Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istina obitelji Bilali
Povratak na članak

Hajdin Bilali: Još sam u šoku, neopisivo mi je neugodno

Večernji list prvi donosi priču obitelji Bilali koja je odlučila za naš list progovoriti o tome što se zaista dogodilo kobne večeri u Poreču kada je nastradao nizozemski turist

Komentari 294

Avatar Azriel
Azriel
09:55 25.07.2014.

Ma sunce moje malo, skromno i skrušeno. Eto kakvu nesreću ima u životu. Nizozemac pao, i udario glavom, i tak pet šest puta. A mi svi odmah skočili na njega. A po faci vidim da je skroman, skrušen i dobar, i nikad nikog nebi ozlijedio.. Baš smo nepravedni svi skupa.....

VL
KB
kresh.belec.kb
10:01 25.07.2014.

obitelj drzi do casti i ugleda? a kaj deda nije clan obitelji? ili je on najugledniji zatvorenik? postoje razlicite vrste ugleda.

VL
SA
SI aka SI
10:19 25.07.2014.

Hajdin je vidno potresen jer je shvatio da bi mogao robijati. Zuruf je potresen jer je shvatio da bi mu mogao pasti promet. Nizozemac je izgubio sigurnost i pao na glavu, a Hajdinovi rođaci ga nisu udarali nogama nego su mu zapravo pružili noge da se ima za šta uhvatit kad ustaje, Ali taj Rolerman je toliko nespretan da se još gore ozlijedio. Bokser koji ne smije spominjati jer je pod istragom zapravo koriste za odštopavanje sudopera u kuhinji, a sada se tu našao slučajno jer je Zuruf dao Čevčedu da odnese Hajdinu ili Rami da još malo pomognu onom nes(p)retnom Rollermanu čija djeca nisu zapravo vrištala od šoka nego su cijukali od veselja što svi pomažu tati

VL
DI
Dijaspora
10:19 25.07.2014.

Za par dana će Nizozemac biti kriv...Uz pomoć novinara???'Ma koji k"rac dolaze ovamo. Zar ne bi bilo bolje da samo pošalju devize....Kad već nisu spremni čekati satima... Doživio sam sličnu sudbinu ( što se tiše čekanja) .Sva sreća što sam imamo živaca čekati sat i pol na večeru. Ne daj Bože da sam se pobunio....Vjerovatno bi sada bio u gipsu...

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
10:18 25.07.2014.

Čovjeka premlatili pred djecom, djeca ce cijeli zivot imati psihicke posljedice zbog ovog dogadaja, a on se pravi zrtva kao i cijela nasilnicka obitelj! Treba ih zatvorit na duze vrijeme, a onda pravac od kud su došli!! Užas! Kad se taj nizozemac vrati nazad bas me zanina kak bu predstavil nasu drzavu! Sramota!

VL
DU
Deleted user
10:12 25.07.2014.

Po faci vidim da je čovjek u pravu i da ni slona ne bi zgazio.

VL
NE
neki
10:04 25.07.2014.

Ne znam zašto ste dali prostor u medijima nasilniku?

VL
SN
sa-nja
10:07 25.07.2014.

Eto, takvih njuski je pun Porec. Kao da si u Pristini, a ne u Hrvatskoj. Slicno je i u Rovinju.

VL
ET
etika
10:39 25.07.2014.

Pitanje: koliko su platili za ovako dobar PR ? Kako taj dečko dobro priča :) No ne mogu se oteti dojmu da je veća je šansa dobit na lotu nego da isti gospodin zna značenje riječi : zaposlenik, referirati se,, nesporazum, činjenice... Bilo bi simpatično čuti tonski zapis intervjua :)

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:01 25.07.2014.

Hajdin kaže da je još u šoku....A u kakvom je tek šoku bio nizozemac kada ga je ova šmrkljavac tukao bokserom ???? Kada ćeš ti shvatiti da je gost uvijek u pravu, izuzev ako ne remeti javni red i mir.....Ali onda se poziva policija i ona riješava stvar....

VL
Avatar petrolio
petrolio
10:06 25.07.2014.

još bi mu čovjek povjerovao da mu drugom članu obitelji ne sude zbog drugih kaznenih djela, a ovako je jasno da je sve to samo gluma kako bi dobio što manju kaznu! da su porečani pametni nikad niti jedan nee bi više kročio nogom u taj objekt, a takvu preporuku davali bi svakom gostu s kojim bi došli u kontakt! ništa bilalijeve neće boljeti tako kao gubitak prihoda!!!

