, ne govori, ali zato 'rastura' Gangnam Style!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije