Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Münchenski proces
Povratak na članak

'Svjedoku, agentu Miši, Njemačka je dala 700 maraka'

Perkovićev odvjetnik tvrdi kako je Sindičić dvostruki agent još od 1970. godine kad je potpisao suradnju sa službom. Krunski svjedok nije vjerodostojan, tvrdi Nobilo. Iz Münchena izvještava Silvana Perica

Komentari 68

BU
Bulaba
09:54 20.10.2014.

A što su ti dokazi...nego, zašto Nobilo brani udbu, a ne Perkovića? Evidentno je da se zločin dogodio, ali Nobilo ne pokušava stvoriti razumnu sumnju, nego opravdava zločin. Očito su dokazi protiv Perkovića prečvrsti. A najbolja je fora pokušaja diskreditacije svjedoka. Halo, radi se o činu državnog terorizma i serijskim ubojicama, svatko tko ima neka saznanja o likvidaciji je iz tog miljea, sigurno nisu časnim sestrama davali povjerljive informacije. Isto kao i kod mafije, mafijaškim bossovima se presuđuje gotovo isključivo na temelju insiderskog svjedočenja podređenih mafijaša. Slabo to ide malom udbilu, slabo.

VL
MA
margaritas
09:58 20.10.2014.

Puca partija po svim savovima

VL
MK
marcel.kocan
09:46 20.10.2014.

I kakve to veze ima sa suđenjem Perkoviću? Sindičić uopće i nije svjedok na tom suđenju...

VL
DR
dragang
10:50 20.10.2014.

ovaj novilo je najveci UDBAS medju njima

VL
GU
gustirna
10:37 20.10.2014.

Zna reci novinarima od kada je sindicic dvostruki agent ali ne znade reci od kada su on i njegov tatica agenti udbe.

VL
CE
cenzura
10:58 20.10.2014.

Po napisima, komentarima i komentatorima jasno je vidljivo da Krsnik ima potpuno pravo. Uhićenje Bandića i ostalih baš u ovom trenutku Cvitanovo je maslo kako bi s skrenula pozornost sa ovog suđenja.Zar se već zaboravilo da se Cvitan žalio na riješenje o izručenju Perkovića?? I cijenjeni novinari samo citiraju Udbila a ne (kako bi trebalo) tužitelje jer se sudi bez i malo sumnje zločincima.

VL
Avatar Neron
Neron
10:03 20.10.2014.

Nobilo pokušava, kad dobar sin Partije (ne zaboravimo da je on bio državni tužitelj u bivšoj Jugoslaviji i očito dobro surađivao s raznoraznim Perkovićima, Račanima i sl.), postaviti stvari na način da je hrvatska emigracija ugrožavala ustavni poredak države Jugoslavije te se protiv hrvatske imigracije trebalo boriti kako bi se održava Jugoslavija. Zaboravlja jednu činjenicu: imigracija se uistinu borila protiv Jugoslavije kao što se hrvatski narod tijekom rata borio protiv Jugoslavije jer je Jugoslavija bila hegemonistička tvorevina s vladavinom terora Komunističke partije. UDBA (i cijeli sustav represije - policija, sudstvo, tužiteljstvo) je bila neprijatelj svakoga tko se želio osloboditi takove nedemokratske vlasti. UDBA nije bila zaštitinik države, UDBA je bila napadač na svakoga tko se želio osloboditi iz tamnice.

VL
DU
Deleted user
10:50 20.10.2014.

Naravno da to Nobilo zna, ali nema veze sad ćemo pisati samo o Bandiću.

VL
DI
Demokracija i sloboda
12:41 20.10.2014.

Komunsitički teroristi pobili su u cijelome svijetu preko sto milijuna ljudi? Tko može braniti takvo nešto? Samo idioti i zločinci!

VL
SP
Spezispezi
10:10 20.10.2014.

