Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Innsbrucku

Nizozemski princ bori se za život nakon što ga je zatrpala lavina

Nizozemski princ s obitelji
AFP/PIXSELL
17.02.2012.
u 17:46

Princa je lavina zatrpala na skijalištu u bilizini Lecha gdje dio nizozemske kraljevske obitelji provodi zimske praznike

Nizozemska vlada potvrdila je da je princ Johan Friso (43) u kritičnom stanju te da je hospitaliziran u bolnici u Innsbrucku nakon što ga je zatrpala lavina, prenosi Fox News.

Najmlađi sin kraljice Beatrix, koji se 2004. godine odrekao prava na prijestolje kako bi mogao stupiti u brak s aktivisticom za ljudska prava Mabel Wisse Smith, bio je 15 minuta zatrpan pod snježnim nanosom prije negoli su ga izvukli i reanimirali spasioci.

Sve se to dogodilo na skijalištu nedaleko od grada Lecha gdje se dio nizozemske kraljevske obitelji nalazi na zimskom odmoru. Objavljeno je da kraljica Beatrix nije bila sa sinom u trenutku nesreće.

Komentara 8

OB
-obrisani-
18:22 17.02.2012.

Ima Boga....ali premalo....

OB
-obrisani-
19:50 17.02.2012.

Lech am Arlberg,jedno od najlijepsih skijaskih mjesta ali i mjesto gdje su najcesce lavine... Nek mu Bog pruzi snagu i da sve dobro bude....

KU
kukuriku
21:15 17.02.2012.

..kako to oni misle \"Beatrix-nije bila sa sinom u trenutku nesrecé\"??...pa stara multimiljarderka ima priko 74 godine...\"i bez skija\"!!..-:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije