Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD
Povratak na članak

Odgovornima za "11. rujna" sudit će se u New Yorku

Odgovorni za teroristički napad na Svjetski trgovački centar u New Yorku iz Guantanama će biti prebačeni u New York kako bi mogao početi građanski sudski postupak protiv Khalida Sheikha Mohammeda, no ova informacija još nije potvrđena.

Komentari 60

Avatar slash_pod_cenzurom
slash_pod_cenzurom
00:50 14.11.2009.

\"Somalici nisu nikakvi teroristi vec patriote koji se vracaju u Somaliju da brane svoju zemlju\" pa nedavno smo imali u vijestima somalijca koji je prodavao drogu i bio upleten u korupciju na sveucilistu. koji patriot, brani somaliju kriminalom po hrvatskoj. hahahaha

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:12 14.11.2009.

Bilo je puno vecih teroristickih zlodjela Npr *************Hirosima******************* Jel\' to terorizam ako je nbapad na KNIN?

VL
OB
-obrisani-
13:38 14.11.2009.

Poznata je cinjenica da je medjusobno \"ukokavanje\" (i ne samo muslimansko), prisutno uvijek u onim podnebljima, koja su iz odredjenih razloga vrlo interesantna \"demokratskom\" dijelu svijeta. Tu tvrdnju nam potvrdjuje i cinjenica da u islamskim zemljama koje su izvan interesnesne sfere doticnih, tog \"ukokavanja\" i nema. Bok!

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
16:49 14.11.2009.

Cionistima smeta svatko tko ne razmišlja kao i oni Počevši od pok. Heidera, Huga Chaveza, Gaddafija, Putina itd, itd., itd. Svatko tko je za istinu i neprihvaćanje njihovih stajališta je komunist, nacifašist i džihadija.

VL
OB
-obrisani-
17:53 14.11.2009.

Hvala na minusima.Imao sam priliku vidjeti zajedničku fotografiju generala HOS-a i Jorga Heidera iz 91 snimljenu nakon što je Heider dao milijun maraka generalu za oružje...Heider,čovjek koji nije volio Slovence.Ali vama je netko rekao kako je to nacist,etc,etc...U 5 ujutroo tobož vozio 200 km/h BMW-om 7-icom kroz naseljeno mjestašce,priča za djecu.

VL
OB
-obrisani-
18:36 14.11.2009.

VW Phaeton je vozio koliko sam ja cuo, najsigurniji njemacki auto.

VL
OB
-obrisani-
18:45 14.11.2009.

Inace, bio je to sudar s izvanzemaljcima koji su poslije nesrece pobjegli. Nisu ih ni do danas uhvatili.

VL
OB
-obrisani-
19:06 14.11.2009.

Da,i Blaž Kraljević je zapeo u svemirski brod,a Falco,austrijski pjevač isto.

VL
TH
thevoice
07:38 15.11.2009.

znaci to je ta faca koja je totalno zbunila naj jacu zracnu obranu na svijetu , naj mocnije tajne sluzbe , naj modernije ratne zrakoplove , organizirao miniranje blizanaca nevidljivim minerima , cak je najvjerojatnije dojavio vlastima da na vrjememe izvuku iz zgrada silne poluge zlata koje su bile u trezoru ! stvarno je faca ,pa to je pravi superman ,a i lici na njega zar ne?

VL
BA
Barts
21:17 15.11.2009.

11.9 je Mosad ,CIA operacija ,da bi se Amerika smestila u Avganistan po nekim tvrdnjama.Vidite i danas nijedan istoricar sa sigurnoscu ne moze da kaze ko je zapalio Reichstag 1933 ,tako i ovo ,nece se to nikad saznati .

VL
OB
-obrisani-
15:29 13.11.2009.

Ne.Ali ti očito spadaš u kategoriju onih koji misle kako su napad na WTC izveli muslimanski teroristi.