Ono sinoć s Banidićem je do sada Josipovićev najjači potez otkada je zasjeo na Pantovčak. Očito ima jaki tim i cijelu državu i njene istitucije drži u šaci. Jadnoga i naivnog Bandrerasa godinama imaju na nišanu, samo su čekali s pravom kartom da ga odigraju da se priguše vijesti sa suđenja iz Njemačke.

VL
ĆA
ćaćaća
11:36 20.10.2014.

onaj ko je uz udbu godinama i on je udbaš..on sigurno zna sve njihove tajne i služi njima..

VL
VJ
vjerovnik
11:37 20.10.2014.

niti jedan od navoda iz ovog teksta ne opravdava ubojstva ... ali yugo-udba kao i obično misli kako oni imaju pravo ubijati koga hoće, zato što je netko tamo negdje isto nešto napravio

VL
AD
adiafora
12:06 20.10.2014.

Ah i to je razlog da su baš sad uhitili Bandića da ovo suđenje padne u drugi plan.

VL
DU
Deleted user
12:54 20.10.2014.

Opet imamo izvjestaj Silvane sto ce reci Nobilo, a ne izvjestaj iz sudnice, Silvana nisi trebala radi ovakovog izvjestavanja putovati u njemacku na sudjenje, mogla si razgovor obaviti i telefonom, Silvana nas zanima sto se desava u sudnici, a nene sto lamentira Nobilo, njegove lamentacije slusamo godinama!!!

VL
Avatar gutenabend
gutenabend
13:09 20.10.2014.

Zadivio me Anto Nobilo. Nedavno se hrabro isprsio pred njemačkim sudom i odbrusio: bobu bob, a popu pop! Zamislite, bivši fašisti naumili suditi sadašnje antifašiste! "E, nećeš razojniče!" mamićevski skoči Anto. Njegov žestok i superioran nastup iznenadio je suca koji se pred svima počeo tresti. Od smijeha! Sudac mu je umiljato objasnio da "prodaje maglu". Zašto? Pa Anto je samo pokušao objasniti neukim sucima da su Hrvati morali likvidirati neprijateljsku emigraciju jer je emigracija namjeravala stavljati eksploziv njemačkim turistima pod luft-madrace na jugoslavenskom Jadranu. Kako su im pri tom zločinačkom cilju pomagale njemačke tajne službe (BND), treba suditi Njemačku za terorizam, a Perkovića osloboditi. Zanimljiva teorija! Ta teorija ima samo jednu dobru stranu: obrana je zadobila iskrene simpatije sudskog vijeća što će Perkoviću sigurno puno pomoći! Međutim, i to je nešto! Obrana je predložila da se osumnjičenik za ubojstvo vatrenim oružjem pusti na slobodu i da se sa slobode brani istim oružjem.

VL
Avatar gutenabend
gutenabend
12:58 20.10.2014.

Tu udbašku maglu koju prenosi teklić Silvana Perica od kriminalca i udbaša Nobila se ne može prodavati na njemačkom sudu.

VL
AP
apolon
15:38 20.10.2014.

Hahaha...Kakav članak Silvane, grozno za čitat!

VL
AP
apolon
15:44 20.10.2014.

Piše jednakim stilom kao u slučaju Ukrajinske krize, vidi nešto što u praksi ne-postoji dok realitet posve ignorira!? Mišljenja sam da će i konačan ishod ove sudske presude biti jednak kao u slučaju Ukrajine...tj. u potpunoj kontradikciji sa njezinim člancimaotpunoj kontradikciji sa njezinim člancima !!!

VL
BU
bubimir55
21:01 20.10.2014.

Udbilo je dobro upučen, ko pravi insider.

VL
IV
ivokroate
22:46 20.10.2014.

nobilo brani u stvari i sebe i svoje i trenutnu vladu (udbase) u hrvatskoj. samo pripazite,za predsjednicke izbore se priprema prevara,istina je josipovic nema ni 3% glasova a ni njegova mirela jos manje a njihove agencije pokazuju da imaju obojee po 68% glasova,cak ni u prozente se ne razumiju....

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.