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:56 25.07.2014.

Meni je neugodno, ali pokušajte me razumjeti, sve je to biznis na 14 živimo od toga posla i moramo što prije satrat turiste...

VL
KO
kos52
10:03 25.07.2014.

Sve ono što rade naše turističke zajednice na promociji hrvatskog turizma pada u vodu sa ovakvim primitivnim naćinom ponašanja.Zato treba razmisliti da li takvim osobama uopće dozvoliti rad u turizmu.Grad Poreč bi isto tako trebao razmisliti da li je uputno takvim osobama davati gradske prostore na korištenja.

VL
MT
mile the king
10:39 25.07.2014.

oni i dalje zive po zakonima leke dukadjinija, greh je ubiti sciptara ali ne i nevernika, krvna osveta je cool, zena je kriva za silovanje... i to je njihov civilizacijski maximum.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
10:05 25.07.2014.

Od ovog posipanja pepelom, više bi me interesirala analiza, mogućih neugodnih posljedica po hrvatski turizam!

VL
ME
meridius
10:25 25.07.2014.

Zanimljivo već 5 članak o događaju u Poreču na Večernjaku u protekla 4 dana... i to 3. u nizu gdje se govori pozitivno o Bilalijima... zašto se nije Nizozemca interjuiralo da čujemo što on ima za reći? ili njegovu ženu? djecu? ostale goste terase?

VL
CR
crocro
10:25 25.07.2014.

Kaže da oni žive od turizma. Možda. Ali zašto je zaboravio da živi od turizma kada se otišao potući. Da li on zna kakvu će si reklamu napraviti ako dođe do izgreda, a kaže da živi od turizma. A zaboravio je geslo: gost je uvijek u pravu. Stvar je u tome što oni imaju puno gostiju u svojim lokalima. Kada imaju puno gostiju to znači da se u njihove džepove slijeva nekontrolirana količina novca. I toga novca je previše. Toliko ga je previše da im se čak isplati zakačiti s gostima, pa ako neki i odu, ništa se neće dogoditi. Dolaze drugi koji ostavljaju svoj novac njima u džepove. Njima koji kažu da od turizma žive. Kao drugo, da li se on pita da je njegov lokal manje važan od grada Poreča koji je pretrpio sramotu i loš glas u svijetu turizma. Kao treće to se dogodilo u Hrvatskoj i on će u svijetu spominjati događaj u Hrvatskoj kojoj je također nanio neprocjenjivu štetu. Takvih huligana i nasilnika Hrvatska se treba rješavati. Zadnji puta sam istaknuo da mu takvo ponašanje u Švicarskoj ne bi palo na pamet jer bi znao da istog trenutka može pakirati stvari i seliti iz Švicarske. A da li će seliti iz Hrvatske. Pa neka seli na Kosovo, Srbiju, Albaniju, Bugarsku, Makedoniju i dr., pa neka tamo očekuje pune terase ljudi koji mu guraju novce u džep. Tamo bi se gostu klanjao na koljenima da mu uđe u lokal. A kada mu u Hrvatskog gosti sami navaljuju u lokal trošiti novac, onda ih zbog količine treba povremeno rastrjerivati. I sramotiti Hrvatski Poreč i Hrvatsku. Ako se ovaj neadekvatno ne sankcionira, tako se onda mogu ponašati i ostali i uništiti nam Hrvatski turizam. A sada bi tim turistima platio sve troškove koje su imali u Hrvatskoj. Znači točno je da imaju novca za izvoz. Pa kada je tako neka i Poreču i Hrvatskoj nadoknadi štetu prije nego počmu pakirati kofere. Ma, ne boj te se, neće biti nikakvog pakiranja. Život ide dalje. Ipak mi nismo Švicarska.

VL
SC
schteff
10:32 25.07.2014.

pravi intelektualac. oličenje kulture i istarske gostoljubivosti... ;-) loše je to što će sad poreč biti obilježen zbog dripca od 23 godine.

VL
DU
Deleted user
10:26 25.07.2014.

Baj kaj?? Sramota za turizam,cjela familija je sramota,zanima me šta bi zaposlenici rekli njihovi o njima da smiju?Jedino ako nije cjelo pleme zaposleno njihovo,SRAMOTA!

VL
CR
crocro
10:27 25.07.2014.

Jako mu je teško. On je u šoku. A njegov gost u bolnici. On misli da je veći patnik.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.