Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milorad Pupovac
Povratak na članak

'Rašković će trebati reći tko ga pritišće i s kim se susreo dan prije konzultacija'

– SDSS je pritiskala stranka s kojom smo godinama bili partner u vlasti, a gospodina Raškovića tko pritišće, to će on trebati kazati svojim stranačkim kolegama – rekao je Pupovac

Komentari 137

KO
korlat
19:56 27.11.2015.

Gledam HTV i ne vjerujem Milorad Pupovac drži lekciju naciji, zna sve tko se sa ki sastao u kom hotelu sa kim je tko razgovara pitam se tko ga informira BIA ili SOA ili pak obje agencije, iza toga nam serviraju ambasadora Rusije u RH. SVE MI SE ČINI I MISLIM JESAM LI GLEDAO RTS.

VL
Avatar NikadRobom
NikadRobom
20:06 27.11.2015.

Radujem se danu kada cemo ukinuti ove etno politicare.Hitno treba mijenjati i Ustav,da se ovakvi muljatori sprijece.Kako osoba koja dobije 800 glasova postane zastupnik etnicke skupine i k tome kao peto kolonas raditi i blatiti drzavu od koje dobiva pozamasna sredstva?I ako je istina da mu se nudi mjesto podpredsjednika Vlade???Zanzibar je mila majka.

VL
TR
Trajkovski
20:14 27.11.2015.

Kakav ružan i zastrašujući intervju upravo na (H)TV-u! Neviđen u bližoj i daljoj povijesti javne televizije... Mučan linč čovjeka koji se - pazite sad - usudio uskratiti potpis Zokiju Veličanstvenom! "Nepristrana" voditeljica ga proglašava lažnim braniteljem, čudi se što joj se ne javlja - a Pupovac nenormalno mirnim glasom govori kako se Rašković u zadnje vrijeme ponašao "nervozno" pa "znamo mi i gdje je bio, s kim je bio, što je radio"! Istovremeno sam Rašković govori da mu stranačke kolege prijete likvidacijom - što je naravno prešućeno u ovom sjevernokorejskoj - pardon hrvatskoj TV... Oni nekakvi pravobranitelji bi trebali promptno reagirati - jer ovakvo medijsko strijeljanje sutra možda čeka i sve nas!

VL
SL
stipe.lasic
20:14 27.11.2015.

Ovaj milojko pupavac se zalijepio za saborsku klupu i ko pijavica za proracun hrvatskih gradjana mars u srbiju kad svak ziv zna da prezires sve zivo hrvatsko

VL
BK
branko-kockica
20:01 27.11.2015.

Ovo je nevjerojatno da danas popodne jedan saborski zastupnik javno kaže da mu iz njegove stranke prijete da će ga skratiti za glavu, dakle direktno je optužio vodstvo stranke a ne nekakve pojedince, i da do večeri nitko ne uhapsi Pupovca i Stanimirovića, nego im se još daje prostora u medijima da i dalje uvijeno prijete? Pa kakav je to cirkus? Gdje je policija? Čekate da ovom Raškoviću stvarno netko odrubi glavu ili što?

VL
DH
dalibor.hren
20:03 27.11.2015.

Gledao sam film: "Ma, marš na Drinu!"

VL
Avatar kravata
kravata
19:59 27.11.2015.

Zalosno i nepravedno da jednoj slobodnoj drzavi manjine i to problematicne preduvjetuju ili bolje receno odlucuju vladara.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
19:50 27.11.2015.

Ovakva gadost i primitivzam u službi pridobivanja još jednog mandata Milanoviću je prestrašan, zar to ljudi ne razumiju i ne vide što se dešava? Nije važno što su znali da je taj Rašković lažni neprijatelj, al važno je da see on predomislio i to jer ga "obaviještajno podzemlje" prisililo... koji prostor na javnoj televiziji i kako to prikazuju, strašno, u maniri najboljih udbaših akcijskih filmova.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
21:11 27.11.2015.

Ma vidite li narode ovu pametnu glavu koji je po profesiji Srpski političar na plači već četvrt stoljeća u Hrvatskom Saboru, sad vidite On je donio potpise Milanoviću a sa kojim sa ne slaže njihov član a koji je izložen pritiscima ( mogu znati kakvi su pritisci Srba jel sam i ja bio izložen njihovim pritiscima kako zarobljenik srpskih koncetracijskih logora te vrlo dobro znam nihov način pritiska) a sad ga treba naći i prisiliti Ga da sa "urazumi" po njihovu značenju te riječi. Zato se i Milanović okretao te nije mogao pokazati potpise jel su krivotvoreni. Polako sve če doči na svoje. Pozdrav dobrim ljudima

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:04 27.11.2015.

Koliko je meni poznato srpsko pitanje u republici hrvatskoj je rješeno, ne razumijem ovog seoskog strančara osobne koristi, šta on oće, malo mu para, a jelte, pih ta nemojte kasti......

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:46 27.11.2015.

Svi ti iz SDSS-a su prikriveni četnici koji su obilazili četnike dok su granatirali Osijek, Sl.Brod, Sisak, Karlovac, Gospić, Zadar, Šibenik....i danas 2015. daju lekcije usred dnevnika i za to plačamo pretplatu...pucamo po šavovima

VL
PI
pinichi
20:46 27.11.2015.

Koliko znam iz biologije, pupavac je ptica krasnoga perja, ali užasno smrdi... Uh, kako samo užasno smrdi............

VL
Avatar poglavito
poglavito
19:58 27.11.2015.

Kako je iskren ovdj Pupovac ?

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
22:04 27.11.2015.

Mr. Bean je politički podlac i spletkaroš kakvog HR nije vidjela od nezavisnosti.

VL
DU
Deleted user
22:15 27.11.2015.

Ovaj dnevnik danas zapamtit, aktere, voditelja, gosta, glavnog urednika, ravnatelja tzv HRT kazniti onemogućivši im ikada više u slobodnoj Hrvatskoj da se bave profesijom slobodnog novinarstva..eventualno mogu raditi kao glasnogovornici SK!

VL
KR
kruti
22:57 27.11.2015.

ne znam ko više uopće gleda to smeće od radmanovizije tak da je ovog ljigavca na sreću gledalo i slušalo jako malo državljana države koju on ne može podnijeti,osim naravno pinke koja uredno curi u džepić,ihihihi

VL
Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
22:56 27.11.2015.

Do kada će ovaj četnički lopov dobro živjeti pljačkajući naše poreze? Ima dva radna mjesta: saborski zastupnik i profesor na fakultetu. Žalosno!

VL
DU
Deleted user
22:12 27.11.2015.

Ovaj cirkus, od nekakvih manjinskih cirkusarija, koje usput budi rečeno skoro nigdje u Europi ne postoje,pod hitno treba ukinuti tj. izbaciti iz Ustava.Imaš hrvatsko državljanstvo, imaš sva prava, bez obzira gdje si rođen ili tko su ti preci.I ništa više ni manje.

VL
AN
anihani
21:58 27.11.2015.

ovaj sve zna ,i ti znas gdje su nasi nestali iz Vukovara ,trebao bih nam reci ,a ne zelis nam reci .............

VL
CR
crocro
08:02 28.11.2015.

Zašto se bune srbi u Hrvatskoj? Zašto traže nova prava nad pravima? Zašto slano traže veća prava od Hrvata u Hrvatskoj? Zašto ista takva prava nemaju Hrvati u srbiji? Gdje su oni u medijima i TV dnevniku u srbiji? Pupavac je zastupljeniji u medijima od predsjednice države. Traće neka nova prava nad pravima a una rukovodćenim radnim mjestima na svim nivoima ukljkučujući i državne institucije, zastupljeniji su daleko više nego je njihov postotak sudjelovanja u stanovništvu. A zašto traže sve više i više, zašto oni ne hvale Hrvatsku već je kude, zašto stalno gledaju da je dodatno iscrpe i da se još više infiltriraju u sve pore Hrvatskog društva, gotovo do nivoa vladanja Hrvatskom. Zašto? Pa odgovor je jednostavan. Pa to Hrvatska dopušta i uopće neće postaviti pitanje prava Hrvata u srbiji. A zašto Hrvatska jednom ne stavi karte na stol i kaže im kolika su im prava iznad svjetskih kritertija. Zato, što nije na vrijeme ukinula aboliciju i provela postupke protiv rušitelja i mrzitelja Hrvatske. Zato su takvi rušitelji i mrzitelji Hrvatske slobodni u sve većim zahtjevima jer su sigurni da im Hrvatska sve daje široke ruke i otvorena srca. A da je provedeno ukidanje abolicije, tek bi onda stanje na terenu bilo realno i tek bi onda počeli razmišljkati o Hrvatskoj kao svojoj domovini.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.