VL
Avatar miletiml
miletiml
15:42 13.11.2009.

koji je vama k... ako za to niste nasli dovoljno dokaza onda u k... da je to ovaj jadnik napravio ne vjeruju ni mala djeca sretni sizif ili si provokator ili si glup ili ljijen da sam potrazis vise informacija o tome

VL
OB
-obrisani-
16:20 13.11.2009.

Izjava Salman Rushdia, CITAT : \"Zasto govorite kako je ovo rat protiv terorizma uopcene forme?! Nije svaki terorizam isti. On ima svoje ime. Jasno je da je ovaj najveci sveopci rat danasnjice, u stvari rat protiv politickog islama koji radjadja islamski vjerski terorizam\" KRAJ CITATA

VL
SM
simune mali
16:28 13.11.2009.

Kaj jos nije ljudima jasno da je \"buscheva amerika\" sve organizirala i opet se tupi...ma kome?

VL
OD
otac_domovine
16:35 13.11.2009.

Zamolio bih sretnog sizifa i njegove istomišljenike da se obvezno cijepe protiv svinjske gripe. Naime ne postoji nikakva urota niti mafija. To što nisu pronađeni ostaci aviona kod Pentagona i što je FBA zaplijenio snimke sigurnosnih kamera svuda okolo je slučajnost. Slučajnost je i to što su se blizanci srušili kao što se eksplozivom ruše stare zgrade. Slučajnost je i što je novinarka dossiera.hr smijenjena niti 12 sati nakon što je u njenoj emisiji politolog Petričić prokazao Tomislava Karamarka kao jednog od glavnih mafijaških bosova u RH. Ma daj sizife cijepi se molim te.

VL
OB
-obrisani-
17:29 13.11.2009.

faxfax, pa nisi baš u pravu jer kada pljujem Mesića ujke me odma zakite plusevima ko božićnu jelku tako da nije problem ni u dijalektu, pre bi se reklo da je nešto treće što prca naše koke a nije zec !

VL
OB
-obrisani-
18:06 13.11.2009.

Santo, nisam ni zidov, a ni cifut ... Jedino sto je ovdje jasno jeste, da si ti idiot. Nisi sposoban nijednog posta s necim konstruktivnim. Prava podrepna muha, imbecil ...

VL
FR
frka
18:37 13.11.2009.

Likom, ovaj me teror-brko 1/1 podsjeca na nama susjedne jugoistocne kaminodzije koji pri voznji sa cackalicom medju zubima, veselo pjevuse onu Severinu \"Ej sto volim miris kamiona\" Tko bi rekao da tip ima interes za avione i velike vatromete i i da jos slusa i Severinu pjevajuci uz nje \"Ej sto volim miris od benzina i jos vise od kerozina\" ?! Vise mi lici na one koji sa vatrom imaju posla iskljucivo kada rostiljaju cevape! Ali da izgled moze prevariti, evo dokazao nam je i ovaj kuwaitizirani Pakistanac! Jebote, a skoro da me tim izgledom prevario jer sam u prvi mah pomislo da je Bosanac! A i tko i ne bi pomislio kada lice kao jaje jajetu!

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
18:53 13.11.2009.

sizife Koja si ti budala od čovjeka. Tko je na ovome forumu ikada branio Al Quaeedu, talibane ili vehabije? Koliko se sjećam NITKO. O kakvome ti veličanju radikalnih islamista pričaš??? Ja sam isticao uvijek da je to zlo protiv kojega se treba boriti, kao i protiv fašizma, nacizma, komunizma - i šećer na kraju - tvoga cionizma. Da, dobro si pročitao. A on meni o jahanju na nekim devama, obrani islamizma i vitlanju mačem. Svaka ideologija bilo nacionalna ili vjerska je grozna.

VL
ST
strsica
22:54 13.11.2009.

A sto su to cekali do sada?? Jednostavno sami zashrali i sada lizu. Budale im samo vjeruju.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.