Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nisam politički mrtvac'
Povratak na članak

Vladimir Šeks: Ako se Vlada ne posloži, Karamarko će imati protukandidata

Partneri u Vladi moraju prihvatiti i shvatiti da je gospodin Tihomir Orešković predsjednik Vlade i da se njime ne smije i ne može manipulirati niti mu uvaljivati svakakve podvodne mine

Komentari 46

BR
Brandfackel2
12:32 11.02.2016.

Eliksirom mladosti Sovu je najvjrojatnije počastio Manolić... Srebrni metak i glogov kolac jedino su rješenje za udbaše! Osim ako si kao Vladimir sami ne presude cirozom jetre...

VL
LU
Lujo123
12:29 11.02.2016.

Gospodo iz HDZ-a i MOST-a, žurno uništite tu četničku bandu koja napada demokratskim izabranu hrvatsku vlast ili odstupite. Nismo vas izabrali zato da se ponašate kapitulantski prema neprijateljima naše Domovine. Da smo se mi u ratu tako ponašali naše Domovine danas ne bi bilo, Dakle krenite odmah oštro jer i ovo kaj delaju ti srpski namjesnici u RH nije ništa doli otvoreni rat protiv RH samo drugim oružjem. Imate sve pravo to jezgro fašizma uništiti svim sredstvima, Ne zaboravite da su svi fašizmi u povijesti nastali organiziranjem nekih marginalaca i njihovim nasilnim rušenjem demokratskih struktura i preuzimanjem vlasti. Fašizam je vladavina manjine nad većinom i tražimo od vas da ga u korjenu uništite! ILI ODSTUPITE i dozvolite nekom drugom da obrani RH od nasilnog dolazečeg fašizma!! ZDS!

VL
Avatar Abcda
Abcda
13:42 11.02.2016.

Pod hitno treba vratiti Sanadera u vrh HDZ-a. Karamarko je "nevidljiv", suti na svim jezicima.

VL
DU
Deleted user
14:52 11.02.2016.

Seks ima svoju crnu knjizicu sa imenima i aktivnostima stranackih drugova. Mogao bi lako na celo stranke. Svatko tamo ima par aktivnosti koje zeli sakriti od javnosti.

VL
DU
Deleted user
14:54 11.02.2016.

Hahaha... da će Šeks postati moralna vertikala, to nekako nisam očekivala...

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
13:39 11.02.2016.

Šeks, odlaziš sa političke scene kao negativac. Jadno, ali nisi bolje ni zaslužio, a moglo je i trebalo je bolje.

VL
DU
Deleted user
14:28 11.02.2016.

Vječni Vladimir Šeks. Možete mu reći da je alkić ...daje prevarant...da je ovakav i onakav, ali on je jednostavno uvijek isti borac za Hrvatsku. Njegove riječi da će beznačajnici i niski karakteri strovaljivanjem u blato drugih koji imaju značaj,samim time svoj bezanačaj popraviti, pokazuju sve iskustvo i veličinu Vladimira. Ista priča se može primijeniti na "slučaj " Hasanbegović. Tko su ti moralisti Stazići, Marasi, Đurići i popovi Pravoslavne crkve i njihov glasnogovornik Pupovac (koji veličaju dokazanog četničinu Đujića) da jednom mladom čovjeku nabijaju krivnju prošlog vremena. Vrijeme će pokazati koliko je Šeks bio u pravu, a samim time da su i napadi na mladog ministra zlo prošlog vremena. Samo, današnji "politički znalci" i komentatori ne znaju dalje od "druže Tito miti sekunemo"!!!!

VL
DU
Deleted user
12:28 11.02.2016.

Bravo Vladimire...

VL
MA
maddog
12:47 11.02.2016.

ma daj molim te takvih kao taj tvoj prijatelj zatvor je pun a tko će njima pomoći,ako si utjecao na komisiju trebaš biti kazneno gonjen ako smo svi jednaki po zakonu i nemoj se vaditi na neku ljudsku dobrotu vrijeđas intelegenciju većini hrvatskog naroda!

VL
OM
omolje
13:01 11.02.2016.

Goldbergovi roditelji nisu odgajali svog sina kao ni ti svog jer ti je bila draža čašica brlje od onog šta je Domagoj radio. Tako i Goldberg droga i oružje i preprodaja našoj djeci. Treba ga pustit da nastavi sa rađom.. Treba tebe i njega javno streljat za primjer drugim.

VL
Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
12:53 11.02.2016.

sova i garavi su legende hdz-a

VL
NI
nindjago
16:13 11.02.2016.

Bravo Vladimire da te nema trebalo bi te izmislit

VL
HK
Hdz_kriminalci
12:54 11.02.2016.

Veci je politicki mrtvac Karamarko nego Seks..od Karamarka ama bas nikakve koristi osim kad nas nasmije njegovim "mudrim izjavama"

VL
Avatar Zoran Kociper
Zoran Kociper
07:27 12.02.2016.

Ne mogu niti želim govoriti o gospodinu Šeksu kao privatnoj osobi,prvo,jer je to nepristojno,a potom,kao čovjeka ga cijenim budući da je pretrpio dosta bolnih trenutaka i tko to ne poštuje ne zavrjeđuje nikakav respekt.Međutim,kao političara,e tu,nemam lijepih riječi,ne zbog neslaganjaa sa njegovim političkim stavovima (u podosta toga imamo sličnea razmišljanja),već zbog toga što je ,kao stari borac HDZ-a,dopustio da u vrh stranke uđu tipovi poput Karamarka,Jandrokovića,Miloševića,Sanadera,...,što je dopustio da se HDZ pretvori u pljačkašku udrugu,što nije reagirao kada je u očima birača HDZ počeo nepovratno tonuti i kada je politika hrvatstva poprimila obrise gluposti i teatralnog kvazidomoljublja...Morao je dići svoj glas,a nije.Eto,to mu zamjeram.

VL
DA
darwil
16:30 11.02.2016.

Šeks stvarno ti je vrijeme za odmor ako misliš da će Karamarko uz Vasu i tajne službe imati protukandidata. Nema šanse.

VL
SO
Somelier
11:13 12.02.2016.

Karamarko će ionako imati protukandidata samo što to ne će biti Šeks već Plenković.

VL
Avatar comparator
comparator
18:52 11.02.2016.

Komunizam je zlo !

VL
DU
Deleted user
12:29 13.02.2016.

Treba staviti točku na " i ", Ustaše nećemo i gotovo! Zlodjela Četnika sam se hvala bogu nagledal za Domovinskog rata, a mrtvaci svugdje isto zglediju! No, rekel bum jednu misao: „Englezi, koji su do svog svojeg zlata došli ubijanjem i otimačinom u svojim kolonijama, Indiji, Africi, roblje, Americi, pa Portugal, Španija, Inke Asteke, Maje, zlatom pretovareni brodovi: Amerikanci ratuju nakon Hirošime već 70 godina, nikome ništa! (Indijanci) Što uče njihovi klinci u školama? Čime se može pohvaliti jedan Englez, Španjolac, Portugalac, Amerikanac! Ti isti iz Europe kriče:"Ustaše", a što je s "Četnicima" i iz II sv. rata, a iz Domovinskog rata! Nemate se čega sramiti Hrvatine! Svi Europski narodi ogrezli su i zrasli na pljački, ak hoćete od Vikinga do Rima! No, nećemo dozvoliti nikome da nam se miješa u unutarnju politiku zemlje! Mi jako dobro znamo što su i tko su "Ustaše" i takvi neka idu od kuda su i došli! Treba za jemput sve lepo dokumente složiti, staviti plombu i metnuti u arhivu vjećne Povijesti! To se jemput dogodilo, ne ponovilo se!!!!! Hvala Vam na pažnji dragi Hrvati! Za navek bili ponosni!!!

VL
Avatar Sandokan
Sandokan
12:51 11.02.2016.

Karamarko je prije četiri (pet) godine(a) obećao unutarstranačke izbore za predsjednika HDZ-a po načelu jedan član - jedan glas u najkarćem roku. Do sada nije napravio niti jedan korak, a najbitniji su promjena statuta i sređivanje evidencije članstva, da stranku pripremi na takav način izbora. Vremena je malo, ja sumnjam da će to obećanje ispuniti. Ako ga ne ispuni, računajući blijed izborni rezultat za Sabor, popustljivost u pregovorima i kadroviranju u odnosu na Most, ignoriranje članova koji su nosili izbore i stručno se pripremili, smatram da Karamarko mora otići. Ja zbog svega toga za njega neću glasati, kao što to nisam niti na zadnjem izbornom Saboru HDZ-a u Lisinskom.

VL
LA
LANA555
15:09 11.02.2016.

Opet on.Neda se on ispolitike .

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.