Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
New Mexico

Novi pokolj u SAD-u: Dječak (15) ubio dvoje odraslih i troje djece

SAD ubojstvo
BigPictures/PIXSELL
20.01.2013.
u 20:22

Muškarac, žena, dvije djevojčice i dječak su pronađeni mrtvi u subotu navečer u kući u gradu Albuquerqueu.

Američki 15-godišnjak ubio je dvoje odraslih i troje djece u saveznoj državi New Mexico, piše RT.

Muškarac, žena, dvije djevojčice i dječak su pronađeni mrtvi u subotu navečer u kući u gradu Albuquerqueu. LA Times piše da je dječak uhićen i optužen za ubojstvo i druga kaznena djela povezana sa pucnjavom u subotu navečer, izvijestio je glasnogovornik Ureda šerifa okruga Bernalillo Aaron Williamson.

Identitet žrtava još nije objavljen, a nije poznat niti dječakov motiv za ubojstvo pet ljudi. Istražitelji pokušavaju utvrditi i u čijem je vlasništvu bilo nekoliko komada oružja pronađeno u kući. Jedno od tih oružja bila je i poluautomatska puška.

>>Majka osuđena: Nasmrt pretukla sina jer nije naučio Kuran napamet

>>VIDEO S pištoljem pozirala za Facebook pa slučajno ubila brata

Ključne riječi

Komentara 12

KR
krilnik2
22:15 20.01.2013.

Pa prodaja oruzje i streljiva povecava BDP! A to sto sirotinja gine? Kolateral damage!

CH
chemica
22:54 20.01.2013.

Da živim u Americi i da imam taj njihov "rambovski" mentalni sklop, ma bilo bi me strah i rođenog mačka. Nikad ne znaš kada će živina da pograbi M16 ili što već maloumni gazda posjeduje da bi "obranio" vlastiti dom ( još da mi je znati od kog kurc*...). Kupiš živini Dante umjesto Whiskasa ili Sanabelle i nema te više. Uvrijedila se beštija jer priznaje samo vrhunsku hranu za kućne ljubimce. Ako ćemo pravo, ovo je postalo i "zabavno". Čekati trenutak u kojem će Ameri napokon shvatiti gdje su šuplji i početi masovno oduzimati vatreno oružje građanima. Što je više oružja u populaciji, to je veća vjerojatnost da će doći u ruke onih 1-3% psihopata.

RO
rotten
21:03 20.01.2013.

Ma njima stvarno ne treba Al Qaeda oni će se sami poubijati međusobno... Samo nastavite Ameri sa vašim Way of life i slobodnom prodajom oružja u supermarketima.....Dobro vam ide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije