Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog korupcije

Nova akcija USKOK-a i PNUSKOK-a: U tijeku uhićenja u Zagrebu i Zadru, sve je povezano s Josipom Rimac

Zagreb: Nasmijana Josipa Čulina (Rimac) dolazi na Županijski sud
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/10
06.11.2023.
u 09:06

"Nakon ispitivanja osumnjičenika USKOK će donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost", izvijestio je USKOK

Dvije osobe uhićene su u akciji USKOK-a i PNUSKOK-a zbog osnovane sumnje da su počinile koruptivna kaznena djela. Kako je USKOK istaknuo, uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji provodi PNUSKOK u koordinaciji s USKOK-om. Nakon ispitivanja osumnjičenika bit će donesena odluka o daljnjem postupanju.

"Navedene radnje provode se na području Zadra i Zagreba u odnosu na dvije osobe za koje se osnovano sumnja da su počinile koruptivna kaznena djela. Nakon ispitivanja osumnjičenika USKOK će donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost", izvijestio je USKOK.

Uhićenja su povezana uz Josipu Čulinu ex. Rimac. Neslužbeno doznajemo da je akcija usmjerena prema bivšoj rektorici Sveučilišta u Zadru Dijani Vican te jednoj građevinskoj tvrtki iz Zagreba.

VIDEO Nova akcija USKOK-a i PNUSKOK-a: U tijeku su uhićenja u Zagrebu i Zadru

GALERIJA Nasmijana Josipa Čulina (Rimac) dolazi na Županijski sud

Zagreb: Nasmijana Josipa Čulina (Rimac) dolazi na Županijski sud
1/7

Komentara 25

Avatar Idler
Idler
09:34 06.11.2023.

Ni bitno kolk ih je uhićeno neg kolk ih bu završilo iza gitrih !

Avatar majkuvam
majkuvam
10:36 06.11.2023.

Dajte joj preko EU-a neki položaj u Ukrajini!Sa svojim iskustvom će se ona tamo brzo snaći...

KL
Klipan
11:43 06.11.2023.

Nista tu Uskok ne bi niti prstom pomaknuo, da ih EU tuzitelj u ZG ne natjera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije