Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domišljati pastor

Održana misa za gotičare - s lubanjama i dimnom zavjesom

misa
Foto: Screenshot Deutsche Welle
19.02.2014.
u 08:30

Jedan protestantski pastor održao prvu misu za ljubitelje gothic subkulture: s lubanjama i dimnom zavjesom

U Njemačkoj sve je manje vjernika, crkve zjape prazne, samo rijetki odlaze na misu. Crkve za sada nemaju recept kako vratiti izgubljene ovce u hram Božji.

Jedan protestantski pastor sa sjevera Njemačke dosjetio se neobičnog reklamnog trika. U svojoj crkvi on je nedavno održao prvu misu za ljubitelje gothic subkulture: s lubanjama i dimnom zavjesom!

Trud se isplatio, crkva je na toj večernoj misi bila prepuna. Vjernicima se ideja svidjela, a pastor planira i "reprizu".

>>Budaj za agenciju Republike Srpske: Srbija neka piše Vatikanu zbog Stepinca

>>Svećenik pedofil izbačen iz Crkve prije konačne sudske presude

Komentara 2

PI
pistaljka
20:52 19.02.2014.

To nije sv. Misa, to je satanistička seansa!

Avatar Dolar=0
Dolar=0
20:59 19.02.2014.

ni ostale crkve na zapadu ne zaostaju za ovom crkvom. Sam papa bi po bibliji trebao da osudi gay populaciju ali on im se ulaguje. Papa ne priznaje Boga za svtoritelja . Jer priznavanjem teorije evolucije (1951.g.) papa je bukvalno(1951.g.) papa je bukvalno i pljuno na bibiliju gde se govori da je Bog stvoritelj . U papinoj ctrkvi ima mnogo tajnih organizacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije