Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica
Povratak na članak

Od krvavog Uskrsa prošle su 24 godine

Prva žrtva bio je Josip Jović, mladi redarstvenik koji je s drugim kolegama upao u zasjedu pobunjenih Srba pokraj Plitvica

Komentari 77

DR
drugPlenky
10:17 31.03.2015.

Molim urednike svih hrvatskih glasila da vodi računa o neprimjerenim komentarima koji posprdno govore o prvoj žrtvi velikosrpske agresije na Hrvatsku, ti komentari su vjerovatno napisani iz Beograda od istih onih koji su ubili Josipa Jovića. Budući da takvi komentari vrijeđaju sve Hrvate molim da ih se ukloni s portala, hvala

VL
DR
drugPlenky
09:30 31.03.2015.

Halo Večernji hoćete slaviti i ubojice, pazi ovo prva žrtva na srpskoj strani, odvratno

VL
Avatar vitez
vitez
09:26 31.03.2015.

Obrisali ste komentare koji se zgražaju nad ovakvim tekstom, pa sam poslao dopis glavnom uredniku...obrišite ovaj komentar, admine! Poštovani glavni Uredniče, strašno sam šokiran Vašim člankom najave 24 godine od krvavog Uskrsa u kojem izjadnačavate žrtvu i agresora. Spominjete ujete u sistom kontekstu i istim riječima žrtvu policajca i "žrtvu " agresora Vukadinovića. Takvo ponašanje Večernjeg lista je dno dna Vaše uređivačke politike. Tražim od Vas ispriku i povlačenje teksta na način da jasno kažete da je ubijen terorist Vukadinović koji je bio u skupini koji su postavili zasjedu legitimnoj policiji. U suprotnom biti će to zadnji put da kupujem Večernji list i zadnji put da otvaram stranice Vašeg lista, a pokrenut ćemo i kampanju bojkota čitanje i kupovanja Večernjeg lista.

VL
CE
cenzura
09:30 31.03.2015.

U člančić od dvije rečenice posvećen godišnjici pogibije hrvatskog policajca staviti njega i teroristu (pobinjenog četnika) ne samo da je degutantno već i sramotno.

VL
Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
11:57 31.03.2015.

S R A M I T E S E VEČERNJI LIST ! Domovinski rat nije bio građanski, žrtve agresora i žrtve agresije ne izjednačavaju se ! SRAM VAS BILO!

VL
DU
Deleted user
10:59 31.03.2015.

S obzirom na gore navedeni članak gdje se izjednačava žrtva i agresor molim uredništvo VL-a da pokaže barem zrno pristojnosti te potpiše veleumnog novinara koji je napisao dotični tekst,unaprijed hvala !

VL
NE
neos
10:20 31.03.2015.

Evo vam svima dokaz zašto prosvjeduju branitelji u Savskoj 66. Sada kada znamo i ime jednog četnika, molim ministra branitelja, hrvatskih branitelja, Peđu Matića , da objavi i ostatak registra četnika koji su ubijali, silovali, pljačkali i palili po našojj domovini Hrvatskoj. Unaprijed hvala.

VL
NE
neos
10:29 31.03.2015.

I ono najvažnije. Piše kako se zvao četnik koji je poginuo. No molim da se objavi ime onog četnika koji je ubio našeg Josipa mučki i iz zasjede. Kako se on zove i gdje je sada ? To objavite, too nas jedino zanima . Molim odgovor druže Fred.

VL
ZA
zampioivo
09:51 31.03.2015.

Sramotan clanak Uzas jesmo li mi u Hrvatskoj ili u njima ne ostvarenoj zlo tvorevini vecernjak u kojoj drzavi ste vi Sramota teroriste slavite

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
09:48 31.03.2015.

VLprovodi Memorandum Sanu II !VL zašto ne tepate koljačima iz ISILa?

VL
AD
Aderton
09:56 31.03.2015.

gadi mi se večernji list, pa kakav je ovo članak??!! čuj prva žrtva na srpskoj strani, pobunjeni srbi,teritorijalac tzv.Krajine kakva retorika.. želite se dodvoriti ne znam kome ovakvim člankom ali gubite čitatelje koji su ovaj list smatrali donekle prohrvatskim listom..višee ne kupujem večernji list..

VL
DE
debelisef
09:56 31.03.2015.

ko da sam u krivom filmu ! je l' vi iz Vecernjeg ovdje sprdate citateljstvo ? Ko da vas placa Savo Strbac

VL
PN
premda_nije
10:05 31.03.2015.

Obzirom da imenima u naslovu izjednačavate od predsjednice RH nedavno odlikovanog heroja Josipa Jovića sa srpskim pobunjenikom, hoćete li vi kao medij barem "odlikovati" pobunjenika "medijskom medaljom za usposatvu regiona"?! Ili možda i vas odlikuju kolege-drugari iz Večernjih novosti?!

VL
UR
Urar
09:56 31.03.2015.

zbog ovakvih perfidnih članaka u kojima se najobičnijeg teroristu i četnika stavlja u istu rečenicu s poginulim hrvatskim redarstvenikom i masu sličnih uradaka, za večernji list već dugo nedam ni kune a i bližnje upozorim na izjednačavanje terorista i branitelja koje provodi uredništvo nekada cijenjenih novina. Uskoro će VL biti istoznačnica onom smeću od jutarnjeg.

VL
ZA
zampioivo
09:45 31.03.2015.

Rajko Vukadinovic jeli ti po Vecernjaku ptva zrtva stradala od fasista, sramite se Jeli drugovi jeli to pao prvi antifasista Rajko Vukadinovic za slobodu otadzbine

VL
Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
12:14 31.03.2015.

Tko je ta spodoba autor ovog teksta? Neka se javi i potpiše ako ima ono što ćemo za Uskrs farbati!

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
10:46 31.03.2015.

Hoćemo referendumsko pitanje. "Jeste li za to da se negiranje karaktera Domovinskog rata kažnjava bezuvjetno sa najmanje deset godina teške robije?" Sudac Turudić je potpuno u pravu, vrijeme je.

VL
EM
Emergo
11:52 31.03.2015.

Pa izgleda da se javno pocelo s onim sto drug Josipovic i njegova ekipa vec duze vremena zagovaraju i pokusavaju.Jasno,u dogovoru s njihovim mentorima i strateskim saveznicima. A to je izjednacavanje agresora i zrtve.Jer ovaj prostor treba pacifizirati da bibi drugi imali ekonomske koristi od toga.U tom cilju treba srbijanske zlocine umanjiti sto je vise moguce a njihovu agresiju i strasne zlocine koje su pocinili nad neduznim ljudima proglasiti gradjanskim ratom. Povijest se nekako ponavlja.1941 srbski pobunjenici cetnici digli su ruku na svoga hrvatskog susjeda.I pocinili strasne zlocine.Do konca 1945 vecina tih cetnika promijenila je kokarde partizanskim zvijezdama. I poceli su pisati bajke o hrvatskim zlocinima i izmisljati brojke stradalih u Jasenovcu. Ti isti ljudi digli su se 1991 protiv hrvatske drzave. I dobro znamo sto su htjeli i radili. I sada ih treba opet pomilovati i reci da se radilo o gradjanskom ratu.Vec vidjeno zar ne. Sva sreca mnogi u Hrvatskoj nemaju kratko pamcenje.Tko god zagovara izjednacavanje krivice i neki suzivot sa srbijanskim agresorima ne zeli dobro hrvatskom i muslimankom narodu.Pogledajte sto je srbijanska politika napravila na ovim prostorima od 1914 godina pa zakljucite.

VL
Avatar simbaVBKOs
simbaVBKOs
11:19 31.03.2015.

Ja ne mogu vjerovati što ovdje piše, pa vi gospodo (drugovi), čast izuzecima, ovim tekstom izjednačavate žrtvu i agresora i dajete legitimitet tzv. SAO Krajini i pobunjenicima protiv Republike Hrvatske, da imate imalo morala, obrisali bi ili prepravili ovaj tekst, izvjesnije je da ćete obrisati moj komentar, sramite se.

VL
ZA
zampioivo
10:04 31.03.2015.

Bravo Jure tsko bi hrvatski list trebao napisati ali gazde iz inozemstva naredile drugacije

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.